- 21 Şubat 2013
- 8.643
- 18.440
yirmibesekim güzel eksilme olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah devamı gelir canım herkese bol eksiler diliyorumyirmibesekim güzel eksilme olmus
İnşallah bende de eksilme var bakım teşekkürlerİnşallah devamı gelir canım herkese bol eksiler diliyorum
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah bol eksiler görürüz hep beraber hafiflerizKullanıcı Adı :mucizem77
İsim :seyda
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:97.4
Hedef kilonuz :ilk hedef 87 istedigim60
Kilo alma hikayeniz :çocuk polistikover yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz.nefes almak için.
Insallah tek temennim..ilk hedefim 7 temmuza 89 kilo olmakHoşgeldin canım aramıza. İnşallah bol eksiler görürüz hep beraber hafifleriz
Pcos ben de de var canım ne yazıkki inşallah sen de güzelce kilo verirsin istediğin gibiKullanıcı Adı :mucizem77
Amin inşallah canımPcos ben de de var canım ne yazıkki inşallah sen de güzelce kilo verirsin istediğin gibi
Selam beybi dediğin gibi öğünün wz ama menu karbonhidrat li. Biraz daha salata sebze yemeye alistirirsan kendini gerisi gelir canm, afiyet olsunSelam kızlar dün kontrol tartısında aynı çıktım 76.1 kg
Dün öğümü paylaşmadım unuttum bugünü yazayım
Sabah 1 simit pazara gittik erkenden orda yedik hemen
Akşamüstü 1 tabak makarna
Ben şunu fark ettim
Günlük öğün sayım az mesela sürekli yemek yiyen biri değilim ama hep sağlıksız yiyorum ne yazıkki
A selam canm hoşgeldin tabuki gel buyurSelam kızlar sizleri yeni buldum banada aranızda yer var mi acaba
Harika canm gayet iyi bir baslangic olmuş menü güzelkesinlikle iki öğün ve aralarda atıştırmamak zayıflamayı getiriyor tabi yesiklerinde sağlıklı olursa değme keyfineGeçen sene 106 ile başlayıp 82 ye kadar indim.tekrar kilo aldım.ve şuan 97.4 kılıyım.gunluk olarak 2 öğün beslenmeye başladım.sabah yumurta domates salatalık yeşillik peynir 7 yeşil zeytin 1 dilim ekmek oglen kahve .aksam corba semiotlu cacik kabak sote .3 ltre suyumu içtim.sabah misirpuskullu kirazdaki biberiye suyumu içtim. saat 16.20 17 20 arası Sporumu yaptim
İnşallah hedefine ulaşırsın beraber ulaşırız birbirimize destek vererek ben inanıyorum gidecek fazla kilolarInsallah tek temennim..ilk hedefim 7 temmuza 89 kilo olmak
Seni ilk sayfaya ekliyorumKullanıcı Adı :mucizem77
Afiyet olsun canm sabah çok iyi başlamışsın, ama 3 öğünde ekmek var acaba tek öğünde mi ekmek tuketsen , bitter çok güzelbayiliyorum, alistigin zaman bırakamıyorsun ve diğer çikolataları da pek yiyemiyorsun ben öyleyim sen yinede bir kare bitter tüket salata gördümKızlar yoğun geçti bugün yine.. yediklerim sabah
Yarım dilim ekmek, 1 yk labne ,1 zeytin
Pek iştah yoktu öğlen çeyrek ekmek sandviç
Ara iki mısır patlakli diyet bişey adını tam bilemedim 1 muz
Akşam taze fasulye yemeği bir tabak
Bol salata
Ayran
1 dilim ekmek
3 kare bitter
Yeşillikler roka maydanoz kuzukulagi nane oluyor geneldeHarika canm gayet iyi bir baslangic olmuş menü güzelkesinlikle iki öğün ve aralarda atıştırmamak zayıflamayı getiriyor tabi yesiklerinde sağlıklı olursa değme keyfine