Altın kizlar zayıflıyor

İyi akşamlar bugünün Menüsünu ekleyeyim
Sabah 11 gibi
Karpuz ,kk peynir, bir dilim ekmek, 13 yeşil zeytin,
Ara
Öğle sonrası komşularım geldi köfte yoğurdum.

3 buçuk 6 sıkım köfte,salata iki lokmalık turşu,

Cay yanında , küçük dilim ıslak kek

Akşam ,7 buçuk geç oldu malesef 😔
2yk yumurta salatası, kk peynir, küçük dilim karpuz,
10 yeşil zeytin
.bol su içmeye çalıştım 2 litreye yakın

Canım tomrs tomrs öncelikle regl olmam sebebiyle ıslak kek kaçamağı yapmış bulunmaktayım tartıda eksi görme hayaliyle uykuya dalacak olmamın heyacını yaşıyorum 😅 yarın 3 kilo sarma saracagiz.Umarım öğlene kadar bitiririz bu hafta yoğun geçti

Canım tomrs tomrs öncelikle regl olmam sebebiyle ıslak kek kaçamağı yapmış bulunmaktayım tartıda eksi görme hayaliyle uykuya dalacak olmamın heyacını yaşıyorum 😅 yarın 3 kilo sarma saracagiz.Umarım öğlene kadar bitiririz bu hafta yoğun geçti
Canım regl de iştah ta açık oluyor,tatlı krizleri de umarım düşük kaloride atlatırsın, bende regl olmusum,
Bugün ıslak kek bende kaciriyordum oğlum bitirdi tabağını bayağı🤭
Ama yinede dikkat et canm, kolay gelsin yogunmussun

Merhaba kızlar
Geçen cuma= 69.8
Bu hafta =69.0

Eklentiler

• 20220603_074640.jpg
    20220603_074640.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 28
Görselde ki ibrede çok değişme olmamış ne zaman fark atacak acaba🙈

Günaydın kızlar sabahki kilom 76.1🌸
Ah bi spor yapabilsem çoktan 75 i görürdüm de önemli olan zaten geç olsun kalıcı olsun
Hadi bekliyorum sizden eksileri🥰

Eklentiler

• IMG_20220603_090256.jpg
    IMG_20220603_090256.jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kızlar sabahki kilom 76.1🌸
Ah bi spor yapabilsem çoktan 75 i görürdüm de önemli olan zaten geç olsun kalıcı olsun
Hadi bekliyorum sizden eksileri🥰
Harika canm tebrikler 😍insallh yaparız canm bugünlerde bir yoğunluk var herkeste 😊böyle olacak azar azar gidecek😍

Kızlar bende bi değişim olmamıs şaşırmadım 😔
0Eki Görüntüle 3077994
Canm olsun yarınlar bizim diyete devam, ben kaç aylardır 72 de kaldım biliyormusun 3 ay 4 ay olmuyordu eksilmiyordu pes ediyordum kendimi yemek yerken çerez yerken buluyordum. Hepsi duygusal açlık tabiki , neyse dikkat ede ede bı baktim eksilmisim ,pes etmek yok bizde devam azar azar da olsa gidiyor sen yeter ki iste

X