Altın kizlar zayıflıyor

Ben 6 yıl önce bıraktım.gercekten çayın lezzeti şekersiz harikaymış. Derlerdi inanmazdim
Ben bırakalı 14 yıla yakın oldu, kilo aldırıyor diye bıraktımçok çay içince vücut çok şeker alıyor diye düşündüm ama gerçekten çayın tadıni şekersiz alıyorsun , kesinlikle katılıyorum

Bende bugün de spor yok kızlar başım çatlıyor gerçekten bugün çok eziyet etti kızz hep böyle oluyor gün içinde fırsat bulamıyorum yapmaya kız uyuyunca saat 10 oluyor o saatten sonra da benim enerjim kalmıyor gerçi şu sıralar hiçbir şeye enerjim yok

Geçmiş olsun canm ne zaman müsait olursan o zaman yapmaya çalış. Senin sağlığın daha önemli

Size yazdıktan sonra türk kahvesi icip lesliaa 3 mil yaptım. Recel ekmegi eritsin diye..sonra taze fasulye 4 kasik yoğurt 2 yemek kaşığı haşlamamış mercek semizotu keten tohumu pulbiber ve yarim limon yedim..her şey güzel giderken kendimi makarna yerken buldum.hic yememiş gibi sofrayı topladım 1 saat sonra 1 sıcak suya tarcın karabiber zencefil koyup içtim. Yeşil çay içtim 3.5litre suyumu bitirdim.makarna için de 50 squat ancak yapabildim.en son yemeğini 7 de yedim.

Çayına kimler şeker katıyor kimler ne zaman bıraktı
Ben1 demlik çayı tek başına içerim.unideyken çay krizim tuttu.cayi demledim aaa şeker yok saat gece 11..dedim şeyda yazık etme çaya iç bir şey olmaz..2007 den beri çaya şeker atmam kahveye de.nescafe de süt tozunda kulanmam.belki çok nadir sütlü içerim ama şeker yok.sadede ıhlamuru şekersiz içemem.kisin yaptık mi 1 büyük bardak içerim 2 cay kaşığı yarim limon sıkıp..benim tek zaafım reçel. Bal da cok severim.ama bal beni tuaf yapıyor. Yediğim zaman dokunuyor galiba soğuk suya kafamı soksam anca rahatlarım o dereceye geliyorum

Her şey çok güzel süper ama makarna işi bozmuş, bugün ödül olsun sanahaftada birgün kaçamak yapılabilir spor

Güzel bir anı olmuş senin için bende sütü skersiz içemiyorum

Selam kizlar dün ben ve mucizemden başka spor yapan oldu mu

Beybiler menünüz tüm gün olarak yazalım akşam olur mu, parça parça degerlendirmek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…