Arkadaşlar arkadaşımla konuştum. Şu konuya da açıklama getireyim. Biz yazlıktayız bizim her zaman gittiğimiz bir kumsal var grupça. O kumsalda hep yeni insanlarla tanışirdik arkadaş olurduk. Dediğim gibi kalabalik bir grubuz insanlar bizi fark ediyor sanirim. Daha önce de grubumuza gelip bizle tanismak isteyenler oldu hatta hala arkadasimiz onlar da. Bu çocuk da önce bizimle arkadaş oldu daha sonra arkadasimizla sevgili oldu.Ama daha önce hiç böyle tuhaf biriyle karsilasmamistik. Her neyse asıl konuya geciyorum. Arkadasimi karsima aldim bir bir söyledim her şeyi. Anlattim dedim sence de çok saçma değil mi bu davranışlar? Önce itiraz etti daha sonra evet aslinda dedi. Bak dedim uyanık ol ben hem seni,hem diğer arkadaşlarimizi,hem de kendimi düşünüyorum bu işte bir iş var dedim. Peki ne yapalim dedi bana. Dedim ki bu çocuğa sen ayrintili sorular sorsana. Nerede çalisiyor vs. Hatta dedim burasi yazlik kucuk bir yer sor sorustur kimmiş bakalım. Her akşam grupça gezmeye çıktığımızda o da oluyor yanimizda. Dedim ki bu dediklerimi kabul etmezsen ben bir daha sizinle ne yakin olsam da bir yere gelmem kusura bakma. Ben seni uyariyorum bak basimiza bir iş gelse ailelerimiz yikilir bari onlari düşün dedim. Haklisin dedi. Sonra arkadasimdan mesaj attirdim cocuğa. Bugün grupça ailelerimizle bir yere davetliyiz gelemeyeceğiz kumsala diye. Bu akşam arkadaşlarla toplanip bu konuyu konuşacağız bakalım kimin nesiymiş bu kişi.