- 30 Kasım 2016
- 1.156
- 4.035
- 30
Günaydın canım erkencisinGünaydın beybiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım erkencisinGünaydın beybiler
Günaydın canm bebikten dolayı sonrasında da uyudum birazGünaydın canım erkencisin
Tamam canımÖyle ama olsun 3yk yada 4yk bunlardan fazla olmamasına dikkat et sen yinede
Ellerine sağlık canım.Allah sağlıkla yemeyi nasip etsinBugün kahvaltı hazirlayamadim işlerin yoğunluğundan
Hem tatlı hem eksi tarhanami serdim ,bir kasede yedim, hem çorbalık hem yemelik yaptım
Amin canm çok sağol Allah razı olsunEllerine sağlık canım.Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin
Menü,spor | Pazartesi | sali | Çarşamba | Perşembe | cuma | cumartesi | Pazar |
B Beybipattis | |||||||
H hiddet paradise | |||||||
yirmibesekim | |||||||
mucizem77 | |||||||
M mutlumayis | |||||||
tomrs |
Çok güzelCuma günü 68.8
Pazartesi 68.4
Günaydın canm sporuna ekliyorumGünaydın kızlar dün ev işi yaptım sonra 230 ip atladım
Günaydın canm sporuna ekliyorumGünaydın kızlar dün ev işi yaptım sonra 230 ip atladım
Merhaba canm karıncalar sürekli mi evde halledebildin mi, afiyet olsun menün çok güzel yinede akşam öğününu atlamasyadin Adımda harika ekliyorumKızlar merhaba dün yazamadim sabah kalktım her yer kanatlı karınca delirdim.o bu derken pazar günü eşim evde .Neyse kalvalti yaptım.kalvalrida simit peynir zeytin domates salatalık yeşillik yedim..sonra dışarı çıktık. 14bin adım atmışım 1.5 litre su bol cay haricinde agzima lokma koymadim.bu sabah ta 93.6 ciktim