- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
Gülme set duruyor ama onu kaptırmadımben elmas pırlanta severim zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülme set duruyor ama onu kaptırmadımben elmas pırlanta severim zaten.
Altın çok pahalı bence iyi , kolye var mı peki bu tuğra tarzında olanları var , bir tane de onlardan olsa fena olmaztoplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
Bende sizin gibi demistimBibi ben altın istemedim ama ne kadar çok alırsan senin için karlı dedim çünkü düğünden sonra o para ile ya araba alacaktı ya ev peşinatı. sonuç araba aldık ve kullanıyor ama biz o altınları borç ile almadık
Ben kayınvalide ev alırken verdım. Bize ev aldı.Gülme set duruyor ama onu kaptırmadımben elmas pırlanta severim zaten.
Ama size ev almış ben olsam ben de geri istemezdimroberto bravo nun altın takılarına hastayım ama çok pahalılar. O markanın gümüşünden bir kolye aldım ben de ne yapayımBen kayınvalide ev alırken verdım. Bize ev aldı.
Geri öderim dedi.
Ben ne dedim sence? Gerek yok kalsın ödeme
Yasadıgı sürece bence onun eviAma size ev almış ben olsam ben de geri istemezdimroberto bravo nun alrın takılarına hastayım am çok pahalılar. O markanın gümüşünden bşr kolye aldım ben de ne yapayım
Ben fiziki gramları sakladım bankadakileri satıp hisse aldım altın düşecek diye. Ha hisse de düştü o ayrıYasadıgı sürece bence onun evi
Altın takılarından markalarından hic anlamam . Artık gramcıyım
Aklın yolu birBende sizin gibi demistim
Calciferde altın çoktur hislerim öyle diyorAklın yolu bir
Öyle miiiiCalciferde altın çoktur hislerim öyle diyor
Sitede havalı havalı dolanıyor . Sebebi küp küp altınları olabilirÖyle miiii
Var biraz biriktirdim oğluma oda aldım ama biriktirmeye devamCalciferde altın çoktur hislerim öyle diyor
Dimek ki havası Bundanmış, zaten 1 aydır tatildeSitede havalı havalı dolanıyor . Sebebi küp küp altınları olabilir
Kaç yaşında bu oğlan? Bende de bir kız var. dünür olabilerükkkVar biraz biriktirdim oğluma oda aldım ama biriktirmeye devam
Bir ay tatil yapabilen kesin zengindir zatenDimek ki havası Bundanmış, zaten 1 aydır tatilde
Paralar bitmedi halaDimek ki havası Bundanmış, zaten 1 aydır tatilde
Küçük benim ki 4 yaşKaç yaşında bu oğlan? Bende de bir kız var. dünür olabilerükkk
Olsun yav zengin olurlar daha iyi. Bak benim kızın çeyizi hazır altını elması var. Ee kafası da zehir gibi doktor olacak. Kaçıran üzülsün ayollKüçük benim ki 4 yaş
O zaman kertelimOlsun yav zengin olurlar daha iyi. Bak benim kızın çeyizi hazır altını elması var. Ee kafası da zehir gibi doktor olacak. Kaçıran üzülsün ayoll