- 21 Şubat 2013
- 8.648
- 18.492
Selam aynen yalnizimGünaydin
Sende benim gibi tek tabancasin bu ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam aynen yalnizimGünaydin
Sende benim gibi tek tabancasin bu ara
Hayırlı akşamlar hosgeldin canm teşekkür ederimHayırlı akşamlar canım. Ben geldim seni yalnız bırakmaya gönlüm el vermedi
Benim diyet iyi gidiyor cuma bildirim yaparım inşallah. Çok aç yatıyorum öyle yağ yakımı oluyor. Bugün en son öğünü ikindin 5 te yaptım
Hosbuldum canım. Göbek gidiyor ya çok şükür mutluyum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızHayırlı akşamlar hosgeldin canm teşekkür ederim
Cok güzel iyi haberler vermwn.cuma bekliyorum bildirimini, cok dogru ben diger zayiflamalarimda tesmen ac uyuyordum . Hadi bakim merakla bekliyorum son durumunu
Cok güzel,oh oh gitsin gitsin gelmesin bende de eksilme var cok şükür biraz daha sabirla olacak bu islerHosbuldum canım. Göbek gidiyor ya çok şükür mutluyum inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende yazayim iyi gelirGeç olsa da günaydın
Yediklerimi yazayım da motivasyonum artsın.
Sabah iki yumurtayla yulaflı omlet, 1kk peynir ,5 zeytin yedim aşırı tok tutuyor. Ara öğünüm 15te
Afiyet olsun canım. Ben de çok severim yufka ekmeği mis gibi kendi yaptigin gibisi var mı yaSabah bir ceviz ,4 dilim kadar kabak tatlisi
Kahvaltım
Kiyma kavurma bir porsiyon, bol koy domatesi
Bir dilim ekmekle es deger ince ekmek
Bu arada köyüme guttim ekmegimi de yaptim yufka ekmek
Bana daha saglikli geliyor mayasiz ve ince oluşu yam diyetlik,
Sagol canm aynen tertemiz kendin yap yeAfiyet olsun canım. Ben de çok severim yufka ekmeği mis gibi kendi yaptigin gibisi var mı ya
Suyu cok guzel tuketirmissin canm ben unutur oldum icmeyiYediklerimi devamı ara öğün 1 activia yoğurt, yarım paket form bisküvi, 1 şeftali
Akşam yemeği 1 tabak patates oturtma, 4kasik yoğurt.
Su 3,5 litre
Menumun devamiSabah bir ceviz ,4 dilim kadar kabak tatlisi
Kahvaltım
Kiyma kavurma bir porsiyon, bol koy domatesi
Bir dilim ekmekle es deger ince ekmek
Bu arada köyüme guttim ekmegimi de yaptim yufka ekmek
Bana daha saglikli geliyor mayasiz ve ince oluşu yam diyetlik,
Afiyet olsun canım biraz abartmışsin yemeği. Yarın çok dikkat edersen almazsın bişey olmazMenumun devami
Ogle Sonrası cok vuzel tursu yedim tuzu azdi oyle çıtır çıtır
Aksam yemegim biraz geceikti malesef
Bir porsiyon kavurma, kucuk kase manti , salata, 3 yk Pirin pilavı
Bir dilim perde tatlısı
1tane yas incir
Bir dilim karpuz
Yanlis zamanda misafir agirladim yarin olsa iyiydi
Sagop canm tatllilarda abarttim yedim dikkat etmeye devamAfiyet olsun canım biraz abartmışsin yemeği. Yarın çok dikkat edersen almazsın bişey olmaz