Altın kizlar zayıflıyor

Günaydın bacilarim.ben sabah 7 50 de kalktım 500 ml suyumu içtim.kayisi çayımı içtim.daha da bir şey yapmadim😊az önce yine 500 ml bitirmişim.simdi küçük bir kahve içicçem sonra spor yapicam.seda altin ile 21 günlük 4. Gün üst gövde..ama ilk önce çamaşırları asmam lazım.kalvalriyo geç yapıyorum. O zaman yine yazarım.. tablo da çok güzel olmuş emeğine sağlık canim
Günaydın beybisi😍harika güne güzel başlamışsın👍kolay gelsin sana, teşekkürler😊

Günaydın kızlar
Galiba midemi üşüttüm çok fenayım🤦
Kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir 1 haşlanmış patates yedim

Once missirpuskulu kirwzsapi biberiye elma sirkesi suyumu ictim 13 00 da domates salatalık yumurta peynir zeytin yeşillik küçük dilim tam bugday ekmeği yedim

Selam kızlar
Midem daha iyi şükür geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Akşam yemeği sayılır artık saat 4 oldu 1 tabak(4_5 kaşık) kıymalı patates yemeği yedim
Akşam meyve yerim belki

Bende 16.45 de 2 salatalık 4 kasik yoğurt 1 tatlı kaşığı corek otu zerdeçal karabiber yarim limon sıkıp yedim😊az once 1 bardak sıcak suya karabiber zencefil tarcın koyup karıştık içtim.3 litre suyumu tamamladım yatana kadar 1 litre daha kesin içsem.baharatlar içeriyor beni..yarın tartii gunu😍😍😍

Selam güzel hanımlar
Bugün sabah 2 dilim tam buğdaydan tost,3zeytin, çay

Öğlen kermes vardı
1 dilim su böreği
4 sarma
1 dilim pasta yedim. Abartmadigimi düşünüyorum. Herkesten az yedim ,😅😅
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık patates salatası

Suyum 3 litre
Spor yürüyüş 20 dk sadece 😒

Selam güzel hanımlar
Bugün sabah 2 dilim tam buğdaydan tost,3zeytin, çay

Öğlen kermes vardı
1 dilim su böreği
4 sarma
1 dilim pasta yedim. Abartmadigimi düşünüyorum. Herkesten az yedim ,😅😅
Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tabak ıspanak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık patates salatası

Suyum 3 litre
Spor yürüyüş 20 dk sadece 😒
Afiyet olsun canm 😊 üç ogununde ekemk olmuş canımcim :duduk: :duduk: :duduk: kermes varmış ister istemez yeniliyor yinede dikkat et y3diklerine

Bende 16.45 de 2 salatalık 4 kasik yoğurt 1 tatlı kaşığı corek otu zerdeçal karabiber yarim limon sıkıp yedim😊az once 1 bardak sıcak suya karabiber zencefil tarcın koyup karıştık içtim.3 litre suyumu tamamladım yatana kadar 1 litre daha kesin içsem.baharatlar içeriyor beni..yarın tartii gunu😍😍😍
Afiyet olsun canmcim menü güzel 👍 çörekotu , zerdeçal vb karışımlari kacgun devam ediyorsun. Çok uzun süreli kullanma ara ara yap sağlıklı olmayabilir, normal yemeklerden de tuketmelisin protein gibi sebze yemekleri gibi ara sıra çiğ cerezde ekle menune dikkat et tamam mi

X