Altın kizlar zayıflıyor

Öğle yemeği yarım lahmacun yedim kızlar akşama bi fikrim yok misafir gelcek çiğköfte yaptıralım diyoruz az bişey ondan yerim çok yemem şişirir zaten bulgur

Sabah yumurtalı ekmek 2 dilim,1 kk peynir, form Çay
Öğle bir tabak kısır, biraz turşu, bir kaç tane kraker
Temizlik yapıyorum mola verdim türk kahvesi keyfi

Öğle yemeği yarım lahmacun yedim kızlar akşama bi fikrim yok misafir gelcek çiğköfte yaptıralım diyoruz az bişey ondan yerim çok yemem şişirir zaten bulgur
Afiyet olsun canm çiğköfte yi çok severim yarın okulun kermesine bende yapacağım, yalnız benim yaptığım çiğköfte ye çok yağ koyuyorum tabi diyetlikten çıkıyor, normalde çok sağlıklı bir yiyecek,
Yanına bol salata tuketirsin iyi gelir, dün ben 5 sıkım yemiştim sisirmedi ama fazlası yapabilir

Bende üç kisimlarini yaptım. Limon tuz pul biber ekleyip bastım şişeye üstüne de zeytinyağı ekledim. Birçok tarif böyleydi. Senin yaptığını ilk defa duydum. O da güzel oluyor dur.
O farklı evet biliyorum onu da benim dediğim daha çok yemeklerin yanında turşu niyetine güzel okuyor kısırla tirşik pilavla filan. Senin yaptığın da çok güzel olur kahvaltıya zeytinle harmanlayıp. Afiyet şifba olsun

İkiside tam benlik onunda deneyeyim bir dahaki sefere elime gecerse teşekkürler canm

Bende yediklerimi yazayım çoksa birşey canm istemiyor kızım hasta bişey yiyemiyor üzülüyorum, yinede oğlana süt olsun diye birşeyler yedim

Bir avuç çiğ fıstık,bir ceviz, iki lokma patetes haslamasi
Kahvaltınin devami
Öğlen haşlanmış iki yumurtayla orta boy haşlanmış patates salatası,
Yeşillik

İkindi , erik ve yenidünya bir porsiyon

Akşam yemeği annemler gelecekti geç oldu malesef 8 gibi
Bir tabak etli bezelye yemeği, 2yk bulgur pilavı, 3yesil soğan

Akşam çayınınin yanına
Tarhana firigi, 3 ceviz bir dilim kek ,
2 litreye yakın su

Allah'ım kabul etsin, bu saatlerde tartilabilirsin istersen tabi
Tartılacaktım unutmusum valla kuzum ya sonra yemek işine giriştik biraz fazla kaçırdım bugün ama normal kilom gene suyu da ihmal ettim haliyle yarın düzenli gideceğim inşallah

Günaydın kızlar
Dün akşam 4 5 yumruk çiğköfte yedim marulla

Bugün kahvaltım
2 dilim ekmek peynir zeytin çay salatalık
Uzun zamandır bu kadar hafif kahvaltı yapmamıştım sanırım

Günaydın kızlar
Dün akşam 4 5 yumruk çiğköfte yedim marulla

Bugün kahvaltım
2 dilim ekmek peynir zeytin çay salatalık
Uzun zamandır bu kadar hafif kahvaltı yapmamıştım sanırım
Afiyet olsun canm bende sabah yedim 4 sıkım okula yapmıştım kermes için. Çok olmuş günü icinde bende yerim galiba bol yeşillik le
Kahvaltı harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…