Altın kizlar zayıflıyor

Kızlar dün yazamadım unutmusum sabah kahvaltıda kv deydim biraz patates kızartması haşlanmış yumurta simit yedim akşam çorba ve yoğurtlu salata yaptım onu yedim bol su ve yeşil çay birde 150000 adım

Kızlar dün yazamadım unutmusum sabah kahvaltıda kv deydim biraz patates kızartması haşlanmış yumurta simit yedim akşam çorba ve yoğurtlu salata yaptım onu yedim bol su ve yeşil çay birde 150000 adım
Afiyet olsun canm sabah karbonhidrat li olmuş ama akşama toparlamissin, adım harika

Kizlar bu hafta çok güzel eksiler gördük hepinizi tebrik ediyorum

Merhaba kızçeler bugünkü menüm
Sabaha limonlu su ile başladım lor peynirli yumurta salatalık peynir ve az bişey tahıllı ekmek yedim
Öğleden sonra kahve
Akşam 1 kase çorba 1 tabak bulgur pilavı ve salata yedim ve 2.5 litre su içtim
Herkese afiyet olsun

Selam hanımlar
Bugün sabah
Yarım yumurta
2 dilim tam buğday
3.zeytin

Öğlen 5 kaşık makarna çocuklara yapmıştım dayanamadım ya

Ara 1 bardak soğuk kahve
1 grissini

Akşam 6 tavuk kanat
4 dilim patates
Bol salata
1 bardak ayran

Suyumu 3 litreye tamamlayacağım

Afiyet olsun canm kahvaltın çok güzel olmuş akşam yemeginde pilavın miktarı çok gibi geldi,

Bugünkü menüm
Sabah 9 civarıi
Tarhana asi bir kase
Kahvaltı öğle 12 de

Patates,patlıcan kabak kızartması, 2 şer yedim
11 yeşil zeytin, haşlanmış yumurta 1 tane , kaşarlı yumurta 3 lokma, domates salatalık, semizotu salatası

Öğle sonrası 5gibi
Yaprak sararken çiğ yemiş oldum, 5 kadar

Akşam geç vakit olduğu için sadece 4 yedim
2 bucuk litre su
Sporun yok bugün vakit bulup yapabilirsem ip atlamayı düşünüyorum

Bugün geç kalktım 10 bucuktasabah 500 ml suyumu icip kayısı çayımıza içtim güne başladım kalvalti öncesi missirpuskulu biberiye kiraz sapı çayımı içtim. Saat 12 domates salatalık kırmızı biber peynir
1 yumurtaya 1 yemekkasigi yulaf 1cay kasigi gereği ile omlet yaorim

Öğlen 6 erik 1 sade kahve

Aksam 6 da salata tavuk
Sat 7 buçuk ta sıcak su zencefil tarcın karabiber karıştırıp içtim. Yesilcayimida icrim.bugun spor yapmadım.spor yapicam zaman lahana sarması sardimcumartesi pazar dinlenme günümdü.yaparim belki küçük bir leslia dedimama olamadı.telefon cocuklardayfi.sarzdaydi anca elime geçti

3 lt suyumu icrimvBitki çaylarım tamam

Menü çok güzel afiyet olsun canm

Selam kızlar
Misafirlerim vardı gündüz hazırlık derken akşam da baya oturduk güzel oldu yazamadım
Kahvaltı 1 simit
Öğlen 1 dilim kepek ekmeği peynir domates
Akşam 2 kaşık et kavurma 1 kaşık pilav 1 dilim ekmek .

Az bişey çiğdem ve badem yedim

Afiyet olsun canm üç öğünde ekmek var cok olmuş canımcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…