Altın kizlar zayıflıyor

Kizlar okadar çok uykum geldi ki oğlumu uyuttum kendimi zor tutuyorum, akşamları spor bana hiç uygun değil yapmak istersem,gündüz halletmeliyim

Bugünde yoğun geçecek benim,abimin evi taşınacak, kahvaltı hazirligindan sonra köfte yoğuracam, dün sarma yaptik sabah börek yaptim

Selam beybiler bende artık menü mu yazayım ara vermiş oldum burkacgundur. Kızımın hastalığı babamlar bendeydi derken yazamadım, sizlrinde yazmanizi bekliyorum ve birbirimizin artışını eksisini de yazalım, yorumlayalim ❤️

Bugünkü menüm
Sabah iki börek fırında sigara böreği

Öğle sonrası 3 gibi
6 sıkım çiğköfte,
Bir adet aynı börek
Biraz yeşillik

Akşam 9 gibi benim bebik istivra etti, aç uyudu diyebilirim
Yemeyecektim süt olması için yedim , saat 9 buçukta
2 ceviz, bir yemek kaşığı ton balığı,4 sarma , yesilsogan
Suyum 1 bucuk litre

Gunaydın kızlar.Ben önceden her gün aynı sporu yapmıyordum.yaptığım sporlar =ip atlamak= eliptik bisiklet=platesli mekik= stepper ile adım atma (olmayanlar bir basamak gibi kullanacağı bir eşya ile yapabilir)=leslie= yürüyüş=twestır disk= bunlardan seçim yapıp 1 saati dolduruyordum. tomrs tomrs Bu hafta yoğun geçecek ama yapmaya çalışacağım okuma bayramı piknik 1 haziranda, kesmesimiz 6 haziranda 3 kilo sarma saracağız.sporu aksam saatlerine bırakacağım.❤

Gunaydın kızlar.Ben önceden her gün aynı sporu yapmıyordum.yaptığım sporlar =ip atlamak= eliptik bisiklet=platesli mekik= stepper ile adım atma (olmayanlar bir basamak gibi kullanacağı bir eşya ile yapabilir)=leslie= yürüyüş=twestır disk= bunlardan seçim yapıp 1 saati dolduruyordum. tomrs tomrs Bu hafta yoğun geçecek ama yapmaya çalışacağım okuma bayramı piknik 1 haziranda, kesmesimiz 6 haziranda 3 kilo sarma saracağız.sporu aksam saatlerine bırakacağım.❤
Günaydın canm sen baya yogunmussun, bende yapayım fırsatım olumca diyorum ben geçenlerde yogundum.annemlerde gitsin azalacak , kolay gelsin sana , 😊

Kizlar bu ay 69 u girmedim ama Haziran'da inşallah göreceğim

Günaydın kızlar hemen dünkü menüyü yazayım öncelikle
Kahvaltı
2 dilim ekmek peynir zeytin çay domates
Akşamüstü 1.5 tabak kıymalı makarna🤦

Kızın göz kontrolü var sabah uyuyup kalmışız apar topar geldik hastaneye karnım çok aç tartı günüydü bugün unuttum tartılmayı
Eve gitmeden birşeyler yersek tartılmam bugün ama yemezsek eve gidince tartılıp yazarım.
Eşim hasta kaç gündür sıcaklar da bastırdı bugün de hastaneye geldik bir sıkıntı var üstümde ya hadi bakalım

Günaydın kızlar hemen dünkü menüyü yazayım öncelikle
Kahvaltı
2 dilim ekmek peynir zeytin çay domates
Akşamüstü 1.5 tabak kıymalı makarna🤦

Kızın göz kontrolü var sabah uyuyup kalmışız apar topar geldik hastaneye karnım çok aç tartı günüydü bugün unuttum tartılmayı
Eve gitmeden birşeyler yersek tartılmam bugün ama yemezsek eve gidince tartılıp yazarım.
Eşim hasta kaç gündür sıcaklar da bastırdı bugün de hastaneye geldik bir sıkıntı var üstümde ya hadi bakalım
Günaydın canm çok geçmiş olsun.bugunku tartı o kadar önemli değil 😊 işlerin rasgele

X