Altın kizlar zayıflıyor

Nasılsınız,benim biraz yogun gecti gunler,dun komsularla beraber asure yaptik, bugun ve yarin tatil hazırlığı yapacagim. Sonunda denize gitme fırsatımız oldu

Teşekkürler canm dikkat etmeye çalışirim ama deniz acayip aciktiriyor,sen nasilsin nasil gidiyor diyet
Aynen deniz fena aciktiriyor. Ben misafir ağırladım iki gündür mutfaktan çıkamadım. Malesef revani falan yedim pilav yedim biraz inşallah toparlayacagim

Aynen deniz fena aciktiriyor. Ben misafir ağırladım iki gündür mutfaktan çıkamadım. Malesef revani falan yedim pilav yedim biraz inşallah toparlayacagim
Sende yogunmussun, bende denizden sonra yürüyüş spora baslicam inşallah yoksa eksilmiyor yerinde sayıyor, olsun yarına dikkat edersin 😍

Ben bulgur pilavı ve pirinc pilavinda net yiyirum artik alıştım. 3yk geçmiyor cok şükür
Kahvaltı da biraz fazla yiyorum yufka ekmege de alistim
Bugunlerde yasinciri de yufka ekmek arasinda yiyorum🤭

Ben bulgur pilavı ve pirinc pilavinda net yiyirum artik alıştım. 3yk geçmiyor cok şükür
Kahvaltı da biraz fazla yiyorum yufka ekmege de alistim
Bugunlerde yasinciri de yufka ekmek arasinda yiyorum🤭
Aman dikkat et yufka ekmekte pek masum değil internetten bak baya kalorili.ben karbonhidrat tamamen kesmek istiyorum ekmeği tam buğday alıyorum ama pilav makarna çocuklar isteyince mecbur yapıyorum

Geçen hafta 68.4
Bu hafta 67.2 💖💫💖💫

Eklentiler

• 20220902_094643.jpg
    20220902_094643.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 23
Gecen hafta 68 ,5
Bugun 69,2

Eklentiler

• IMG_20220902_081540248.jpg
    IMG_20220902_081540248.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 26