Aynen öyle benim zaten bebeğim küçük olduğu için yavaş yavaş veririm acelem yok.80 altına bi insem gerisi kolay bana inşallah.B Beybipattis cok guzel gidiyorsun canm sakin birakma, kacla baslanisson bakalim, 88,7-85,6, :
3 kilo gitmis canm,
Benim de ,73,3- 69,3:
Benden de 4 kilo gitmis iui gidiyoruz yavas veriyoruz ama gidiyor
İnşallah canm. Emzirdigimiz icin cok da kisamiyoruz bira fazla yesem hemen kilo yapıyor simdilik boyle yerinde , sen 80 in altina dusersin bende 65 lerde okurum birkac aya inşallahAynen öyle benim zaten bebeğim küçük olduğu için yavaş yavaş veririm acelem yok.80 altına bi insem gerisi kolay bana inşallah.
İnşallah canım yıkmak yokİnşallah canm. Emzirdigimiz icin cok da kisamiyoruz bira fazla yesem hemen kilo yapıyor simdilik boyle yerinde , sen 80 in altina dusersin bende 65 lerde okurum birkac aya inşallah
Hayırlı pazarlar canm. Afiyet olsunGünaydınhayirli Pazarlar
Dün ki menüm sabah 1 yumurta , 1 kk peynir ,domates ve salatalık
Öğle yarım etliekmek, 1 bardak kola
1 tulumba tatlısı
Akşam 1 kase mercimek çorbası
Küçük bir kase cips, yoğurt sosu
Suyu 2,5 litre içtim. Spor yok
Afiyet olsun canm bir sure kacamak yapmak yok bol salata yoğurt tamam miHayırlı geceler
Bugün yediklerimi yazayım. Bugün benim kaçamak günüm olsun fena kaçırdım
Sabah sucuklu yumurta, 1 kk peynir, 1 kaşık keçi peyniri, 1 tk tereyağ, 3 dilim ekmek, domates salatalık, 3 zeytin
Öğle 7 kiraz , 3 kayısı, 1 fıstıklı kokonat
Akşam 2 hamburger, 1 bardak ayran , 3 mini ekler
Vuuuuuuu cok yakinizzCuma günü 69.1
Pazartesi kontrol tartısı 69.0
Bende lokum yedim regl kan şekerim düşüyor ama bu hafta spora ağırlık vereceğimH hiddet paradise cio iyi canm arti cikmadin, yakiniz ben bu au 68 i girmek istiyorum, son ucgun iyi kacamak yaptim yapmasaydim eksilirdim baya, birkacgun once 300 gramlik findik tukettimbenim cere,le imtihanim var ya yemeye engel olamayırum