Aklımda kuzucum şu sıralar biraz sıkıntılar var giremiyorum ama sabah kilo bildirimi yaparım
Rabbim yardımcın olsun, tamamdır canmAklımda kuzucum şu sıralar biraz sıkıntılar var giremiyorum ama sabah kilo bildirimi yaparım
Canım regl de iştah ta açık oluyor,tatlı krizleri de umarım düşük kaloride atlatırsın, bende regl olmusum,Canımtomrs öncelikle regl olmam sebebiyle ıslak kek kaçamağı yapmış bulunmaktayım tartıda eksi görme hayaliyle uykuya dalacak olmamın heyacını yaşıyorum yarın 3 kilo sarma saracagiz.Umarım öğlene kadar bitiririz bu hafta yoğun geçti
Harikasın beybisiMerhaba kızlar
Geçen cuma= 69.8
Bu hafta =69.0
Süper süper süperMerhaba kızlar
Geçen cuma= 69.8
Bu hafta =69.0
Süper yaaaa sonunda 60 lı rakamlara indin darısı başıma canım benimTartı bildiririm
Geçen hafta cuma, 70,4
Bugün 69,9
Haftaya daha da eksi çıkarsın hem daha motive olursun şimdiki rakam bile süper canım benimKizlar regl olmusum daha da eksi olurmuydu acaba
Harika canm tebriklerGünaydın kızlar sabahki kilom 76.1
Ah bi spor yapabilsem çoktan 75 i görürdüm de önemli olan zaten geç olsun kalıcı olsun
Hadi bekliyorum sizden eksileri
Teşekkürler canmSüper yaaaa sonunda 60 lı rakamlara indin darısı başıma canım benim
Çok teşekkür ederim canmHaftaya daha da eksi çıkarsın hem daha motive olursun şimdiki rakam bile süper canım benim
Canm olsun yarınlar bizim diyete devam, ben kaç aylardır 72 de kaldım biliyormusun 3 ay 4 ay olmuyordu eksilmiyordu pes ediyordum kendimi yemek yerken çerez yerken buluyordum. Hepsi duygusal açlık tabiki , neyse dikkat ede ede bı baktim eksilmisim ,pes etmek yok bizde devam azar azar da olsa gidiyor sen yeter ki iste