- 21 Şubat 2013
- 8.643
- 18.440
B Beybipattis , yirmibesekim , H hiddet paradise , mucizem77 , M mutlumayis , E Eylul1804 canım iyimisin nerdesin senide bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SüperBugün spora ucundan da olsa başlamış oldum
H hiddet paradise , 100 ip atlama, markete gittim ,bebgimi dışarı çıkardım az çok hareket etmiş oldum
Teşekkürler canm
Hiç sıkma üzme sakin kendini.ben 3 sene boyunca kaç doktor gezdim.iki kimyasal gebelik geçirdim.kizimi kucağıma aldiğimda 4 senelik evliydim.hep stres her ay ağlama krizleri..kızım doğduktan.2.5 Sene sonra korunmayı bıraktım.hazirandi sanirim 2 ay regli olmadım ağustosta söktürücü faln kulandım eylül başı gibi regli oldum.ekimde oğluma hamile kaldığımı öğrendim.herkese olur bana tedavisiz çocuk olmaz derdim..oğlum 5 yaşında kızım 8.5..kafa rahatlığı çok önemli.bana bu kelimeleri soyleynelere uyuz olurdum.burda bir konu açıp yazmışım.dun okudum kızıma hamile kalışımi..Çok zor..sürekli her wcde kontrol etmek..rabbim kimseye evlâd hasreti cektirmesin..şimdi kızımla kavga ediyoruz..aha diyorum..3 sene boyunca sabah akşam ağla bu kıza bakrabbim bekletmeden nasip etsinCanım pkos var demişsin ya nasıl hamile kaldın bende de var 2 sene olacak gebelik elde edemedim tedavı ile mi oldu yoksa normal yollarla mı acaba
Afiyet olsun.kocaelinin neresindensin acabaKızlar kahvaltıda bol salatalık bol su ve lor peynirli omlet yaptım
Ahahahaha maşallah subhanallah yaaa gerçekten kafadan atmak en önemlisi de reglim gecikti ondan bi düşündüm sanırım stres yapıyorum ister istemez yine ama oyalancak bişeler bulmam lazım ozaman atarım tamamenHiç sıkma üzme sakin kendini.ben 3 sene boyunca kaç doktor gezdim.iki kimyasal gebelik geçirdim.kizimi kucağıma aldiğimda 4 senelik evliydim.hep stres her ay ağlama krizleri..kızım doğduktan.2.5 Sene sonra korunmayı bıraktım.hazirandi sanirim 2 ay regli olmadım ağustosta söktürücü faln kulandım eylül başı gibi regli oldum.ekimde oğluma hamile kaldığımı öğrendim.herkese olur bana tedavisiz çocuk olmaz derdim..oğlum 5 yaşında kızım 8.5..kafa rahatlığı çok önemli.bana bu kelimeleri soyleynelere uyuz olurdum.burda bir konu açıp yazmışım.dun okudum kızıma hamile kalışımi..Çok zor..sürekli her wcde kontrol etmek..rabbim kimseye evlâd hasreti cektirmesin..şimdi kızımla kavga ediyoruz..aha diyorum..3 sene boyunca sabah akşam ağla bu kıza bakrabbim bekletmeden nasip etsin
Kartepe canım sen de mi kocaelindesinAfiyet olsun.kocaelinin neresindensin acaba
Evet bende basiskeleKartepe canım sen de mi kocaelindesin
Kesinlikle öyle.Ahahahaha maşallah subhanallah yaaa gerçekten kafadan atmak en önemlisi de reglim gecikti ondan bi düşündüm sanırım stres yapıyorum ister istemez yine ama oyalancak bişeler bulmam lazım ozaman atarım tamamen
Kız o kola ne idi.hadi tantuni yedin ayran iç bari..3 dilim buğday ekmeği de fazla geldi.Selam kızlar bugün hastane işlerim vardı. Kahvaltı yapmadım
Öğlen
1 buçuk tantuni ve kola
Akşam da eşim yok.kendime kahvaltı hazırladım.
1 yumurta
Domates salatalık biber
5 zeytin
Yarım kk peynir
3 dilim tam buğday ekmeği
Suyumu 3 litreye tamamlayacağım.
Yarım saat yürüyüş yaptım
Of aynen ya içim öyle yanmıştı ki buz gibi kola istedim. Ama bak iki öğün yaptım sadece bı de yarın okulun kermesi var ona şimdi pasta yapacağım.Kız o kola ne idi.hadi tantuni yedin ayran iç bari..3 dilim buğday ekmeği de fazla geldi.
Afiyet olsun canmAkşam 2 salatalik 4 kasik yoğurt zerdecal 1 tatli kaşığı corek otu karabiber yarim limon suyu sıkıp saat 16.45 te yedim.18 00 da yeşil çay içtim.birazdan 1 bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı zencefil tarcın karabiber koyup icicecem ..
Geçmiş olsun canm, cıs li şeylerden uzak duralimsabah tantuni ve akşam da ekmek olmamış. Ekmeği bir tık daha azaltabilirsen iyi olur canm, afiyet olsunSelam kızlar bugün hastane işlerim vardı. Kahvaltı yapmadım
Öğlen
1 buçuk tantuni ve kola
Akşam da eşim yok.kendime kahvaltı hazırladım.
1 yumurta
Domates salatalık biber
5 zeytin
Yarım kk peynir
3 dilim tam buğday ekmeği
Suyumu 3 litreye tamamlayacağım.
Yarım saat yürüyüş yaptım
Kahvalti dan sonraSelam kizlar bende kahvaltı mi ekliyeyim
Yumurta,yulaf,kabakdan omlet, iki dilim kaşar, bol salata,5zeytin, yarım dilim ekmek, haşlanmış 1yumurta