Altın kizlar zayıflıyor

Hafta sonu benimde kacamakli geçti malesef. Börekler tatlılar 😩 gezmede karşıma çıkınca kendime engel olamıyorum. Tamam yani çok aşırı yemedim ama şekeri tamamen kesmek lazım.
Bugün pazartesi yeni bir gün diyerek başladım dikkat etmeye
Sabah 2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 tk tereyağ
Domates salatalık biber
Hadi bismillah yeniden azimle inşallah 😊
Afiyet olsun menün çok güzel 👍

Yediklerimin devamı

Ara türk kahvesi
Acıkınca 1 salatalık

Akşam yemeği
patlıcan oturtma yarım porsiyon
2 dilim ekmek
Yarım porsiyon karışık kızartma bol yoğurtlu
3 kaşık muhallebi

Bir kaç tane cips

Saat çok geç olmadığı için fazlalıklara üzülmedim yatana kadar acikirim bile 😅

Yediklerimin devamı

Ara türk kahvesi
Acıkınca 1 salatalık

Akşam yemeği
patlıcan oturtma yarım porsiyon
2 dilim ekmek
Yarım porsiyon karışık kızartma bol yoğurtlu
3 kaşık muhallebi

Bir kaç tane cips

Saat çok geç olmadığı için fazlalıklara üzülmedim yatana kadar acikirim bile 😅
Harika canm ❤️❤️❤️

Kızlar ben sabah çok erken gittim okula kontrol tartısını unutmuşum🙈.Kermesi atlattık çok şükür.💓
Tamm canm önemli değil 😊 hadi geçmiş olsun azalmıştır yoğunluğun, bende de bir tembellik daha kışlık halıları kaldıracağım yazlık serecegim temizlik yapacağım hiç yapasim gelmiyor

Kahvaltı mi ekleyeyim unutmadan
Kk peynir, zeytin 6, bir büyük tabak salata, 1yk makarna çocuklara yapmıştım, iki yumurta sarısı beyazını kızım yedi😊

Selam kizlar bugün ilk defa keten tohumu yedim deneyimlerden var mı aranizda
Valla hiç bilmiyorum canım ya

Sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir 2 dilim ekmek
Akşam yemeğim 1 kase çorba 2 dilim ekmek bol salata
Bugün tartıda 92.85 çıktım sabaha hedefim 91 i görebilmek😍 bu arada yoğurtlu limon yiyorum ara öğünde göbek yağlarını eriyormuş bana faydası oldugunu düşünüyorum 😊

Valla hiç bilmiyorum canım ya

Sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir 2 dilim ekmek
Akşam yemeğim 1 kase çorba 2 dilim ekmek bol salata
Bugün tartıda 92.85 çıktım sabaha hedefim 91 i görebilmek😍 bu arada yoğurtlu limon yiyorum ara öğünde göbek yağlarını eriyormuş bana faydası oldugunu düşünüyorum 😊
Harika canm ekmek biraz fazla olmus sanki🙈 ama güzel 😊 yoğurtlu limon iyi geliyor canm bende başlasam iyi olur yada keten tohumu yada tuketebilirim

Harika canm ekmek biraz fazla olmus sanki🙈 ama güzel 😊 yoğurtlu limon iyi geliyor canm bende başlasam iyi olur yada keten tohumu yada tuketebilirim
Doymuyorum yoksa ama ekşi mayalı esmer ekmek tüketiyorum beyaz ekmek değil ondan biraz yiyorum kansızlık var bide bende oyüzden 😍 chia tohumu zayıflatıyor diyorlardı keten tohumu duymadum canım

X