How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Altında Bir Şey Aramak Gerekir Mi?

ay valla benim eski sevgilimde böyleydi whatsaap grubu saçma bi tek ama eşimde boyle yani yalcak bisey yok bazi erkekler yaninda ki kadinin arkadaslarina bile para odetmek istemez bende hep oylelerine denk geldim garip bisey yok yani kendini de sevdirmeye calisiyodur belki

Bunlar hep ergenlik.
Zengin bir ailenin çocuğu olabilir ve bu sayede parasıyla göz boyuyor olabilir
Ya da
Kirli işler ceviriyordur,sizin sayenizde de kara parayı akliyordur :eğlence:

Sakin daha fazla iletisime girmeyin o sahis ile. Para ile göz boyamaya calisiyor.
Pis isler ile ograsiyor o ve sizide bu islere dahil etmek istiyor bence.

Arkadasiniz nerede tanisti onun ile? Nettenmi?

ay valla benim eski sevgilimde böyleydi whatsaap grubu saçma bi tek ama eşimde boyle yani yalcak bisey yok bazi erkekler yaninda ki kadinin arkadaslarina bile para odetmek istemez bende hep oylelerine denk geldim garip bisey yok yani kendini de sevdirmeye calisiyodur belki
Aramızdaki erkeklere de aynı şekilde davranıyor... Ve daha yazmadığım şeyler de var. Bize hediyeler alıyor. Neler neler... Ben aldığı şeyleri kabul etmek istemiyorum ama görseniz hepimize nasıl ısrar ediyor. Aldıktan sonra attım zaten. Neyse ki öyle çok da maliyetli şeyler değildi bize aldıkları. Kızlara takı almış,erkeklere de erkeklere özel aksesuarlar.

Sakin daha fazla iletisime girmeyin o sahis ile. Para ile göz boyamaya calisiyor.
Pis isler ile ograsiyor o ve sizide bu islere dahil etmek istiyor bence.

Arkadasiniz nerede tanisti onun ile? Nettenmi?
Yok internetten değil. Yukarıda açıklamıştım.

Bunlar hep ergenlik.
Zengin bir ailenin çocuğu olabilir ve bu sayede parasıyla göz boyuyor olabilir
Ya da
Kirli işler ceviriyordur,sizin sayenizde de kara parayı akliyordur :eğlence:
Ailesinden hiç söz etmiyor.
Sadece ,küçük bir kardeşi varmış, onu anlatıyor sürekli.

Yok internetten değil. Yukarıda açıklamıştım.

Olsun. Daha birkac gün tanidigi insanlara hediye almasi iyi birsey degil. Bu cocugun bir plani var. Fuhus olabilir, torbacilik, hersey. Sonucta böyle hediyeler ile vefa hisi yaratiliyor.

Ve elbette cocuk sakin, hos felan. Fazla abartmak istemiyorum fakat Amerikadaki seri katilleri bir arastirin. Onlarda sempatlikligini nasil kullanacaklarini biliyordu. Gercek "kötü adamlar" kendini yesilcam filmi gibi belli etmiyorlar canim.

Hiç de abartmıyorsunuz bu ne böyle ya ben korktum burdan aklıma bin türlü şey geldi.
Bence atın aranızdan o adamı arkadaşlarınız saf mı nedir? Nasıl şüphelenmezler?

Satanist mi?
Seri katil mi?
Sapık mı?
Torbacı mı?
Organ mafyası mı?
Fuhuş çetesinden mi?
Manyak mı? :KK17::KK17: belli değil adam.. Tanışma şekli bile çok tuhaf yani..

Başka türlü tanışmış olsaydınız ve çok çok çok zengin olsaydı parasıyla hava atıyor kıro filan derdik
ki o bile saçma kimse daha 10 gün arkadaşlık ettiği insanlara Alaattin'in Cin'i gibi dileyin benden ne
dilerseniz şeklinde her türlü isteklerini yerine getirip parasını saçmaz böyle çok saçma..
Hem öğrenci hem mağazada çalışıyor hem de çalıştığı yeri size söylemiyor.
Nerden geliyor bu değirmenin suyu?
Bence bir planı var bu planı da hepinizle ilgili arkadaşınızla sevgili olmuş ama sadece ona değil
hepinizin üstüne oynuyor.

Altindan bi pislik cikacak kesin.
Yalniz kiz arkadasiniz da ne kadar anlayisli ki cocugun bu asiri samimiyetini kiskanmiyor. Kiz hoslanmiyor da o da parasi icin mi geziyor cocukla.

Zengin olsa ve yeri yurdu belli olsa bi derece eh iste diyecegim ama magazada calisan bir ogrenci bu dediklerinizi yapamaz. Ustelik calistigi yer bile belli degil. Uzak durun bence.
Bosuna hepinizin etrafinda pervane degil bu iste bir is olabilir.

Hiç de abartmıyorsunuz bu ne böyle ya ben korktum burdan aklıma bin türlü şey geldi.
Bence atın aranızdan o adamı arkadaşlarınız saf mı nedir? Nasıl şüphelenmezler?

Satanist mi?
Seri katil mi?
Sapık mı?
Torbacı mı?
Organ mafyası mı?
Fuhuş çetesinden mi?
Manyak mı? :KK17::KK17: belli değil adam.. Tanışma şekli bile çok tuhaf yani..

Başka türlü tanışmış olsaydınız ve çok çok çok zengin olsaydı parasıyla hava atıyor kıro filan derdik
ki o bile saçma kimse daha 10 gün arkadaşlık ettiği insanlara Alaattin'in Cin'i gibi dileyin benden ne
dilerseniz şeklinde her türlü isteklerini yerine getirip parasını saçmaz böyle çok saçma..
Hem öğrenci hem mağazada çalışıyor hem de çalıştığı yeri size söylemiyor.
Nerden geliyor bu değirmenin suyu?
Bence bir planı var bu planı da hepinizle ilgili arkadaşınızla sevgili olmuş ama sadece ona değil
hepinizin üstüne oynuyor.
Ürküttünüz beni,ama haklısınız. Off iyice kafama taktım.

Altindan bi pislik cikacak kesin.
Yalniz kiz arkadasiniz da ne kadar anlayisli ki cocugun bu asiri samimiyetini kiskanmiyor. Kiz hoslanmiyor da o da parasi icin mi geziyor cocukla.
Kıskanmasını gerektiren bir durum yok ki arkadaşımın,çocuk erkek arkadaşlarımıza da aynı şekilde davranıyor. Sanki 40 yıllık dostuz gibi. Arkadaşım para için gezen insanlardan değildir. Sanırım o da çocuğa tutuldu. Çocuk da kendini sevdiren bir tip. Çok konuşkan,sohbet ediyor. Konuştukları şeyler cok mantıklı üstelik. Ama ben güvenemiyorum tabii ki.

Ürküttünüz beni,ama haklısınız. Off iyice kafama taktım.

Korkun bence yani çünkü çok şüpheli hareketleri.. Tabi çeşit çeşit insan var bu da böyle kötü niyetli
olmayan değişik tuhaf birisi olma ihtimali de var ama ya değilse ondan sonra Allah korusun geri dönüşü
olmayan şeyler olabilir. Bir değil iki değil çok fazla şüphelenilecek işaret var.

Hiç kimse sormadı mı peki çocuğa sen öğrencisin nerden buluyorsun bu kadar parayı diye?

Korkun bence yani çünkü çok şüpheli hareketleri.. Tabi çeşit çeşit insan var bu da böyle kötü niyetli
olmayan değişik tuhaf birisi olma ihtimali de var ama ya değilse ondan sonra Allah korusun geri dönüşü
olmayan şeyler olabilir. Bir değil iki değil çok fazla şüphelenilecek işaret var.

Hiç kimse sormadı mı peki çocuğa sen öğrencisin nerden buluyorsun bu kadar parayı diye?
Bir kere laf arasında söylemişti ben birkaç yıldır çalışıyorum ve para biriktiyorum diye... Ama doğru mu bilemem tabii.

Allah aşkına mantıklı düşünün; zengin olsa bile 10 gündür tanıdığa kıza 700 liralık çanta mı alır.

Bir kere laf arasında söylemişti ben birkaç yıldır çalışıyorum ve para biriktiyorum diye... Ama doğru mu bilemem tabii.

Birkaç yıldır biriktirdiği parayı da daha 10 gündür tanıdığı sevgilisine arkadaşlarına harcıyor yani.. :işsiz:

Yok yok elle tutulur yanı yok bunun.. Var bir şeyler.. Amacı ne bilemeyiz ama sizi gözüne kestirmiş
bu gelmiş masanıza da belli ki özgüveni de yüksek, konuşkan, çakal bir tip öyle herkesin
yapabileceği iş de değil.

10 günde nedir bu samimiyet bu devirde kardeşin bile böyle yapmazken neden uzak durun normal bir davranış değil sergiledi

Allah aşkına mantıklı düşünün; zengin olsa bile 10 gündür tanıdığa kıza 700 liralık çanta mı alır.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. O yüzden de konu açtım. Ama işte nasıl davranacağımı bilemiyorum. Arkadaşımla konuşsam mı nasıl konuşsam ne yapsam bilemiyorum. Kendimi düşunsem aman bana ne gruptakilerin ne hali varsa görsün derim ama bencil değilim. Arkadaşlarıma da zarar gelsin istemem.

• Beğen
Reactions: KV_
Bu olaydan ben de çok muzdaribim maalesef grup arkadaşlarım her konuda fazla rahat. Şimdi itiraz edecek olsam, aman Expectation393, sen de çok şüphecisin diyecekler,biliyorum.
Ailevi sorunlarim nedeniyle bi sure wp de sizinle olamayacagim gibi bisey uydur uza.. hic guven verici seyler degil bu yapilanlar. Ayol kocam bana 700 luk canta almis degil :)

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. O yüzden de konu açtım. Ama işte nasıl davranacağımı bilemiyorum. Arkadaşımla konuşsam mı nasıl konuşsam ne yapsam bilemiyorum. Kendimi düşunsem aman bana ne gruptakilerin ne hali varsa görsün derim ama bencil değilim. Arkadaşlarıma da zarar gelsin istemem.

içlerinden en yakın/güvendiğiniz kişiye biraz açın bari konuyu ve düşüncelerinizi. en azından çıtlatmış olursunuz

Back