- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
- 63
- Konu Sahibi Expectation393
-
o halde artık sizi korumak benim görevim
Çocuk Aydınlıymış söylediğine göre. Gerçi bence bir alakası yok bunun nereli olduğuyla.Nereliymiş söyledi mi?
Tanışma şekliniz beni çok şüphelendirdi açıkcası.
Sonra olanlar da saçma.
Siz sesinizi çıkarın,uyandırın grubun uyuyan üyelerini de.
Yok mu bir aklı selim kişi aranızda?
Bunlar çok aşırı şeyler.
Watsap grubu kurma,sizi koruma işi üstlenme filan acayip itici.
Hepinizin numaralarını da almış.
Birilerini uyarın.
Kimse sizi dinlemezse siz ortamdan uzaklaşın.
Bakın şu zamanda özellikle böyle insanlara güvenmek 'salaklıktır' kimse kusura bakmasın ama.
10 gün diyorsunuz,10 güncük!
Kendiliğinden tanışmaya gelmiş aranıza girmiş ne planlıyorsa uygulayacak.
Kimse 10 günde o kadar hediye almaz,hele 700 tl lik çanta çüş dedirtti.
Kız arkadaşınız da çok safmış.
Çok.
Yavrum siz hepiniz çok safsınız ya , erkekler de çok safmış.Ne kadar steril hayatlarınız varsa artık adamın ne ayak olduğundan hiç mi şüphelenmediniz? Arkadaşlara katılıyorum bence de o adamdan derhal uzaklaşın.Bence sizi grupça gözüne kestirmiş.Her şey geliyor insanın aklına her şey.Allah korusun.Biz grupça oturuyorduk yanımıza geldi oturabilir miyim dedi. Çok kibardı biz de kıramadık. Sohbet etmeye başladı bizimle.Konuştukları da öyle mantıklı ki. Arkadaş olduk daha sonra arkadaşımızla çıkmaya başladı.
İyi günler,merhaba. Arkadaşlar kısaca konuya gireyim. Bir arkadaş grubum var ama çok yakınız,samimiyiz. İçimizden bir kız arkadaşımız biriyle çıkmaya başladı. 10 gün oldu. Yeni tanıştığımız bir kişi. Biz grupça toplandığımızda o da geliyor doğal olarak arkadaşımızın yanına. Hepimizle de ilgileniyor,sohbet ediyor. Çok kibar davranıyor.
Benim aklıma takılan şey bize aşırı iyi davranması. İyinin de aşırısı mı olur derdim bu konuyu ben açmamış olsaydım. Ama gerçekten öyle. Çocuk 21 yaşında. Bize dedi ki: arkadaşınız sevgilim oldu,o halde artık sizi korumak benim görevim. Bir Whatsapp grubu oluşturdu sürekli oraya,iyi misiniz,bir sorun var mı diye soruyor. Arkadaşıma da ha keza öyle. Çok mantıksız geldi sonuçta bu çocuğu 10 gündür tanıyoruz. Bizi korumak ona mı düştü? Grubumuzda erkek arkadaşlar da var zaten. Parasını sevgilisi için savuruyor. 2 gün önce arkadaşıma 700 TL'lik çanta aldı. Ve bu çocuk okuyor. Şu an çalıştığını söylüyor bir mağazada. Ama çalıştığı yer sır gibi saklı. Bizi en pahalı kafelere binbir ısrarla götürüp hepimizin parasını o ödüyor. Ben çok rahatsız olmaya başladım. Diğer arkadaşlar için hava hoş. Ama ben öyle düşünmüyorum elin insanı niye bizim her masrafımızı karşılasın? Bakın mesela örnekler vermeye çalışayım. Geçen gün içimizden bir arkadaş sohbet arasında, ben frambuazlı pastayı çok severim dedi. Bu çocuk anında ortadan kayboldu. Gitti frambuazlı pasta alıp geldi. Yine başka bir gün başka bir arkadaş filanca mekanı çok merak ettiğini söyledi. Sohbet arasında yine.Bizi ertesi gün oraya götürdü.Ben mi çok şüpheciyim yardım edin.
Elbette yok, genelleme yapmıcam zaten ama;Çocuk Aydınlıymış söylediğine göre. Gerçi bence bir alakası yok bunun nereli olduğuyla.
Kıro was here. Bu ne ya.komik. neyin kafasına girmiş ergen beyimiz de ben sana pasta alırım dur dur senı de o mekana goturrum şş senı unuttum mu sandın sana da çiçek çıkolata. Valla 20li yaslarda bunu göremşyoe musunuz bilmıyorum arkadaşlarınız yani.neresinden tutsanız saçma sapan bir durum.onunla cıkan kızın tepki vermemesı de tuhaf.anlamadım.tavsiyem yok. Ama durum normal değil.İyi günler,merhaba. Arkadaşlar kısaca konuya gireyim. Bir arkadaş grubum var ama çok yakınız,samimiyiz. İçimizden bir kız arkadaşımız biriyle çıkmaya başladı. 10 gün oldu. Yeni tanıştığımız bir kişi. Biz grupça toplandığımızda o da geliyor doğal olarak arkadaşımızın yanına. Hepimizle de ilgileniyor,sohbet ediyor. Çok kibar davranıyor.
Benim aklıma takılan şey bize aşırı iyi davranması. İyinin de aşırısı mı olur derdim bu konuyu ben açmamış olsaydım. Ama gerçekten öyle. Çocuk 21 yaşında. Bize dedi ki: arkadaşınız sevgilim oldu,o halde artık sizi korumak benim görevim. Bir Whatsapp grubu oluşturdu sürekli oraya,iyi misiniz,bir sorun var mı diye soruyor. Arkadaşıma da ha keza öyle. Çok mantıksız geldi sonuçta bu çocuğu 10 gündür tanıyoruz. Bizi korumak ona mı düştü? Grubumuzda erkek arkadaşlar da var zaten. Parasını sevgilisi için savuruyor. 2 gün önce arkadaşıma 700 TL'lik çanta aldı. Ve bu çocuk okuyor. Şu an çalıştığını söylüyor bir mağazada. Ama çalıştığı yer sır gibi saklı. Bizi en pahalı kafelere binbir ısrarla götürüp hepimizin parasını o ödüyor. Ben çok rahatsız olmaya başladım. Diğer arkadaşlar için hava hoş. Ama ben öyle düşünmüyorum elin insanı niye bizim her masrafımızı karşılasın? Bakın mesela örnekler vermeye çalışayım. Geçen gün içimizden bir arkadaş sohbet arasında, ben frambuazlı pastayı çok severim dedi. Bu çocuk anında ortadan kayboldu. Gitti frambuazlı pasta alıp geldi. Yine başka bir gün başka bir arkadaş filanca mekanı çok merak ettiğini söyledi. Sohbet arasında yine.Bizi ertesi gün oraya götürdü.Ben mi çok şüpheciyim yardım edin.
bence pis işlerle uğraşıyor olabilir. çalıştığı yer belli değil kıro hareketleri de var. hepinizi ben korurum hesabı. mafyayla mı takılıyor ne yapıyor belli değil. bence gruptan ayrılın. bugün yediğiniz hurmalar sonradan tırmalayabilir.
Biz grupça oturuyorduk yanımıza geldi oturabilir miyim dedi. Çok kibardı biz de kıramadık. Sohbet etmeye başladı bizimle.Konuştukları da öyle mantıklı ki. Arkadaş olduk daha sonra arkadaşımızla çıkmaya başladı.
Erkeklere de öyle samimi davranıyor ki. Sanki kırk yıllık arkadaş gibi. Ve evet benim kesinlikle arkadaşlarımla konuşmam lazım. Zaten şüpheleniyordum buradaki yorumlardan sonra iyice ürktüm.Bana çok safsın derler herkese inanırım ama yorumları okuyunca bana bile saçma geldi bu olay. Arkadaşınız başka bir şekilde tanışsa sizle tanıştırsa belki kendini sevdirmek için yapıyordur falan diyeceğim de. Resmen gelip masanıza tanışmak istemiş. Ee konuşkan biri de diyorsunuz. Madem öyle biri zaten arkadaşları vardır neden sizinle bu kadar ilgileniyor. Hadi kızları anladım belki tavırları centilmence gelmiştir de erkekleri hiç anlamıyorum. Sizi korurum demesi çok kroca. Üstelik grubunuzda başka erkekler varken nasıl bu lafı kullanabiliyor. Erkekler hiç mi bişey demiyor?
İş yerini söylememesi falan kesin bişeyler var gibi.
Arkadaşlarınız da muhtemelen ya çok saf, ya da işlerine geliyor belli ki. Kimse aklı başında değil. Bir tek siz uyanmışsınız duruma..
Bence tüm arkadaşlarınızla konuşun, gerekirse tek tek uyarın. Uzaklaşın. Baktınız onlar gayet memnun ve sizi dinlemiyor. Siz direk Uzaklaşın gruptan. Bahaneler bulun ya da açıkça söyleyin. Siz bilirsiniz ama öyle ya da böyle uzaklaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?