- 27 Nisan 2012
- 14.983
- 17.481
- Konu Sahibi akdenizaksamlari
ben sonra okudum mücevher vs aldığını zatenKıt kanaat geçinen, düğünde takılandan başka bir şeyi olmayan ve kocası şüpheli davranıp fırıldaklık yapan kadınlara vermeyin diyoruz. Konu sahibi eşi marka giyerken kendine ve çocuklarına pazardan almıyordu heralde. Para çeşmeden akarken evlilik eş aile çocuklar oluyor, ama iş tökezleyince vermem onlar benim ve çocuklarımın hakkı deniyor. Adam kendi de her ay altın mücevher alıp koyuyormuş kenara. Konu sahibi kendi yazdı dağ gibi oldu birikim diye. Düğünde takılanlar devede kulak kalmıştır belki de. Kocasının hiç hakkı yok mu o birikmiş dağ gibi altında? Adam kısmamış saklamamış eline geçeni ailesi için koymuş kenara.
Ayrıca anası danası komşusu akrabası kaç kişiye sormuş vereyim mi diye. İnsanı yıksa yıksa bu yıkar. Hayır vermek istemiyorum demiyor da elli kişi + annesi verme deyince vermiyor. Orada bile düz duramıyor elalemin ağzıyla hareket ediyor. Her gösterilen pişmanlık veya kabullenilen hata affedilemez. Bardak kırılmış artık. İnsanın zoruna gider; aynı yastığa baş koyuyorsun, arttırıp arttırıp birikim yapıyorsun ama en lazım olduğunda eşin zinhar yok diyor. Adam güvenip takır takır saymış vermiş ama konu sahibine. Kovası kötü niyetli olsa konu sahibinin ruhu duymazdı dağ gibi birikmiş altından.
ondan sonra konu sahibinin hatalı olduğunu söyledim :)
orasını görmemiştim
en azından birikim kısmından vermeliydiniz dedim