Altın kizlar zayıflıyor

İyi aksamlar kizlar bugunku menum berbat cok fazla atistirdim daha dogrusu ucgundur o kadar cok yiyirum ki benim oğlan hasta oldu baska bisey yemiyor Sadece emdi ondan sanirim cok fazla aclik oldu yedim yedim durdum🙈

İyi aksamlar kizlar bugunku menum berbat cok fazla atistirdim daha dogrusu ucgundur o kadar cok yiyirum ki benim oğlan hasta oldu baska bisey yemiyor Sadece emdi ondan sanirim cok fazla aclik oldu yedim yedim durdum🙈
Tüh ya çok zor biliyorum ama sağlıklı atıştırmalıklar ye bari.

Bende bugün biraz kaçırdım malesef
Sabah 2 yumurta yarım kk peynir domates salatalık biber 3 zeytin
Ara da bir activia yoğurt, küçük kase sütlaç
Akşam yemeği biraz haşlama et, 5 dilim patates, yarım bardak limonata ve ince bir dilim börek.

Günaydın hayırlı sabahlar
İki gündür yoğun geçti pek giremedim. Tarhana yaptık dün de aşure yaptık Muharrem ayı bitmeden yapalım dedik baya yoruldum iki gündür bahçe evi yoruyor. Biraz da dikkat edemedim aşure falan yedim hep. Bebeğim de uyumadı onu uyutunca tartilacagim

Günaydın hayırlı sabahlar
İki gündür yoğun geçti pek giremedim. Tarhana yaptık dün de aşure yaptık Muharrem ayı bitmeden yapalım dedik baya yoruldum iki gündür bahçe evi yoruyor. Biraz da dikkat edemedim aşure falan yedim hep. Bebeğim de uyumadı onu uyutunca tartilacagim
Günaydın canm cok kolay gelsin baya isler bitirmissin, Allah kabul etsin bende yapmak istiyordum yinede temin edebilirsem yapamaya calisayim bu sene hic biryerde asure yemek kismet olmadi

Günaydin kizlar benim profilin yaninda tavsan gelmis nasil oluyor anlamadim

Bugunun kilo tartisi
68,5
Gecen hafta
68,2

Eklentiler

• IMG_20220826_092620035.jpg
    IMG_20220826_092620035.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 22
Kaçamak yaparsam anında artı ama olsun az az da olsa veriyoruz şükür

Eklentiler

• IMG_20220826_120055.jpg
    IMG_20220826_120055.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 32
Bugun karar aldim kendimce firsat bukdukca yürüyüş yada spor yapacagim. Bebeikleri uyutup 45 dk yürüyüş yaptim cok şükür :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

X