Altın kizlar zayıflıyor

Günaydın dün ki yediklerim
Sabah 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık

Öğle 2 kayısı, yarım elma
Yarım dilim kek

Akşam 3 kaşık pilav
Tavuk şiş
Yarım lavaş ekmek
1 bardak ayran
Bol salata

2 mini kare çikolata

Tüm gün temizlik yaptım. Yardımcı bulamadım. Bulsam da gönlüme göre yapmıyorlar. Kendim hergun bir oda yapmaya karar verdim. Bebekle de zor oluyor ama iyi kalori yaktığımi düşünüyorum

Afiyet olsun canm iyi yapmissin oda oda iyi oluyor artik bende oyle yapıyorum. Tam dip temizlik olmus oluyor,kolay gelsin sana

Benim dunku menu cok kötü aslinda kahvaltım cok iyi aksam yemegide cig köfte yaptim ogle sonrası cok yemedim ama aralarda felan tarhana,ceviz ,meyve surekli birseyler atistirdim gunum hic iyi degildi acayip istahim acikti. Meyve yedigim gun oyke oluyor7m malesef sabahta kahvaltı oncesi kiraz yedim bakalim nasil olacak

Kahvaltım
1yk melemen, yumurtali ot kavurma, 2yk kadar semizotu yemeği, bir tutam maydanoz

Kahvaltım
1yk melemen, yumurtali ot kavurma, 2yk kadar semizotu yemeği, bir tutam maydanoz
Ogle sonrası,
Koy domatesi 3 tane orta boy ,4 erik,

Aksam yemeği 6 bucuk
İki tabak etli fasulye, yesil biber, 3yk bulgur pilavı

Sonrasında 7 ye yakin kayisi kurusu
2 litre su yatana kadar yarim litre daha icerim

Afiyet olsun canım bende yazayım sabah
1 kk peynir 2 dilim ekmek 3 zeytin yarım yumurta 1 tk tereyağ 1 tk bal

Öğle çeyrek ekmek sandviç

Akşam 1 alabalık ızgara
Biraz kaşarlı mantar
Bol salata
Yoğurt
1 küçük ekmek
Yarım kola

Evlilik yıldönümünü diye yemeğe çıktık sözde balık sağlıklı ama ekmek harikaydı dayanamadım. Bu ara yine ekmeği fazla kaçırdım

Afiyet olsun canm evlilik yıldönümü ne ozel olaun artık nice güzel yillariniz olsun saglicakla

Ben bugun fazla arti ciktim reglmn ikinci günü dun baya 3ksiydim

Gecen hafta 69,3
Bugun 69,6

Eklentiler

• IMG_20220701_084118218.jpg
    88,1 KB · Görüntüleme: 26
Afiyet olsun canm evlilik yıldönümü ne ozel olaun artık nice güzel yillariniz olsun saglicakla
Sagol canım çok teşekkür ederim. Bende artı çıktım malesef. Ekmek yedikçe vermek imkansız

Eklentiler

• IMG_20220701_093539.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 29
Kahvaltim, kabak sote,zeytin,yogurt keten tohumu

Eklentiler

• IMG_20220701_110243410~2.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 34
Günaydın kızlar bu hafta hem regl hem de hastaydım spor 1yada 2 kez yapabildim sadece ama artı değilim buna şükür diyelim halen nezle devam ediyor
geçen hafta cuma 69.1
Bu cuma 68.8

Eklentiler

• 20220701_111000.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…