- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
- Konu Sahibi Expectation393
-
Demiyor. Çok ilginç ama öyle. Ayrıca kızlara değil sadece,erkek arkadaşlarımıza da böyle davranıyor.Ayrıca arkadaşın müdahale etmiyor mu?
Sana ne onun pasta sevmesinden
Niye diğer kızların güvenliği seni ilgilendiriyormuş falan demiyor mu?
Loverboy ne demek?Benim ilk aklima gelen LOVERBOY, yasi 21 ogrenci dukkanda calisiyor ama 10 gunluk sevgilisine 700tl’lik canta aliyor ?
Loverboy ne demek?
İnce düşünceniz için teşekkürler. Ben de çok şüphelenemeye başladım : (Belki ben cok abartili soylemis ola bilirim ama dunyanin neresinde yasarsan yasa artik insanlara guvenilmiyorinsanlarin dusuncesini fikrini bilemiyoruz lutfen herkes dikkat etsin.
Biz grupça oturuyorduk yanımıza geldi oturabilir miyim dedi. Çok kibardı biz de kıramadık. Sohbet etmeye başladı bizimle.Konuştukları da öyle mantıklı ki. Arkadaş olduk daha sonra arkadaşımızla çıkmaya başladı.Nerede tanıştı arkadaşınız bu çocukla?
Muhtemelen torbacı falan. Dikkat edin de grupta kimsenin başı ağrımasın.
Bir de ne münasebet, 10 gündür tanıdığım adam beni korusun?
En azından bu konuda onu terslemelisiniz.
Bir de hesabınızı ödetmeyin. Hepimiz öğrenciyiz, ben bunu kabul edemem demek çok zor olmasa gerek.
Biz grupça oturuyorduk yanımıza geldi oturabilir miyim dedi. Çok kibardı biz de kıramadık. Sohbet etmeye başladı bizimle.Konuştukları da öyle mantıklı ki. Arkadaş olduk daha sonra arkadaşımızla çıkmaya başladı.
Grubumuzdaki erkekler de çok sakin.uzaklaşın. bildiğiniz loverboy (pezo)
ayrıca hadi kızların hoşuna gitti diyelim (ki allah aşkına böyle kıroca biri nasıl hoşuna gider bi insanın) herneyse peki ya grubunuzdaki erkekler de mi rahatsız olmuyo?
Ben erkek olsam hop noluyo yavv derdim yani.
Grubumuzdaki erkekler de çok sakin.
Hepinizin gözünü boyuyor şu an ve muhtemelen altından birşey çıkacak. Hem de ne iyi ne güvenilir çocuk dediğiniz anda. Ama başka erkekler getirir ama madde kullanımına teşvik eder bilemem.Biz grupça oturuyorduk yanımıza geldi oturabilir miyim dedi. Çok kibardı biz de kıramadık. Sohbet etmeye başladı bizimle.Konuştukları da öyle mantıklı ki. Arkadaş olduk daha sonra arkadaşımızla çıkmaya başladı.
Biz grupça oturuyorduk yanımıza geldi oturabilir miyim dedi. Çok kibardı biz de kıramadık. Sohbet etmeye başladı bizimle.Konuştukları da öyle mantıklı ki. Arkadaş olduk daha sonra arkadaşımızla çıkmaya başladı.
Bu olaydan ben de çok muzdaribim maalesef grup arkadaşlarım her konuda fazla rahat. Şimdi itiraz edecek olsam, aman Expectation393, sen de çok şüphecisin diyecekler,biliyorum.Diğer sorduklarımı tekrar sorayım...
Çocuk sizi koruyacağım falan dediğinde, yakınlaşmaya çalıştığında ne diye tepkinizi koymadınız?
Ve neden hesap ödüyormuş? Hepimiz öğrenciyiz diyip itiraz etmediniz?
Hayatınıza olağanın dışında bir adam giriyor grupça bu ne rahatlık?
Bu olaydan ben de çok muzdaribim maalesef grup arkadaşlarım her konuda fazla rahat. Şimdi itiraz edecek olsam, aman Expectation393, sen de çok şüphecisin diyecekler,biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?