- 15 Şubat 2020
- 102
- 41
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki öyle.Yani maddi durumları çok çok iyi olmadığı sürece mümkün değil.Biz evlenirken altın düşüktü.Bir de tek seferde alınmamış.Yıllarca eline geçtikçe atmış eşim.Yoksa borçla alınacaksa hiç alınmasın derdim.Şunu söylemek zorundayım, kimse artık bu devirde 200 gram falan beklemesin 100 bin yapıyor.
O para verilecekse eş ailesi altını bırakıp daire için kredi falan çeker.
Konu açılalı altın daha da arttıBunları mı konuşuyorsunuz oturup??
Bana kaç gram altın takacaksın falan??
Yetmediğini düşünüyorsunuz demek ki buraya konu açmışsınız,yetmez biraz daha arttır mı diyeceksiniz??
Nasıl konuşuyorsunuz bu konuları ,ya da daha doğrusu nasıl istiyorsunuz karşı taraftan hiçbir zaman anlayamadım
Güncel kura göre konuşuyorlar sanırım..Konu açılalı altın daha da arttı
Dün bir konu vardı hasır set istiyormuş kızın annesi. Kendi alabiliyormuymuş kızına hasır set acaba?Güncel kura göre konuşuyorlar sanırım..
Borsa gibi sürekli açık durmalı kurlar ve parametreler
SanmamDün bir konu vardı hasır set istiyormuş kızın annesi. Kendi alabiliyormuymuş kızına hasır set acaba?
Kim ne kadarını yapabiliyorsa yapsın.. Fazlası sizi üzer çünkü ileridetoplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
az ya 30grtoplam da 30 gram tutan 3 bilezik sizce düğün için yeterli mi . Konuştuğunuz erkek bunu demiş olsa
40 gram 20 şerlik 2 bilezik bari alsın. 10 gram yamulur hemenaz ya 30gr
Aman bana çok takıldıda ne oldu 3 tane kaldı2 kıytırık bileziğe gittim.
Aman bana çok takıldıda ne oldu 3 tane kaldı