Altında Bir Şey Aramak Gerekir Mi?

Ayrıca arkadaşın müdahale etmiyor mu?
Sana ne onun pasta sevmesinden
Niye diğer kızların güvenliği seni ilgilendiriyormuş falan demiyor mu?

Ayrıca arkadaşın müdahale etmiyor mu?
Sana ne onun pasta sevmesinden
Niye diğer kızların güvenliği seni ilgilendiriyormuş falan demiyor mu?
Demiyor. Çok ilginç ama öyle. Ayrıca kızlara değil sadece,erkek arkadaşlarımıza da böyle davranıyor.

Belki ben cok abartili soylemis ola bilirim ama dunyanin neresinde yasarsan yasa artik insanlara guvenilmiyor insanlarin dusuncesini fikrini bilemiyoruz lutfen herkes dikkat etsin.

Nerede tanıştı arkadaşınız bu çocukla?
Muhtemelen torbacı falan. Dikkat edin de grupta kimsenin başı ağrımasın.
Bir de ne münasebet, 10 gündür tanıdığım adam beni korusun?
En azından bu konuda onu terslemelisiniz.
Bir de hesabınızı ödetmeyin. Hepimiz öğrenciyiz, ben bunu kabul edemem demek çok zor olmasa gerek.

Belki ben cok abartili soylemis ola bilirim ama dunyanin neresinde yasarsan yasa artik insanlara guvenilmiyor insanlarin dusuncesini fikrini bilemiyoruz lutfen herkes dikkat etsin.
İnce düşünceniz için teşekkürler. Ben de çok şüphelenemeye başladım : (

Biz grupça oturuyorduk yanımıza geldi oturabilir miyim dedi. Çok kibardı biz de kıramadık. Sohbet etmeye başladı bizimle.Konuştukları da öyle mantıklı ki. Arkadaş olduk daha sonra arkadaşımızla çıkmaya başladı.

uzaklaşın. bildiğiniz loverboy (pezo)

ayrıca hadi kızların hoşuna gitti diyelim (ki allah aşkına böyle kıroca biri nasıl hoşuna gider bi insanın) herneyse peki ya grubunuzdaki erkekler de mi rahatsız olmuyo?
Ben erkek olsam hop noluyo yavv derdim yani.

Grubumuzdaki erkekler de çok sakin.

Hepinizin gözünü boyuyor şu an ve muhtemelen altından birşey çıkacak. Hem de ne iyi ne güvenilir çocuk dediğiniz anda. Ama başka erkekler getirir ama madde kullanımına teşvik eder bilemem.
Uzak durun derim. Bu tanışma şekli ve sonrasında yaşananlar pek tekin değil.
Çok zengin paraya para demeyen biri dahi olsa bu kadarını yapmaz karşılık beklemeden.

Sevmedim

Tanışma şekli para saçması

Altından bir şey çıkar

Bakın kuryelik vs yaptırır bu tipler

Hadi tatile gidelim der

O arada bavullara yardım eder bir iki parçayı da sizin çantaya koyalım der

Hatta kendi bavulu yırtılır sizinkilere koyalım da der

Sevgilisine iş yerinin kargosu şunu çantana koy da elimde taşımayayım der

Vs vs

Kısaca uzak durun olağan dışı davranan herkesten

Diğer sorduklarımı tekrar sorayım...
Çocuk sizi koruyacağım falan dediğinde, yakınlaşmaya çalıştığında ne diye tepkinizi koymadınız?
Ve neden hesap ödüyormuş? Hepimiz öğrenciyiz diyip itiraz etmediniz?
Hayatınıza olağanın dışında bir adam giriyor grupça bu ne rahatlık?

Bu olaydan ben de çok muzdaribim maalesef grup arkadaşlarım her konuda fazla rahat. Şimdi itiraz edecek olsam, aman Expectation393, sen de çok şüphecisin diyecekler,biliyorum.

Bu olaydan ben de çok muzdaribim maalesef grup arkadaşlarım her konuda fazla rahat. Şimdi itiraz edecek olsam, aman Expectation393, sen de çok şüphecisin diyecekler,biliyorum.

Rahat degil asalaklar...
grup sizi bağlamasın. Hesap ödenirken kendiniz ayrı ödeyin. Bunun şüphecilikle alakası yok, hepiniz öğrenci iseniz olması gereken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…