Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canm dikkat etmeye çalışirim ama deniz acayip aciktiriyor,sen nasilsin nasil gidiyor diyetGünaydın canım iyi olmuş tatil iyi geliyor insana ya şimdiden iyi tatiller az kalorili ye aman
Aynen deniz fena aciktiriyor. Ben misafir ağırladım iki gündür mutfaktan çıkamadım. Malesef revani falan yedim pilav yedim biraz inşallah toparlayacagimTeşekkürler canm dikkat etmeye çalışirim ama deniz acayip aciktiriyor,sen nasilsin nasil gidiyor diyet
Sende yogunmussun, bende denizden sonra yürüyüş spora baslicam inşallah yoksa eksilmiyor yerinde sayıyor, olsun yarına dikkat edersinAynen deniz fena aciktiriyor. Ben misafir ağırladım iki gündür mutfaktan çıkamadım. Malesef revani falan yedim pilav yedim biraz inşallah toparlayacagim
Aman dikkat et yufka ekmekte pek masum değil internetten bak baya kalorili.ben karbonhidrat tamamen kesmek istiyorum ekmeği tam buğday alıyorum ama pilav makarna çocuklar isteyince mecbur yapıyorumBen bulgur pilavı ve pirinc pilavinda net yiyirum artik alıştım. 3yk geçmiyor cok şükür
Kahvaltı da biraz fazla yiyorum yufka ekmege de alistim
Bugunlerde yasinciri de yufka ekmek arasinda yiyorum
Ben bu hafta yem3de costum vallaha arti da geldimAman dikkat et yufka ekmekte pek masum değil internetten bak baya kalorili.ben karbonhidrat tamamen kesmek istiyorum ekmeği tam buğday alıyorum ama pilav makarna çocuklar isteyince mecbur yapıyorum
Harikasin canm müthiş 67 lere dusmussun ,bende gaza geldim şimdi kendime gelmeliyim iyice biraktim kendimiGeçen hafta 68.4
Bu hafta 67.2
Uzun zamandır 68_70 arası gidip geliyordum duraklama bitti sanırım inanıyorum ki sizde verirsiniz.spor yapmadım full time ev işi o da spor sayılır tabi inşallah haftaya da eksilmiş olurumHarikasin canm müthiş 67 lere dusmussun ,bende gaza geldim şimdi kendime gelmeliyim iyice biraktim kendimi
Darisi bana inşallah ben yer oldum malesef bu saatten sonra bende dikkat edecegimUzun zamandır 68_70 arası gidip geliyordum duraklama bitti sanırım inanıyorum ki sizde verirsiniz.spor yapmadım full time ev işi o da spor sayılır tabi inşallah haftaya da eksilmiş olurum
Günaydın canm olur bekliyoruzGünaydın kızlar ben dün tartilamadan evden çıktım. Kışlık sos falan yaptık pertim çıktı baya. Bebem uyusun tartilacagim
Tartilamadim tartinin pili bitmişGünaydın canm olur bekliyoruz