Altın kizlar zayıflıyor

Kahvaltim
Kk peynir, bir lokmalik ekmek, semizotu salatası,bir tabak melemenkasarli, domates salatalık,6 siyah zeytin, karpuz kavun,3 kabak 2patates kızartması

B Beybipattis cok guzel gidiyorsun canm sakin birakma, kacla baslanisson bakalim, 88,7-85,6, :
3 kilo gitmis canm,
Benim de ,73,3- 69,3:
Benden de 4 kilo gitmis iui gidiyoruz yavas veriyoruz ama gidiyor
Aynen öyle benim zaten bebeğim küçük olduğu için yavaş yavaş veririm acelem yok.80 altına bi insem gerisi kolay bana inşallah.

Aynen öyle benim zaten bebeğim küçük olduğu için yavaş yavaş veririm acelem yok.80 altına bi insem gerisi kolay bana inşallah.
İnşallah canm. Emzirdigimiz icin cok da kisamiyoruz bira fazla yesem hemen kilo yapıyor simdilik boyle yerinde , sen 80 in altina dusersin bende 65 lerde okurum birkac aya inşallah

Günaydın hayirli Pazarlar
Dün ki menüm sabah 1 yumurta , 1 kk peynir ,domates ve salatalık

Öğle yarım etliekmek, 1 bardak kola
1 tulumba tatlısı

Akşam 1 kase mercimek çorbası

Küçük bir kase cips, yoğurt sosu

Suyu 2,5 litre içtim. Spor yok

Hayırlı pazarlar canm. Afiyet olsun

Bugunun menusu
Kahvaltı

Bir dilim ekmek,bolce sebze sote, domates salatalık, sucujlu yumurta, bir dilim karpuz

Ogke sonrası

Bir kuru incir, 5 badem
Aksam

Bur bicuk dürüm kiymali, bir bardak ayran
2 litre su,spor yok

Hayırlı geceler
Bugün yediklerimi yazayım. Bugün benim kaçamak günüm olsun fena kaçırdım
Sabah sucuklu yumurta, 1 kk peynir, 1 kaşık keçi peyniri, 1 tk tereyağ, 3 dilim ekmek, domates salatalık, 3 zeytin

Öğle 7 kiraz , 3 kayısı, 1 fıstıklı kokonat

Akşam 2 hamburger, 1 bardak ayran , 3 mini ekler

Afiyet olsun canm bir sure kacamak yapmak yok bol salata yoğurt tamam mi

H hiddet paradise cio iyi canm arti cikmadin, yakiniz ben bu au 68 i girmek istiyorum, son ucgun iyi kacamak yaptim yapmasaydim eksilirdim baya, birkacgun once 300 gramlik findik tukettim benim cere,le imtihanim var ya yemeye engel olamayırum

Kahvaltı mi yazayım
İki lokma kasarli tost, bir tabak sebze sote, bir kase semizotu salatası,5 zeytin

Bugun gunum var apartmanda aksam olacak yesem mi yem3sem mi , gec aksamdan sonra toplanacagiz

Bende lokum yedim regl kan şekerim düşüyor ama bu hafta spora ağırlık vereceğim arayı açmam lazım rakibecim inşallah cumaya 68 leri birlikte göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…