Altın kizlar zayıflıyor

Canım ister istemez kaçamak oluyor ya yazmaya çekiniyorum ozamanda ama artık dur demem lazım inşallah bende kilo verebilirim
Günaydın canm,kaçamaklar olacak tabi oluyorda benim sonrasında teleafi etmeye çalışırsan yolunda gider. Olsun ne yediysen yaz , belki bizde dillendire dillendire belki vazgeciririz kacamaklardan olmaz mı

Günaydın canm,kaçamaklar olacak tabi oluyorda benim sonrasında teleafi etmeye çalışırsan yolunda gider. Olsun ne yediysen yaz , belki bizde dillendire dillendire belki vazgeciririz kacamaklardan olmaz mı
Ben bugün annemdeydim kahvaltıya poğaçalar börekler gitti

Günaydın kızlarrrr
Dünün menüsünü yazmaya yüzüm yok hamburgerler dondurmalar havada uçuştu.
Stresli olduğumda tek yaptığım yemek yemek zaten
Bugün görümceme gidiyoruz kahvaltıya bakalım neler yicem

Günaydın canm olsun yinede yazın kizlar.sitresli olduğunda duygusal açlık tavan yapıyor o yüzden yiyoruz dikkatli ol canm . dün akşam da benim misafirim geldi pat diyw menümü bende yazamadım. Dünku benim menüde berbat yinede yazayım iki dakikada

Dünkü menüm
Sabah
Üç dilim tavada börek,
Yumurta sarısı, domates salatalık,6 zeytin,küçük kase ot yoğurtlamasi,

Ara, iki avuç Antep fıstığı,
Benim doğum günümdü , çok komikti benim tatlı kızlarım supriz hazırladı güya caktirmiyorlar, biri annemi oyala diyor,biri anne gelme diyor, annemin doğum günü değil diyor cakmicam
Ben tabi doğumgünü pastamdan yedim

6 buçuk gibi salataya fırsatım olmadı misafir gelecekti
Bir tabak tavuk kızartması, meyve suyu ev yapımı bir bardak

Akşam, çayın yanına, iki tane pişi pizza tadında, bir avuç çekirdek, küçük tabak karpuz
Bolca su içtim 2 buçuk litre

Selam kızlar
Sabah kahvaltım
1 simit peynir zeytin domates az sucuklu yumurta
Akşamüstü
1 tek pide
30 dk zumba yaptım vcdan azabından

Bende menümü ekleyeyim
Kahvaltım geç oldu
İki avuç Antep fıstığı sabah
11 gibi
Bir dilim ekmek, patates ve patlıcan kızartması 5er tane, bir dilim karpuz,kk peynir, et kavurma 4yk , domates salatalık

Ara , 14 cigfindik

Akşam , 5 gibi, yarım sigara böreği,
10 buçuk yarın okul piknik için çiğköfte yoğurdum 3 sıkım gömdüm
3 litre ye yakın su

Selam kızlar
Sabah kahvaltım
1 simit peynir zeytin domates az sucuklu yumurta
Akşamüstü
1 tek pide
30 dk zumba yaptım vcdan azabından
Sporu iyi yapmışsın harika simit fazla olmuş ama ara öğün yapmamissin o yönden kurtarmış sayılırsın ,akşama da tek pide abartı yememissin dengelemissin canm

Bende kahvaltı yi fazlaca kaçırdım sanki baya tok kalktım,gece gece köfte olmadı yaküçük kızım illa akşamdan yoguralim diye tutturdu belkide iyi oldu sabah yetistirem3zdim

Afiyet olsun canım doğum günün kutlu olsun

Hafta sonu benimde kacamakli geçti malesef. Börekler tatlılar gezmede karşıma çıkınca kendime engel olamıyorum. Tamam yani çok aşırı yemedim ama şekeri tamamen kesmek lazım.
Bugün pazartesi yeni bir gün diyerek başladım dikkat etmeye
Sabah 2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 tk tereyağ
Domates salatalık biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…