Kolay gelsin canım.bizde bahçe evine gideceğiz. Toprakla uğraşmak çok iyi geliyorBugünde yoğun geçecek benim,abimin evi taşınacak, kahvaltı hazirligindan sonra köfte yoğuracam, dün sarma yaptik sabah börek yaptim
Sağol canm.sana da kolay gelsin,bahçe işlerini çok severim yazlık evimiz bağımız olsa giderdikKolay gelsin canım.bizde bahçe evine gideceğiz. Toprakla uğraşmak çok iyi geliyor
Varım canım neler yapalım
Hoşgeldin nerelerdesinVarım canım neler yapalım
Günaydın canm sen baya yogunmussun, bende yapayım fırsatım olumca diyorum ben geçenlerde yogundum.annemlerde gitsin azalacak , kolay gelsin sana ,Gunaydın kızlar.Ben önceden her gün aynı sporu yapmıyordum.yaptığım sporlar =ip atlamak= eliptik bisiklet=platesli mekik= stepper ile adım atma (olmayanlar bir basamak gibi kullanacağı bir eşya ile yapabilir)=leslie= yürüyüş=twestır disk= bunlardan seçim yapıp 1 saati dolduruyordum.tomrs Bu hafta yoğun geçecek ama yapmaya çalışacağım okuma bayramı piknik 1 haziranda, kesmesimiz 6 haziranda 3 kilo sarma saracağız.sporu aksam saatlerine bırakacağım.❤
Günaydın canm çok geçmiş olsun.bugunku tartı o kadar önemli değilGünaydın kızlar hemen dünkü menüyü yazayım öncelikle
Kahvaltı
2 dilim ekmek peynir zeytin çay domates
Akşamüstü 1.5 tabak kıymalı makarna
Kızın göz kontrolü var sabah uyuyup kalmışız apar topar geldik hastaneye karnım çok aç tartı günüydü bugün unuttum tartılmayı
Eve gitmeden birşeyler yersek tartılmam bugün ama yemezsek eve gidince tartılıp yazarım.
Eşim hasta kaç gündür sıcaklar da bastırdı bugün de hastaneye geldik bir sıkıntı var üstümde ya hadi bakalım
En çok da spora başlayamadım onu düşünüyorum hergün bişey çıkıyo yapamıyorum yapan insanlar nasıl yapıyo acaba onların hiç mi ekstra işleri çıkmıyorM mutlumayis bugünlerde herkese yoğunluk var bende de inan yaz gelince işlerde çok oluyor