Bende aynı cocuklarin biraz büyümesi gerek galibaEn çok da spora başlayamadım onu düşünüyorum hergün bişey çıkıyo yapamıyorum yapan insanlar nasıl yapıyo acaba onların hiç mi ekstra işleri çıkmıyor
Çok geçmiş olsun canm,verelim canım verelim bu kilolar başa bela ben kararlıyım katiyyen vermeliyim,sanada fazrz olmuş .Selam hanımlar
Benim biraz tansiyon yükseldi bir kaç gündür onunla uğraşıyorum. Doktor kesinlikle kilo vermen gerekiyor dedi.
Dün ki yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek
1 yk labne
5 zeytin
Domates salatalık çay
Öğlen disardaydim çok açtım
1 dürüm 1 ayran yedim.
Akşam 5 köfte,5 patates fırında yaptım.1 kase mercimek çorbası,1 bardak ayran..
Bir de caramio çikolata yedim.
Sağolasın canım benim. Akşam özellikle aç yatacam bugün. Kendimi oruç gibi varsayipÇok geçmiş olsun canm,verelim canım verelim bu kilolar başa bela ben kararlıyım katiyyen vermeliyim,sanada fazrz olmuş .
Canimsin memnun güzel olmusda o caremio varya cıs cıs uzak dur
Afiyet olsun canmBugün ki menüm sabah
2 dilim börek
1 kaşık labne
3 zeytin
Çay
Ara 1 bardak süt
Öğlen 1 küçük ekler
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kabak yemeği
Salata
Ayran
3 dilim karpuz
Kahvaltı sonrası öğle sonrası 3 buçuk gibi sarma yaptım ,çiğ yedim birkactane çok severimBugün sabh kahvaltısi
Omlet, 2yk ciğer kavurma,15 zeytin
Yeşillik,bir dilim ekmek
Aynen öyle ya ekmeği aşırı seviyorumAfiyet olsun canmçorbaya ekmek bananlardansin sanirim
Bende çok severdim yarım ekmeğe kadar tüketiyor dum hamilelikte of sıcak sıcak çok güzel olurdu, biryildir felan bir dilim iki dilim ararsi gidip geliyorum,halen kilo veremiyorumAynen öyle ya ekmeği aşırı seviyorum