Teşekkürler canmAfiyet olsun canım doğum günün kutlu olsun
Hadi bismillah yeniden azimle inşallahHafta sonu benimde kacamakli geçti malesef. Börekler tatlılargezmede karşıma çıkınca kendime engel olamıyorum. Tamam yani çok aşırı yemedim ama şekeri tamamen kesmek lazım.
Bugün pazartesi yeni bir gün diyerek başladım dikkat etmeye
Sabah 2 dilim ekmek
1 yumurta
3 zeytin
1 tk tereyağ
Domates salatalık biber
Unuttum yazmayı canım.87.1 çıktı sabahSelam kizlar nerwlerdesiniz kontrol tartısi gelmemis
Harika canmYediklerimin devamı
Ara türk kahvesi
Acıkınca 1 salatalık
Akşam yemeği
patlıcan oturtma yarım porsiyon
2 dilim ekmek
Yarım porsiyon karışık kızartma bol yoğurtlu
3 kaşık muhallebi
Bir kaç tane cips
Saat çok geç olmadığı için fazlalıklara üzülmedim yatana kadar acikirim bile
İyi canm çok artı değilsin, dikkat edersen cumaya kadar eksilirsinUnuttum yazmayı canım.87.1 çıktı sabah
Tamm canm önemli değilKızlar ben sabah çok erken gittim okula kontrol tartısını unutmuşum.Kermesi atlattık çok şükür.
Okul çıkışı bende sana arkadaş olayım hatta bugün ip atlama günü olsunKizlar bugün ip atlamayı düşünüyorum,alt komşularınız yok kadincagiz sadece hafta sonları evde oluyor ustkata da ses girmezse yapacağım inşallah
Olur neden olmasın rakibemOkul çıkışı bende sana arkadaş olayım hatta bugün ip atlama günü olsun
Valla hiç bilmiyorum canım yaSelam kizlar bugün ilk defa keten tohumu yedim deneyimlerden var mı aranizda
Harika canm ekmek biraz fazla olmus sankiValla hiç bilmiyorum canım ya
Sabah kahvaltısı 2 haşlanmış yumurta salatalık peynir 2 dilim ekmek
Akşam yemeğim 1 kase çorba 2 dilim ekmek bol salata
Bugün tartıda 92.85 çıktım sabaha hedefim 91 i görebilmekbu arada yoğurtlu limon yiyorum ara öğünde göbek yağlarını eriyormuş bana faydası oldugunu düşünüyorum
Doymuyorum yoksa ama ekşi mayalı esmer ekmek tüketiyorum beyaz ekmek değil ondan biraz yiyorum kansızlık var bide bende oyüzdenHarika canm ekmek biraz fazla olmus sankiama güzel yoğurtlu limon iyi geliyor canm bende başlasam iyi olur yada keten tohumu yada tuketebilirim