Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahvaltıdan aonrakileride ekleyeyimKahvaltı mi ekleyeyim unutmadan
Kk peynir, zeytin 6, bir büyük tabak salata, 1yk makarna çocuklara yapmıştım, iki yumurta sarısı beyazını kızım yedi
Aynen canım haklısın ben eşimi de gaza getiriyorum hatta onu da zoraki diyete sokcam ki menüm sağlıklı olsun her akşam yürüyüş şartı koydum eşime hem kız da hava alır zorla değil mecburiKizlar benim önerim menü takibi ve spor takibi yapılması ,her gün akşamları menümüz yazilsin ve birbirimizi yorumlayalim , ne kadar çok burda olursak o kadar çok motive oluyoruz
Canım pkos var demişsin ya nasıl hamile kaldın bende de var 2 sene olacak gebelik elde edemedim tedavı ile mi oldu yoksa normal yollarla mı acabaPcos ben de de var canım ne yazıkki inşallah sen de güzelce kilo verirsin istediğin gibi
İnşallah böyle gideriz yaİnşallah bende de eksilme var bakım teşekkürler
Normal oldu canım ben bir süre bebek işini erteledim beni en son kısırlık servisine yönlendirdi doktor ben de o dönem maddi açıdan eğer tedavi olmanız lazım derlerse karşılayacak durumumuz yok diye 1 sene sonra filan öyle gidelim tedavi derlerse en azından o zaman kredi çekebiliriz şimdiden moral bozmayalım diye düşündük o yüzden bebek işini erteledik düşünmedik yani hiç strese filan girmedim belki de stres etkiliyodu beni bilmiyorum doktorla görüştükten 4 5 ay sonra bi baktım hamileyim inşallah sana da nasip olur canımCanım pkos var demişsin ya nasıl hamile kaldın bende de var 2 sene olacak gebelik elde edemedim tedavı ile mi oldu yoksa normal yollarla mı acaba
Maşallah yaaa gerçekten stres en büyük etken bunu biliyorum düşünmemeye çalışıyorum şu aralar bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim canımNormal oldu canım ben bir süre bebek işini erteledim beni en son kısırlık servisine yönlendirdi doktor ben de o dönem maddi açıdan eğer tedavi olmanız lazım derlerse karşılayacak durumumuz yok diye 1 sene sonra filan öyle gidelim tedavi derlerse en azından o zaman kredi çekebiliriz şimdiden moral bozmayalım diye düşündük o yüzden bebek işini erteledik düşünmedik yani hiç strese filan girmedim belki de stres etkiliyodu beni bilmiyorum doktorla görüştükten 4 5 ay sonra bi baktım hamileyim inşallah sana da nasip olur canım
Çok güzel canm. Ah keşke benimkide diyete girse bir o kadar daha sağlıklı besleniriz ,yürüyüş7 çok iyi düşünmüşsün çok iyi gelir harikaAynen canım haklısın ben eşimi de gaza getiriyorum hatta onu da zoraki diyete sokcam ki menüm sağlıklı olsun her akşam yürüyüş şartı koydum eşime hem kız da hava alır zorla değil mecburi
Sen kafanı spora ver canım diyetine ver kilo verirsen en azından rahat hamilelik geçirirsin kendine şunu de hep hamile kalmak için kilo veriyorum değil hamileyken daha rahat edebilmek için kilo veriyorum diye niyet et olumlu düşün hep olumlu olsun hiç unutmuyorum bir kere doktor kontrolüne gitmiştim çok da uyuz bir kadındı bana kistimin ultrason resmini çıkarıp elime verdi ben doktorun odasından çıktım etrafımda bebeğinin ultrason resmiyle dolaşan bir sürü kadın vardı benim elimde kistimin resmi vardı o an yaşadığım duyguyu üzüntüyü gerçekten yaşayan bilir... Ama hepsi geçti çok şükür. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasınMaşallah yaaa gerçekten stres en büyük etken bunu biliyorum düşünmemeye çalışıyorum şu aralar bende hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim canım
Töbe yarabbim o nedir ya dalga geçer gibi ben napayım kistimin resmini Allah bildiği gibi yapsın gerçekten iyi bir doktor bulmak da çok zor. Öyle yapıyorum ya çocuk işini çıkardım kilo vermeye odaklıyım yıl sonuna kadar iyi kilo verebilmek istiyorum sağlığım için sonra olmazsa tedaviye başlarım ne yapayımSen kafanı spora ver canım diyetine ver kilo verirsen en azından rahat hamilelik geçirirsin kendine şunu de hep hamile kalmak için kilo veriyorum değil hamileyken daha rahat edebilmek için kilo veriyorum diye niyet et olumlu düşün hep olumlu olsun hiç unutmuyorum bir kere doktor kontrolüne gitmiştim çok da uyuz bir kadındı bana kistimin ultrason resmini çıkarıp elime verdi ben doktorun odasından çıktım etrafımda bebeğinin ultrason resmiyle dolaşan bir sürü kadın vardı benim elimde kistimin resmi vardı o an yaşadığım duyguyu üzüntüyü gerçekten yaşayan bilir... Ama hepsi geçti çok şükür. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Günaydın kızlar evet bol su içiyoruz ve akşam 7den sonra bişey yemiyoruz dün yemedim karnım gurul gurul zor uyudum inankiGünaydın beybiler
Çok iyi harika gidiyor sun bence beybiGünaydın kızlar evet bol su içiyoruz ve akşam 7den sonra bişey yemiyoruz dün yemedim karnım gurul gurul zor uyudum inanki
Menü takibi | Çarşamba | Perşembe | cuma | cumartesi | Pazar |
B Beybipattis | |||||
yirmibesekim | |||||
H hiddet paradise | |||||
tomrs | |||||
M mutlumayis | |||||
mucizem77 | |||||