Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canm bende bu hafta sonu aralarda cok atistirdim dikkat etmeye çalışıyorum ben tarhanadan vazgeçemiyorum yoksa bugunku menulerim guzel. Ogle sonrasi komsum kahveye geldi derken yine tarhana yedim malesef yinede gunu guzel biturdigime inanıyorum, olsun bundan sonrasina dikkat edelim her yeni gun bir firsat bizim icin kacirmayalimSelam kızlar ya giremedim yazamadım. Hiç fırsatım olmuyor. Yediklerimi yazmaya utanıyorum. Kahvaltı klasik yiyorum ama aralarda sarma poğaça meyve bisküvi falan yedim iki gündür. Tatil beni batırdı
Ogle sonrası,bolca tarhana 3 ceviz ve bir incirBugun ku sabah kahvaltım unutmiyeyim diye ekliyorum
Yulaflı omlet,kk peynir,salatalik, domates,5 az tuzlu siyah zeytin,3 isirik kaşarlı tost
Harikasın canm brn de tarhanaya ara verdim odem yapıyormus komsum dediSelam hanımlar ben artık kaçamakları bıraktım. Sabah 1 yumurta 1 dilim ekmek 3 zeytin domates yedim.
Şimdi ton balıklı salata yiyeceğim. Akşama da balık düşünüyorum. Bol bol yüzüyorum spora sayarım bunu baya yoruluyorum.
Kız seni tarhana bitirdi kaldır sakla yaptıklarınıHarikasın canm brn de tarhanaya ara verdim odem yapıyormus komsum dedi
Kaldirdim inanKız seni tarhana bitirdi kaldır sakla yaptıklarını
Menunun kalan kısmıKahvaltı menumu ekleyeyim
1yk melemen, iki haşlanmış yumurta,kizim yemedi ben yedim bir dilim ekmek, kk peynir,5 siyah zeytin