Altında Bir Şey Aramak Gerekir Mi?

1. zengin cocugu olma ihtimali sifir. zengin cocuklari zaten cevresi olan benim babam su isi yapiyor benim evim surda benim arabam bu model diye diye gezerdi. kirolarindan bahsediyorum. hicbir zengin de bu kadar parasi varken nedense fakir ogrenci kafelerinde oturuyor birden bi masaya yanasip oturabilir miyim diyor.

2. kendisi hakkinda hicbir bilgi vermiyor. muhtemelen size soyledigi isim soyisim bile yalan.

3. sizin guveninizi kazanmaya calisiyor. nerdesiniz? bi sikintisi olan var mi ? bi derdi olan var mi ? GUVENDE MISINIZ ? bu sekilde davrandigi surece o nereye cagirsa gidersiniz ne verse yer icersiniz.

sonuc bu sizi birgun alir gelin sizi dag evime gotureyim mangala der. kosa kosa gidersiniz. hepinizi orda bayiltir. artik organlarinizi mi calarlar, kizli erkekli hepinizi satip fuhus mu yaptirir orasini bilemem.

Gencler ! kurban olayim bir bedava sigara icecem diye, luks kahveden bir bardak icecem diye, nereden geldi belli olmayan cantayi takacam diye caninizdan olmayin. sorun hayati tehlike degilse bile bu kadar ucuz olmayin. kendinizi satmayin.

Lutfen bir durusunuz olsun.

Uyuşturucu satıcısı falan olmasın? Ya da fuhuş sektöründe? Bence siz o çok yakın ortamdan ufaktan uzaklaşın.

Kusura bakmayın ama ben size kızdım. Aldığı hediyeyi nasıl kabul edersiniz? O kim ki? Kimi kırmaktan korkuyorsunuz da itiraz edemiyorsunuz? Ne alaka bana hediye, kabul edemem diyemediniz mi? Gruptaki herkes kabullendi diye siz de kabullenmişsiniz. Hoş değil, rahatsızsınız ama sesinizi çıkarmıyorsunuz. Ciddi anlamda rahatsızsanız kimseyi takmaz; okkalı bir çizgi çekersiniz. Bana böyle şeyler yapma, hoşlanmam deyip kesebilirsiniz.

Gruptaki erkek arkadaşlarınıza ayrı şaşırdım. Hiçbiri de bu ne ayak böyle demedi mi? Değişik.

Nereliymiş söyledi mi?

Tanışma şekliniz beni çok şüphelendirdi açıkcası.
Sonra olanlar da saçma.
Siz sesinizi çıkarın,uyandırın grubun uyuyan üyelerini de.
Yok mu bir aklı selim kişi aranızda?
Bunlar çok aşırı şeyler.
Watsap grubu kurma,sizi koruma işi üstlenme filan acayip itici.
Hepinizin numaralarını da almış.
Birilerini uyarın.
Kimse sizi dinlemezse siz ortamdan uzaklaşın.
Bakın şu zamanda özellikle böyle insanlara güvenmek 'salaklıktır' kimse kusura bakmasın ama.

10 gün diyorsunuz,10 güncük!
Kendiliğinden tanışmaya gelmiş aranıza girmiş ne planlıyorsa uygulayacak.
Kimse 10 günde o kadar hediye almaz,hele 700 tl lik çanta çüş dedirtti.
Kız arkadaşınız da çok safmış.
Çok.

Siz niye kabul ediyorsunuz hediyelerini.
Watsap gruplarını,o korumacı tavırları.
Neden "geri bas" demedinizki kibarca.
Bir an evvel uzaklaştırın o serseriyi.
En azından siz uzak durun,diğerleri de kendi derdine yansın.

Çocuk Aydınlıymış söylediğine göre. Gerçi bence bir alakası yok bunun nereli olduğuyla.

Uyuşturucu ve karanlık işler geldi aklıma nedense.Kolay ve emeksiz kazanılan para kolay harcanır diye düşünürüm hep.

Yavrum siz hepiniz çok safsınız ya , erkekler de çok safmış.Ne kadar steril hayatlarınız varsa artık adamın ne ayak olduğundan hiç mi şüphelenmediniz? Arkadaşlara katılıyorum bence de o adamdan derhal uzaklaşın.Bence sizi grupça gözüne kestirmiş.Her şey geliyor insanın aklına her şey.Allah korusun.

Ben olsam bana da garip gelir tedirgin olurdum. Arkadaşınız bu durumu garipsemiyor mu? Şahsen onun yerinde olsam arkadaşlarımın derdi sana mı kaldı sana ne derdim.

Çocuk Aydınlıymış söylediğine göre. Gerçi bence bir alakası yok bunun nereli olduğuyla.
Elbette yok, genelleme yapmıcam zaten ama;
Birkaç doğulu arkadaşım var.
Buna benzer derecede özverili,maddi anlamda kimsenin elini cebine attırmayan,misafirine aşırı hürmetli vs.
Öyle davranırlar.
Ama itici değiller.
Bu çocuk itici.Normal değil.
Tehlikeli geldi bana.

Bana çok safsın derler herkese inanırım ama yorumları okuyunca bana bile saçma geldi bu olay. Arkadaşınız başka bir şekilde tanışsa sizle tanıştırsa belki kendini sevdirmek için yapıyordur falan diyeceğim de. Resmen gelip masanıza tanışmak istemiş. Ee konuşkan biri de diyorsunuz. Madem öyle biri zaten arkadaşları vardır neden sizinle bu kadar ilgileniyor. Hadi kızları anladım belki tavırları centilmence gelmiştir de erkekleri hiç anlamıyorum. Sizi korurum demesi çok kroca. Üstelik grubunuzda başka erkekler varken nasıl bu lafı kullanabiliyor. Erkekler hiç mi bişey demiyor?
İş yerini söylememesi falan kesin bişeyler var gibi.
Arkadaşlarınız da muhtemelen ya çok saf, ya da işlerine geliyor belli ki. Kimse aklı başında değil. Bir tek siz uyanmışsınız duruma..
Bence tüm arkadaşlarınızla konuşun, gerekirse tek tek uyarın. Uzaklaşın. Baktınız onlar gayet memnun ve sizi dinlemiyor. Siz direk Uzaklaşın gruptan. Bahaneler bulun ya da açıkça söyleyin. Siz bilirsiniz ama öyle ya da böyle uzaklaşın

Arkadasiniz bi sey demiyor mu? Elin adami arkadasinla sevgili oldum seni koruyacagim dese terslerim hic hoslanmadim bu cocuktan niyeyse.

Koca arkadaş grubundan biri çıkıp adama " Sen hayırdır?" diyemedi mi?

Bir kere o ne saçma bir whatsapp grubu? Aklı başında hiçbir erkek böyle saçma bir grup kurmaz. Sizlerinde o gruptan çıkmaması şaşılacak şey. 10 gündür tanıďığınız biri sizin güvenliğinizi sağlamak için niye uğraşsın.

Gerekirse tüm arkadaşlarınızı uyarın sonra da uzaklaşın, hoş adamın bu kadar dikkat çekici hareket edip onların umursamaz davranması da manidar ama elinizden geleni yapmış olursunuz.

Lütfen dikkatli olun. Allah korusun Münevver Karabulut'un katili geldi aklıma. Para savurması, zenginliği. Allah korusun diyorum yeniden...

Kıro was here. Bu ne ya.komik. neyin kafasına girmiş ergen beyimiz de ben sana pasta alırım dur dur senı de o mekana goturrum şş senı unuttum mu sandın sana da çiçek çıkolata. Valla 20li yaslarda bunu göremşyoe musunuz bilmıyorum arkadaşlarınız yani.neresinden tutsanız saçma sapan bir durum.onunla cıkan kızın tepki vermemesı de tuhaf.anlamadım.tavsiyem yok. Ama durum normal değil.

Eşim uluslararası isler yapan bir sirketin sahibi
Aylık geliri de oldukca fazla
Ama sevgiliyken bana 700 tl lik bir canta almadi mesela
Ilk hediyesi neydi söyleyim mi?
Gümüş kolye !!!!!!!!! hemde en ucuzundan hahahahahahaha
Herseyin bir zamani var yahu yavas gelsin bu oglan
Bence tuhaf ve kıro
Yaranmaya çalışıyor
Çalıştığı yer neden sır
Ne ayak bu
Benim bu ortama girmem lazımdı
Yeminle 1 haftada çözerdim bu işi
Bence uzak durun.
Sanki grubun sevgilisi

Erkeklere de öyle samimi davranıyor ki. Sanki kırk yıllık arkadaş gibi. Ve evet benim kesinlikle arkadaşlarımla konuşmam lazım. Zaten şüpheleniyordum buradaki yorumlardan sonra iyice ürktüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…