- 24 Kasım 2011
- 5.233
- 103
- 35
Günaydınnn cicemmmGünaydın beybiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn cicemmmGünaydın beybiler
Evet değişikYumurta yerine hiç bir şey tutmuyor.arada değiştir.1 yumurta 1 kasik yulafla karıştır içine peynir maydonoz köy omlet yap.menemen yap.
Hiç yemedim.gozumde canladiriyorum ilginç geliyor..değişip demekki
Tamam canım yapayım inşallahYumurta yerine hiç bir şey tutmuyor.arada değiştir.1 yumurta 1 kasik yulafla karıştır içine peynir maydonoz köy omlet yap.menemen yap.
3 litre suyumuda tamamladım.saat6 da yemegi bitrdim. 4 yemmem kasigi tazefasulye 3 kasik bulgur 1 kase semizoğlu cacık yedim.yemekten sonra 6 tane erik yedim ağacın altında otrrkene.saat 6 dan sonra bir şey yemedimSabah 1 litrre su 1 kayisi cayi faha sonra 1 bardak misir puskulu kitwz sapi biberiye cayi icip saat 1 de 1 muz 3 klasik yulaf 4 kasik yogurt 1 tatlı kaşığı keten tohumu 5 tane fıstık hop yedim ama doymadim gittim 1 muz daha yedim saat 2 bucukta 15 tane sanirim kabak çekirdeği yedim..Halen çok ac hissediyroum kenfimi akşama taze fasulye semizoğlu cacık ve biberli soğanlı domatesli bulgur pilavı yapıyorum
Corba ekmek demek poğaça ekmek demek tam ekmek olmuş.. iyi 2 poğaça ile durmuşum.. Ben ağzıma sürünce durmayiyorum bol Su içisindir ınsallahKızlar selam
Öğlen 1 kase mercimek çorbası içtim ekmeksiz
Akşamüstü 2 adet poaça yedim
Spor yapamadım ama bugün 8300 adım atmışım şu saate kadar uzun zamandır bu kadar adım atmamıştım
Anaa burdada 2 bisküvi der.kiz nasıl durabiliyorsunuz 2 tane ile..afiyet olsum cancazimİyi akşamlar ince belli kızlar
İkindin 2 bisküvi yedim yulaflı
Birkac kuru kayısı ve badem
Akşam yemeği yumurtalı patates bir tabak.
Bir kase de cacık yedim. Şuan açım ama yemeyecegim hiç birşey.
Yarım saat spor + temizlik yaptım aşırı yoruldum
Su güzel içtim canım kıza çorba yapınca öğlen ben de içiyorum napayım normal yemek yesem ekmek yicem en azından çorba olsun diyorumCorba ekmek demek poğaça ekmek demek tam ekmek olmuş.. iyi 2 poğaça ile durmuşum.. Ben ağzıma sürünce durmayiyorum bol Su içisindir ınsallah
Kız bisküviyi herkese paylastirdim devamı yoktu yoksa bende duramamAnaa burdada 2 bisküvi der.kiz nasıl durabiliyorsunuz 2 tane ile..afiyet olsum cancazim