Altında Bir Şey Aramak Gerekir Mi?

Oha tanisma sekli de cok korkunc yalniz
Daha önce de bizim grupla tanışmak isteyen insanlar olmuştu. Biraz kalabalık cıvıl cıvıl bir grubuz dikkat çekiyoruz sanırım. Ama onlar çok iyi insanlar çıkmışlardı. Bu çocuk çok tuhaf...

Güvenliğimizi sormuyor sadece,istediğiniz bir şey var mı diye de soruyor. Hatta dün de yazmış. Ben iyice şüphelenmeye başladım. Bir şeyler yapmam,arkadaşlarımı uyarmam şart. Onların bazı hallerine de çok kızıyorum insan bu kadar mı saf olur.

Evet işin ilginci arkadaşları da var. Öyle yalnız ,esrarengiz görünen birisi de değil. Birkaç arkadaşını tanıştırdı bizimle,eli yüzü düzgün görünen insanlardı.

O tanıştığınız kafeye sürekli gider mıydınız. Yani sizi daha önceden takip etme ihtimali var mi

O tanıştığınız kafeye sürekli gider mıydınız. Yani sizi daha önceden takip etme ihtimali var mi
Kafede değil kumsalda otururken tanıştık.Ve evet sık sık giderdik oraya. Zaten kalabalık bir yer. Ama takip ettiğini sanmıyorum.

Ben çok düşündüm buradaki yorumlardan sonra özellikle. Arkadaşlarımla konuşmaya karar verdim. Ama nasıl konuşayım ,nasıl bir üslupla bana yardımcı olur musunuz

Koruma meselesine hic girmiyorum bile
Sizin yerinizde olsam bi tane patlatirdim suratina
Para odemesi de hos degil
Ya hayatinda ilk defa sevgilisi oldu yada isin altindan baska sey cikacak
Dikkatli olun

Arkadaşlar az sonra o çocuğun sevgilisi olan arkadaşımla konuşacağım. Size gelişmeleri yazarım.

ya güldür güldür deki sürekli sana telefon alacaammm diyen adam geldi aklıma :)
belki bu şekilde sizin aranızda popüleritesini arttırmaya çalışıyor

Arkadaşlar arkadaşımla konuştum. Şu konuya da açıklama getireyim. Biz yazlıktayız bizim her zaman gittiğimiz bir kumsal var grupça. O kumsalda hep yeni insanlarla tanışirdik arkadaş olurduk. Dediğim gibi kalabalik bir grubuz insanlar bizi fark ediyor sanirim. Daha önce de grubumuza gelip bizle tanismak isteyenler oldu hatta hala arkadasimiz onlar da. Bu çocuk da önce bizimle arkadaş oldu daha sonra arkadasimizla sevgili oldu.Ama daha önce hiç böyle tuhaf biriyle karsilasmamistik. Her neyse asıl konuya geciyorum. Arkadasimi karsima aldim bir bir söyledim her şeyi. Anlattim dedim sence de çok saçma değil mi bu davranışlar? Önce itiraz etti daha sonra evet aslinda dedi. Bak dedim uyanık ol ben hem seni,hem diğer arkadaşlarimizi,hem de kendimi düşünüyorum bu işte bir iş var dedim. Peki ne yapalim dedi bana. Dedim ki bu çocuğa sen ayrintili sorular sorsana. Nerede çalisiyor vs. Hatta dedim burasi yazlik kucuk bir yer sor sorustur kimmiş bakalım. Her akşam grupça gezmeye çıktığımızda o da oluyor yanimizda. Dedim ki bu dediklerimi kabul etmezsen ben bir daha sizinle ne yakin olsam da bir yere gelmem kusura bakma. Ben seni uyariyorum bak basimiza bir iş gelse ailelerimiz yikilir bari onlari düşün dedim. Haklisin dedi. Sonra arkadasimdan mesaj attirdim cocuğa. Bugün grupça ailelerimizle bir yere davetliyiz gelemeyeceğiz kumsala diye. Bu akşam arkadaşlarla toplanip bu konuyu konuşacağız bakalım kimin nesiymiş bu kişi.

Canım buraya da yazar mısın konuştuktan sonra

Konu sahibi ne yaptın,? Merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…