Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftasonu menüsü olarak harikaBugün yediklerim
Sabah= çeyrek simit, çay
Öğle= 1 tavuk pirzola,yarım kase çorba
Akşam =1 kase çorba, 4kasik etli yemek,2 kaşık pilav
Ekmek tuketmedim.bolca su içtim. Spor Yok.
Aralarda az şekerli limonata içtim
Aynen beyaz ekmek bide tazeyse varyaa çok fazla yeniyor, dediğin gibi çabuk aciktiriyor.tam buğday yada esmer ekmekler hem daha az yeniyor tok tutuyor. Bende senin kızın gibi hep ekmek arası yiyerek aldım kilolarıEkmeği azltmissin çok güzel, beyaz ekmek çok çabuk aciktiriyor. Benim büyük kızında kilosu biraz fazla genelde ekmek tüketiyor evde. Hep ekmek arası. Artık anladım ki ekmek aciktiriyor, eşime söyledim tam tahıl ekmek al eve hani en azından tok tutar. Bakalım benim kızda nasıl etkili olacak
Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı pazarlarGünaydın bu arada
Gidecek inşallah kilolar ben inanıyorum.Aynen beyaz ekmek bide tazeyse varyaa çok fazla yeniyor, dediğin gibi çabuk aciktiriyor.tam buğday yada esmer ekmekler hem daha az yeniyor tok tutuyor. Bende senin kızın gibi hep ekmek arası yiyerek aldım kiloları
Merhaba canm hoşgeldin tam altın kizlar oldukekliyirum seniMerhaba kızlar bende geldim.Misafirlerim vardı hizmetti temizlikti derken sonunda sakin kalabildim.Sağlıklı beslenmeye çalıştım.Yarın tartılalım bakalm kaç çıkçam
28 yaşındayım, çalışmıyorum, evliyim, 2 çocuğum var, İzmirliyim, 172 boy, başlangıç 68 kilo, hedef 60 kilo, doğum kilolarımı vermek istiyorum
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar bende geldim.Misafirlerim vardı hizmetti temizlikti derken sonunda sakin kalabildim.Sağlıklı beslenmeye çalıştım.Yarın tartılalım bakalm kaç çıkçam
28 yaşındayım, çalışmıyorum, evliyim, 2 çocuğum var, İzmirliyim, 172 boy, başlangıç 68 kilo, hedef 60 kilo, doğum kilolarımı vermek istiyorum
HarikaBugün yediklerim
Sabah yarım közde patates,peynir,3 sucuk,1 dilim ekmek
Akşama kadar yemedim bişey bahçe evindeydik
Akşam 2 küçük fırında tavuk pirzola,çok az patates,1dilim ekmek,1 bardak ayran.
Su 3 litre spor Yok bahçede toprakla uğraştım spordan sayıyorum