Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende eksi çıkacağım bu hafta hep aç yattım kivrana kivrana valla bugün yediklerimi de abartmadim baklavalardan poğaçalar dan falan ağzıma surmedim.Allahim çabalıyorum karşılığını görmeyi nasip et diye dua ediyorum.bir de bebeğim emiyor inanılmaz acikiyorumNasıl bir dua bu böyle
Afiyet olsun canm menü harika bulgur pilavınin miktarında ekle olur muIkındı de 1 elma 2 kasik yoğurt üzerine tarcın
Akşam 7 de taze fasulye bulgutpilavi cacik
Pikinik olduğu için böyle oldu sanırım akşam da yememissin dengelemissin canm ama cisli şeyler vardıSelam kızlar bugün sabah çeyrek ekmek sandviç yedim pikniğe gittik öğlen 3 gibi
1kurabiye
2 minik börek
5 sarma
Bir kaşık şehriye salatası
Bir kaşık makarna salatası
Yarım dilim çikolatalı pasta
Yedim.
Akşam yemeği falan yemedim 5.000 adım attım.suyu az içtim ama şimdi yatana kadar dibine vuracam inşallah
Canımcim rakibem bende senden aşağı değilim bir tarhana yaptım yemedigim gün kalmadı e bide çerez eksik olmadı bu hafta baya artı gelebilirim, misafirim de geç geldiyemeğe 8 den sonra oturduk hiç hoşuma gitmedi amaKızlar ben kaçamak yaptım itiraf edeyim inşallah sabah artı çıkmam ve tomrs beni geçmez insallah ))
Geçen hafta cuma 68.8
Bu cuma 69.5 + 700 gr fazla çıktım bu hafta
Harikasın canm tebrik ederim, bu hafta dikkatliyrin ekmeği de azaltmıştın baya faydası olmuş,Günaydın kızlar bugün tartım 86.3
-600 çok şükür
Biraz daha sabır canm senin durakladı bence geçen haftada iyi verdin bu hafta bekle yinede dikkat et eksilme devam eder inşallahO kadar dikkat etmeme ramen bu kadar az kilo vermek
Canımcim 300 gram gitmiş amaO kadar dikkat etmeme ramen bu kadar az kilo vermek