Altın kizlar zayıflıyor

Kızlar kahvaltım
3 küçük dilim kızarmış ekmek
Peynir zeytin salatalık domates çay

Selam kızlar
Akşam yemeğim
4 kaşık susuz barbunya yemeği
3 4 kaşık pilav
Yanında 1 su bardağı fanta içtim 🙈

Selam kizlar bende menümü yazayım
Sabah
3yk kavurma,bir tabak dolusu salata, bir dilim ekmek, bir kase ot yoğurtlamasi,6 kekikli zeytinyağli zeytin, kk peynir .

Bugün kendimi ödüllendirdim
Öğle 2 buçuk
Çiğ ekirdek iki avuç,iki ceviz,13 fındık çiğ, biraz tarhana, biraz incir bastık,

Akşam 6 buçuk
Bir tabak etli sebze yemeği
Dolu kase cacık
2yk bulgur pilavı
Bugün biraz dolu dolu yedim 🙈

Selam kızlar bütün gün temizlik yaptım bide çocuklarla yoğunluktan giremedim.sabah tartıldım. Kendime kızgınım yerimde sayıyorum

Eklentiler

• IMG_20220603_100339.jpg
    IMG_20220603_100339.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 26
Selam kizlar bende menümü yazayım
Sabah
3yk kavurma,bir tabak dolusu salata, bir dilim ekmek, bir kase ot yoğurtlamasi,6 kekikli zeytinyağli zeytin, kk peynir .

Bugün kendimi ödüllendirdim
Öğle 2 buçuk
Çiğ ekirdek iki avuç,iki ceviz,13 fındık çiğ, biraz tarhana, biraz incir bastık,

Akşam 6 buçuk
Bir tabak etli sebze yemeği
Dolu kase cacık
2yk bulgur pilavı
Bugün biraz dolu dolu yedim 🙈
Afiyet olsun canım

Selam kızlar bütün gün temizlik yaptım bide çocuklarla yoğunluktan giremedim.sabah tartıldım. Kendime kızgınım yerimde sayıyorum
Selam canm hoşgeldin ❤️ olur öyle şeyler 😊 yaz geldi işlerde çoğaldı senin bebiş nasıl oldu iyileşti mi,
Yarından itibaren başla eski diyet düzenine ,bak gerçekten her yeni gün bir fırsat azar azar da olsa gidecek bu kilolar

Selam canm hoşgeldin ❤️ olur öyle şeyler 😊 yaz geldi işlerde çoğaldı senin bebiş nasıl oldu iyileşti mi,
Yarından itibaren başla eski diyet düzenine ,bak gerçekten her yeni gün bir fırsat azar azar da olsa gidecek bu kilolar
Sünnet dikişleri falan iyileşti ama grip olduk maaile. Bu mevsimde de grip olmadık demem. Çocuklarin burnu tıkalı vs bebise de ilaç vermiyorum ıhlamur iciriyorum. Mızmız sürekli. Bende kendime göre menüler hazırlayacak vakit bulamıyorum. eşim çok sıkıntı yapmıyor ama arada güzel yemekler istiyor. İştahim bi kapansa Allahım

Bugün sabah yumurta salatası,1 dilim ekmek , çeyrek simit, 3 zeytin, çay

Ara 1 gevrek 1 kurabiye
3 tatlı kaşığı kadayıflı muhallebi

Türk kahvesi

Akşam patlıcan musakka bir tabak
3 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran

Sünnet dikişleri falan iyileşti ama grip olduk maaile. Bu mevsimde de grip olmadık demem. Çocuklarin burnu tıkalı vs bebise de ilaç vermiyorum ıhlamur iciriyorum. Mızmız sürekli. Bende kendime göre menüler hazırlayacak vakit bulamıyorum. eşim çok sıkıntı yapmıyor ama arada güzel yemekler istiyor. İştahim bi kapansa Allahım
Çok geçmiş olsun canm, bu havalarda hasta edebiliyor, normal canm bebisi sürekli emziriyorsan iştahım ondan açıktır, hem hasta olunca bebekler sadece emiyor,yediğin iyi aslında daha enerjik olursun , bebeğini iyileşsin daha dikkatlice başlarsın diyetine 4abbim şifa versin ❤️

Çok geçmiş olsun canm, bu havalarda hasta edebiliyor, normal canm bebisi sürekli emziriyorsan iştahım ondan açıktır, hem hasta olunca bebekler sadece emiyor,yediğin iyi aslında daha enerjik olursun , bebeğini iyileşsin daha dikkatlice başlarsın diyetine 4abbim şifa versin ❤️
Amin canım çok teşekkür ederim. Aynen öyle inşallah 😘

İyi geceler kizlar komşumdan geliyorum öyle bi yedim ki çayın yanına hiç sormayın ,ben bugünü kendime kaçamak günü yapayım🙈

Canm olsun yarınlar bizim diyete devam, ben kaç aylardır 72 de kaldım biliyormusun 3 ay 4 ay olmuyordu eksilmiyordu pes ediyordum kendimi yemek yerken çerez yerken buluyordum. Hepsi duygusal açlık tabiki , neyse dikkat ede ede bı baktim eksilmisim ,pes etmek yok bizde devam azar azar da olsa gidiyor sen yeter ki iste
İnşallah yaa hadi adettim kilo veremiyıdum şimdi ne oldu bilmem 😊

İnşallah yaa hadi adettim kilo veremiyıdum şimdi ne oldu bilmem 😊
Canm buraya sık sık ugra ve kesinlikle menüyü saat miktarıyla yaz bir süre sonra ister istemez dikkat ediyorsun yediklerine. Sağlıklı beslenmeye de başlıyorsun. Bir irimize yorum yaptıkça eksiğimizi fazlamizi görüyoruz, etkileniyorum, spor da da ilerleme kaydetmek iyi olur, şöyle böyle derken inşallah zayiflayacagiz , burdayız hep beraber devam ediyoruz edeceğiz

Canm buraya sık sık ugra ve kesinlikle menüyü saat miktarıyla yaz bir süre sonra ister istemez dikkat ediyorsun yediklerine. Sağlıklı beslenmeye de başlıyorsun. Bir irimize yorum yaptıkça eksiğimizi fazlamizi görüyoruz, etkileniyorum, spor da da ilerleme kaydetmek iyi olur, şöyle böyle derken inşallah zayiflayacagiz , burdayız hep beraber devam ediyoruz edeceğiz
Canım ister istemez kaçamak oluyor ya yazmaya çekiniyorum ozamanda ama artık dur demem lazım inşallah bende kilo verebilirim 😔

X