- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Aynen. Bende yedim yedim yapıştı kilolar üstüme şimdi az yiyorum ama tamamen kesmek lazım galibaBende çok severdim yarım ekmeğe kadar tüketiyor dum hamilelikte of sıcak sıcak çok güzel olurdu, biryildir felan bir dilim iki dilim ararsi gidip geliyorum,halen kilo veremiyorumama kilomu koruyorum
Hiç sorma benim hamilelik birde pandemi dönemine geldi, sıcak sıcak bazlamalar tereyağlı ye din yedim işte sonuç veremiyorum ,halbuki iki kızımda da ne zorluklarla kilo verdim hiç akillanmadimAynen. Bende yedim yedim yapıştı kilolar üstüme şimdi az yiyorum ama tamamen kesmek lazım galiba
Kurabiye, gevrek cıs cısBugün sabah
3 YK menemen
3 zeytin
1 tk labne
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 3 küçük gevrek 2 kurabiye
Ara bir bardak ayran
Sabah kahvaltı mnve sonrasıBen kahvaltı mi yazayım unutmadan,
Sabah
İki lokma kek, bir sigara böreği,
11 gibi kahvaltı
4 YK yakın ciğer kavurma, ince ekmek bir dilime değer ,15 yakın zeytin, yeşillik
Akşam 6 mercimek köftesi bol yeşillik, 3 dilim salatalık turşusuBugün sabah
3 YK menemen
3 zeytin
1 tk labne
2 dilim ekmek
Çay
Öğlen 3 küçük gevrek 2 kurabiye
Ara bir bardak ayran
Aynen özellikle akşam yemeyecegim ekmek. İnşallah fark ederHiç sorma benim hamilelik birde pandemi dönemine geldi, sıcak sıcak bazlamalar tereyağlı ye din yedim işte sonuç veremiyorum ,halbuki iki kızımda da ne zorluklarla kilo verdim hiç akillanmadim
Sadece sabahları tüketmeye çalış bakım ekmeği canım farkedecwk mi
Dondurmayı ne zaman yedin canm geç vakit tüketmemeye calis, onun harici menun güzel benceAkşam 6 mercimek köftesi bol yeşillik, 3 dilim salatalık turşusu
2 top dondurma
Ben farkedecwgine inanıyorumAynen özellikle akşam yemeyecegim ekmek. İnşallah fark eder
Gece yedim ya içim yanmıştı. Ondan mı bilmiyorum boğaz ağrısıyla uyandımDondurmayı ne zaman yedin canm geç vakit tüketmemeye calis, onun harici menun güzel bence
Geçmiş olsun olabilirGunaydin
Gece yedim ya içim yanmıştı. Ondan mı bilmiyorum boğaz ağrısıyla uyandım
Sanırım herkes benim gibi kaçamaklar yapmış söylemeye çekiniyor,Buralar çok sessizlesmis
Yapma yaaSanırım herkes benim gibi kaçamaklar yapmış söylemeye çekiniyor,
Tartıya çıkmak istemiyorum psikolojim bozuluyorYapma yaayarın belli olur
Pes etmek yok yarın ve sonrasında diyete devammmTartıya çıkmak istemiyorum psikolojim bozuluyor