Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok yokmus canm verirsin inşallahGeçen hafta cuma 67.2
Bu cuma 67.6 kızlar 400 gr aldım inşallah vereceğim çikolata kaçamağı yapmistim sanırım ondan oldu
Bende bugun gezdim okul baslamadan gezeyim dedim tabi yedik ictik e bide aksam yemegi yapildi da bu saate kaldi gec oldu neyse yarin yeni birgun bizim icin devammSelam kızlar bende 81.3 çıktım çok kaçırdım tabi gezdik tozduk olacağı buydu. Neyse olsun kaldığımız yerden devam
Günaydın canim aynen bende öyleyim.kizlarimin biri sabahçı biri öğlenci.tam koşturmaca. Bir de domates biber falan aldım kışlık hazırlık yapacağım. İşleri yoluna koysam bende Leslie yapacağım eskiden ne güzel yapardım sporumuVugun biraz yogunum dun okul alışverişi,hazirlik sabah ojul derken evin isleri biraz aksadi ,toparlaninca spora vakit ayirmayi düşünüyorum
Benim ikiside sabah gidiyor,biri 12 de digeri 2 de bitiyor okulu, kolay gelsin Allah'ım kolaylik versin, beimde hali var yikanacak aksama ablam gelecek yatili lalir birkacgun vaktim olmayacak gibi sporaGünaydın canim aynen bende öyleyim.kizlarimin biri sabahçı biri öğlenci.tam koşturmaca. Bir de domates biber falan aldım kışlık hazırlık yapacağım. İşleri yoluna koysam bende Leslie yapacağım eskiden ne güzel yapardım sporumu
Koşturmaca spora sayilsinBenim ikiside sabah gidiyor,biri 12 de digeri 2 de bitiyor okulu, kolay gelsin Allah'ım kolaylik versin, beimde hali var yikanacak aksama ablam gelecek yatili lalir birkacgun vaktim olmayacak gibi spora
Günaydın birkilo kadar arti cikabiliyorsun moralini bozma sonrasinda giderGünaydın canım iyiyiz şükür bende regl olacagim.siskinlik var
Demek ki yakmissin canım çok iyi.benim de 80.3 resim çekmeyi unutmuşumKilo bildirimi
Gecen hafta 68,8
Bugun 68,5
Şaşkınim daha fazla cikmasi gerekiyordu
Aksam misafirlikteydim ve iyi yemistim