Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
Pis işler derken?bence pis işlerle uğraşıyor olabilir. çalıştığı yer belli değil kıro hareketleri de var. hepinizi ben korurum hesabı. mafyayla mı takılıyor ne yapıyor belli değil. bence gruptan ayrılın. bugün yediğiniz hurmalar sonradan tırmalayabilir.
Çok yakınız. Böyle bir sebepten görüşmemezlik edemem.Böyle insanlar var ama niyetini bilemeyiz kötü de olabilir iyi de. En iyisi o gruptan uzaklaşmak belki de bu kadar samimi olmazsanız kafanız daha rahat olur.
Ben de şaşıyorum nasıl normal gördüklerine. Ama şimdi bana paranoyak diyecekler diye de korkuyorum.Ay tam kıro gibi o ne öyle.
Ne parası yediğinizi bilmeden yemeyin yahu. Diğer arkadaşlar nasıl normal görebilir bu durumu?
Valla gerçekten çok enterasan. Çocuğu tersleyemiyorsun bile. Öyle kibar ki. Peşimizde pervane dönüyor.Valla hiç hoşlanmadım bu tavırlardan. O ne öyle kız arkadaşınızla çıkıyor diye hepinizin hamisi mi oldu? Bence net bir şekilde öyle davranışlar sergilediğinde tavrınızı gösterin, uygun olmadığını bilsin. Okuyan çocuğun o kadar harcama yapması da hiç hayra alanet değil arkadaşınızı da uyarın bence
Paranoya değil ya, nasıl bir dünyada, nasıl bir ülkede yaşıyoruz görmüyorlar mıBen de şaşıyorum nasıl normal gördüklerine. Ama şimdi bana paranoyak diyecekler diye de korkuyorum.
Pis işler derken?
Nasıl yani?Ben de bi kıllandım.
Hepinizin gözünü boyayıp güveninizi kazanıp
En sonunda bi kazık atmayı planlıyor olmasın
(Dedektif mod on)
Nasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?