Altın kizlar zayıflıyor

Selam kızlar dün kontrol tartısında aynı çıktım 76.1 kg
Dün öğümü paylaşmadım unuttum bugünü yazayım
Sabah 1 simit pazara gittik erkenden orda yedik hemen
Akşamüstü 1 tabak makarna
Ben şunu fark ettim
Günlük öğün sayım az mesela sürekli yemek yiyen biri değilim ama hep sağlıksız yiyorum ne yazıkki

Kullanıcı Adı :mucizem77
İsim :seyda
Mesleginiz:ev hanimi
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:97.4
Hedef kilonuz :ilk hedef 87 istedigim60
Kilo alma hikayeniz :çocuk polistikover yemek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz.nefes almak için.

Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah bol eksiler görürüz hep beraber hafifleriz

Geçen sene 106 ile başlayıp 82 ye kadar indim.tekrar kilo aldım.ve şuan 97.4 kılıyım.gunluk olarak 2 öğün beslenmeye başladım.sabah yumurta domates salatalık yeşillik peynir 7 yeşil zeytin 1 dilim ekmek oglen kahve .aksam corba semiotlu cacik kabak sote .3 ltre suyumu içtim.sabah misirpuskullu kirazdaki biberiye suyumu içtim. saat 16.20 17 20 arası Sporumu yaptim

Kızlar yoğun geçti bugün yine.. yediklerim sabah
Yarım dilim ekmek, 1 yk labne ,1 zeytin

Pek iştah yoktu öğlen çeyrek ekmek sandviç

Ara iki mısır patlakli diyet bişey adını tam bilemedim 1 muz

Akşam taze fasulye yemeği bir tabak
Bol salata
Ayran
1 dilim ekmek
3 kare bitter

Pcos ben de de var canım ne yazıkki inşallah sen de güzelce kilo verirsin istediğin gibi

Selam beybi dediğin gibi öğünün wz ama menu karbonhidrat li. Biraz daha salata sebze yemeye alistirirsan kendini gerisi gelir canm, afiyet olsun

Harika canm gayet iyi bir baslangic olmuş menü güzelkesinlikle iki öğün ve aralarda atıştırmamak zayıflamayı getiriyor tabi yesiklerinde sağlıklı olursa değme keyfine

Seni ilk sayfaya ekliyorum

Afiyet olsun canm sabah çok iyi başlamışsın, ama 3 öğünde ekmek var acaba tek öğünde mi ekmek tuketsen , bitter çok güzelbayiliyorum, alistigin zaman bırakamıyorsun ve diğer çikolataları da pek yiyemiyorsun ben öyleyim sen yinede bir kare bitter tüket salata gördüm

Harika canm gayet iyi bir baslangic olmuş menü güzelkesinlikle iki öğün ve aralarda atıştırmamak zayıflamayı getiriyor tabi yesiklerinde sağlıklı olursa değme keyfine
Yeşillikler roka maydanoz kuzukulagi nane oluyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…