Altın kizlar zayıflıyor

Selam kizlar bende kahvaltı mi ekliyeyim
Yumurta,yulaf,kabakdan omlet, iki dilim kaşar, bol salata,5zeytin, yarım dilim ekmek, haşlanmış 1yumurta

Canım pkos var demişsin ya nasıl hamile kaldın bende de var 2 sene olacak gebelik elde edemedim tedavı ile mi oldu yoksa normal yollarla mı acaba
Hiç sıkma üzme sakin kendini.ben 3 sene boyunca kaç doktor gezdim.iki kimyasal gebelik geçirdim.kizimi kucağıma aldiğimda 4 senelik evliydim.hep stres her ay ağlama krizleri..kızım doğduktan.2.5 Sene sonra korunmayı bıraktım.hazirandi sanirim 2 ay regli olmadım ağustosta söktürücü faln kulandım eylül başı gibi regli oldum.ekimde oğluma hamile kaldığımı öğrendim.herkese olur bana tedavisiz çocuk olmaz derdim..oğlum 5 yaşında kızım 8.5..kafa rahatlığı çok önemli.bana bu kelimeleri soyleynelere uyuz olurdum.burda bir konu açıp yazmışım.dun okudum kızıma hamile kalışımi..Çok zor..sürekli her wcde kontrol etmek..rabbim kimseye evlâd hasreti cektirmesin..şimdi kızımla kavga ediyoruz..aha diyorum..3 sene boyunca sabah akşam ağla bu kıza bak🤣rabbim bekletmeden nasip etsin

Sabah 7 50 'de kalktım.500 ml suyumu içtim.1 bitki çayı içtim.spor oncesi turk kahvesi ictim.seda altin 21 gunluk 3. Gun olan 25 dakka kardio vardı onu yaptım. Saat 11.30 da kalvalriya oturdum.1 domates 1 salatalık yarim yeşil ve kırmızı biber kuzu kulağı maydanoz peynir 7 yeşil zeytin yumurta uzerine pulbiber kekik ve karabiber..saat 14.00 da bir türk kahvesi..akşama kasik yoğurt salatalik 1 tatli kasigi corek otu zerdecal karabiber limon ..bunu yicem.simdiye kadar 1.5 litre su ictim

Hiç sıkma üzme sakin kendini.ben 3 sene boyunca kaç doktor gezdim.iki kimyasal gebelik geçirdim.kizimi kucağıma aldiğimda 4 senelik evliydim.hep stres her ay ağlama krizleri..kızım doğduktan.2.5 Sene sonra korunmayı bıraktım.hazirandi sanirim 2 ay regli olmadım ağustosta söktürücü faln kulandım eylül başı gibi regli oldum.ekimde oğluma hamile kaldığımı öğrendim.herkese olur bana tedavisiz çocuk olmaz derdim..oğlum 5 yaşında kızım 8.5..kafa rahatlığı çok önemli.bana bu kelimeleri soyleynelere uyuz olurdum.burda bir konu açıp yazmışım.dun okudum kızıma hamile kalışımi..Çok zor..sürekli her wcde kontrol etmek..rabbim kimseye evlâd hasreti cektirmesin..şimdi kızımla kavga ediyoruz..aha diyorum..3 sene boyunca sabah akşam ağla bu kıza bak🤣rabbim bekletmeden nasip etsin
Ahahahaha maşallah subhanallah 🤣🤣 yaaa gerçekten kafadan atmak en önemlisi de reglim gecikti ondan bi düşündüm sanırım stres yapıyorum ister istemez yine ama oyalancak bişeler bulmam lazım ozaman atarım tamamen 🤣

Kartepe canım sen de mi kocaelindesin 😍
Evet bende basiskele🤗
Ahahahaha maşallah subhanallah 🤣🤣 yaaa gerçekten kafadan atmak en önemlisi de reglim gecikti ondan bi düşündüm sanırım stres yapıyorum ister istemez yine ama oyalancak bişeler bulmam lazım ozaman atarım tamamen 🤣
Kesinlikle öyle.
Rabbim neylerse güzel eyler..o yeterki ol desin.emin ol herşeyin zamanı saati var.bak tek pişmanlığım,çocuklar olmadan doğunca gezmemek olmuş..

Akşam 2 salatalik 4 kasik yoğurt zerdecal 1 tatli kaşığı corek otu karabiber yarim limon suyu sıkıp saat 16.45 te yedim.18 00 da yeşil çay içtim.birazdan 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı zencefil tarcın karabiber koyup icicecem ..

Selam kızlar bugün hastane işlerim vardı. Kahvaltı yapmadım
Öğlen
1 buçuk tantuni ve kola

Akşam da eşim yok.kendime kahvaltı hazırladım.
1 yumurta
Domates salatalık biber
5 zeytin
Yarım kk peynir
3 dilim tam buğday ekmeği
Suyumu 3 litreye tamamlayacağım.
Yarım saat yürüyüş yaptım

Öğlen
1 buçuk tantuni ve kola

1 yumurta
Domates salatalık biber
5 zeytin
Yarım kk peynir
Kız o kola ne idi.hadi tantuni yedin ayran iç bari..3 dilim buğday ekmeği de fazla geldi.

Akşam 2 salatalik 4 kasik yoğurt zerdecal 1 tatli kaşığı corek otu karabiber yarim limon suyu sıkıp saat 16.45 te yedim.18 00 da yeşil çay içtim.birazdan 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı zencefil tarcın karabiber koyup icicecem ..
Afiyet olsun canm 😊

Öğlen
1 buçuk tantuni ve kola

1 yumurta
Domates salatalık biber
5 zeytin
Yarım kk peynir
Geçmiş olsun canm, cıs li şeylerden uzak duralim:duduk:sabah tantuni ve akşam da ekmek olmamış. Ekmeği bir tık daha azaltabilirsen iyi olur canm, afiyet olsun 😊

Selam kizlar bende kahvaltı mi ekliyeyim
Yumurta,yulaf,kabakdan omlet, iki dilim kaşar, bol salata,5zeytin, yarım dilim ekmek, haşlanmış 1yumurta
Kahvalti dan sonra
Öğle sonrası 2 gibi
3yk yoğurt,bir tatlı kaşığı keten tohumu, 10 fındık

Akşam yemeği 6 da
Bir tabak yeşil fasulye,2yk bulgur pilavı,
Ardından bir kase haşlanmış nohut,

7 gibi sade kahve, birkare bitter, iki ceviz,bir incir
Suyumu gece yatana kadar 3 litre ye tamamlayacagim

X