Altın kizlar zayıflıyor

En çok da spora başlayamadım onu düşünüyorum hergün bişey çıkıyo yapamıyorum yapan insanlar nasıl yapıyo acaba onların hiç mi ekstra işleri çıkmıyor
Bende aynı cocuklarin biraz büyümesi gerek galiba yada bilmiyorum nasıl yapiyorlar

Bugün benim çok iştahım açık bilemedim,biseyler yiyesim geliyor sürekli kahvaltı da yaptım nasıl bir mide hiç mi doymaz, ama oğlan emiyor ben su içmeyi unutuyorum birazda ondan galiba ,o da em bırak em bırak yapıyor

Kizlar kontrol tartı mi yazmayı unutmuşum
Geçen cuma 70,4
Bugün, 70,3

Dünkü menüm
Sabah erken saatlerde 10 yakın cigfistik

10 gibi
Yumurtalı sirkeneot kavurma, 15 zeytin, çeyrek simit,bir dilim ekmek,
Ooglene kadar sürekli atistirdim
İki ceviz, iki incir, bir avuç çig çekirdek,
Akşam 8 buçuk gibi
2yk ciğer kavurma, bol yeşillik
İki litre su

Bugün sabh kahvaltısi
Omlet, 2yk ciğer kavurma,15 zeytin
Yeşillik,bir dilim ekmek

Bitki çayı içtim anne sütü arttıran arttiriyormu onu da bilmiyorum kahvaltı mi iyi yaptığım için henüz birşey yemedim, az sonra da yeşil çayımi içmeyi düşünüyorum müsait olursam

Herkes nerede neler yapıyorsunuz nasıl gidiyir diyet beybiler

Selam hanımlar
Benim biraz tansiyon yükseldi bir kaç gündür onunla uğraşıyorum. Doktor kesinlikle kilo vermen gerekiyor dedi.
Dün ki yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek
1 yk labne
5 zeytin
Domates salatalık çay

Öğlen disardaydim çok açtım
1 dürüm 1 ayran yedim.

Akşam 5 köfte,5 patates fırında yaptım.1 kase mercimek çorbası,1 bardak ayran..
Bir de caramio çikolata yedim.

Çok geçmiş olsun canm,verelim canım verelim bu kilolar başa bela ben kararlıyım katiyyen vermeliyim,sanada fazrz olmuş .
Canimsin memnun güzel olmusda o caremio varya cıs cıs uzak dur

Çok geçmiş olsun canm,verelim canım verelim bu kilolar başa bela ben kararlıyım katiyyen vermeliyim,sanada fazrz olmuş .
Canimsin memnun güzel olmusda o caremio varya cıs cıs uzak dur
Sağolasın canım benim. Akşam özellikle aç yatacam bugün. Kendimi oruç gibi varsayip

Bugün ki menüm sabah
2 dilim börek
1 kaşık labne
3 zeytin
Çay

Ara 1 bardak süt

Öğlen 1 küçük ekler
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

Akşam yemeği
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık kabak yemeği
Salata
Ayran
3 dilim karpuz

Afiyet olsun canm çorbaya ekmek bananlardansin sanirim

Bugün sabh kahvaltısi
Omlet, 2yk ciğer kavurma,15 zeytin
Yeşillik,bir dilim ekmek
Kahvaltı sonrası öğle sonrası 3 buçuk gibi sarma yaptım ,çiğ yedim birkactane çok severim

Akşam 6
Küçük kase yoğurtlu dogme , 7 ye kayın sarma, çayın yanına iki lokmalık kek ,parmak uzunluğunda börek
2 litre su

Ben kahvaltı mi yazayım unutmadan,
Sabah
İki lokma kek, bir sigara böreği,
11 gibi kahvaltı
4 YK yakın ciğer kavurma, ince ekmek bir dilime değer ,15 yakın zeytin, yeşillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…