Altın kizlar zayıflıyor

Selam kizlar akşam menü bildiriminde beni etiketleyin
  • Tartı bildirimimiz cuma günüdür, fotoğrafli olacak
  • Pazartesi kontrol tartı günüdür, fotoğraf zorunlu değildir
  • Hergun akşam menü bildirimi olacak,birbirimizin menüsünü yorumlayacagiz , eksisiyle artışıyla, birbirimize destek olacağız
  • Günlük su tüketimi 2 litre nin altina düşmeyecek,
  • Hazirgida, gazlı içecek, hamur işleri, tatlı pasta yiyeceklerden mümkün olduğunca uzak duracağız
  • Yapacaklarımız ,yapabileceklerimiz biraz bizi zorlayacak ama sonu güzel olacak inşallah,hepinize tek tek teşekkür ediyorum arkadaslar

Son düzenleme:
Evet bende basiskele🤗

Kesinlikle öyle.
Rabbim neylerse güzel eyler..o yeterki ol desin.emin ol herşeyin zamanı saati var.bak tek pişmanlığım,çocuklar olmadan doğunca gezmemek olmuş..
Evet farkındayım oyüzden umutsuz değilim sabrediyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😍 memnun oldum canım ya ne güzel hemşeri çıktık 🤣

Sabah 7 50 'de kalktım.500 ml suyumu içtim.1 bitki çayı içtim.spor oncesi turk kahvesi ictim.seda altin 21 gunluk 3. Gun olan 25 dakka kardio vardı onu yaptım. Saat 11.30 da kalvalriya oturdum.1 domates 1 salatalık yarim yeşil ve kırmızı biber kuzu kulağı maydanoz peynir 7 yeşil zeytin yumurta uzerine pulbiber kekik ve karabiber..saat 14.00 da bir türk kahvesi..akşama kasik yoğurt salatalik 1 tatli kasigi corek otu zerdecal karabiber limon ..bunu yicem.simdiye kadar 1.5 litre su ictim
Süper

Selam kızlar
Akşam yemeğim 1 kaşık pilav 2 kaşık döner
Hasta olcam galiba iştah sıfır
Spor yapmadım bugün 6500 atmışım normale göre az bana göre iyi normalde 3000 civarı olurdu

Selam kızlar
Akşam yemeğim 1 kaşık pilav 2 kaşık döner
Hasta olcam galiba iştah sıfır
Spor yapmadım bugün 6500 atmışım normale göre az bana göre iyi normalde 3000 civarı olurdu
Afiyet olsun canm 😊 çok geçmiş olsun dikkat et kendine bolca bitki çaylarından tüket şifa olsun

Günaydın bacilarim.ben sabah 7 50 de kalktım 500 ml suyumu içtim.kayisi çayımı içtim.daha da bir şey yapmadim😊az önce yine 500 ml bitirmişim.simdi küçük bir kahve içicçem sonra spor yapicam.seda altin ile 21 günlük 4. Gün üst gövde..ama ilk önce çamaşırları asmam lazım.kalvalriyo geç yapıyorum. O zaman yine yazarım.. tablo da çok güzel olmuş emeğine sağlık canim

X