Afiyet olsun canmSelam hanımlar
Dün bahçe evindeydik, yazamadım.dun ki menü
Sabah sucuklu yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tk tereyağı
1 tk reçel
1 tk tahin pekmez
Domates
Salatalık
3 dilim ekmek
Ara türk kahvesi
Akşama kadar bişey yemedim
Akşam. 2 tavuk pirzola , 2 kanat,1 bardak kola,2 dilim ekmek, soğan, domates, biber
O onutkanlik bende de oluyorGünaydın kızlar kontrol tartısında eksi gördüm
Ben yediklerimi anlık yazmayı düşünüyorum çünkü akşam olunca unutuyorum atlıyorum vs.
Afiyet olsun canm,harika olur yürüyüş de yapmış olursunKahvaltı
2 dilim el açması börek
Zeytin
Çay
Şimdi pazara gidicem biraz uzak bize inşallah kız arabasında durur hem baya yürüyüş olur bana
Ben geçen yaz yapmıştım canım kekiklerin sadece uç taze kısımlarını alıp yaptım. Bi tasta tuz ve limon tuzuyla karıştırdım üzerine sıcak su döküp kapatmıştım konserve gibi. Bu senede yaparım diyordum gidip kekik toplayamadık.Selam kizlar ilk defa kekik salamura yapacağım. Çok güzel bir tat ilk defa komşuda yedim. Bu yıl elime geçti tariflarre de bakıyorum yapmak için bileniniz varsa tarif verirmisiniz.
Afiyet olsun canm menü gayet güzelGünaydın kızlar. dün köye gitmiştik sabah yulaflı tost yedikten sonra öğlen arkadaşlar geldi börek getirmişler 3 lokma ondan yedim. Akşam anneme geçtim 1 tabak kuru fasulye pilav yedim pilavı azdı. Yanında bolca salata yedim. Koyde olunca hiç totpmuzun üstünde oturmadık spordan sayılabilirsu içmeyi ihmal ettim biraz.
cok güzel gitmişBu sabah 65.6 geldim muhtemelen ödem varmış yoksa cumadan bu yana 900 gr gitmezdi.
Bende üç kisimlarini yaptım. Limon tuz pul biber ekleyip bastım şişeye üstüne de zeytinyağı ekledim. Birçok tarif böyleydi. Senin yaptığını ilk defa duydum. O da güzel oluyor dur.Ben geçen yaz yapmıştım canım kekiklerin sadece uç taze kısımlarını alıp yaptım. Bi tasta tuz ve limon tuzuyla karıştırdım üzerine sıcak su döküp kapatmıştım konserve gibi. Bu senede yaparım diyordum gidip kekik toplayamadık.
Emziren annelerde bu durum çok oluyor canm, söylemesi ayıp bende ayniyimBenim kilo 86.7 bı aşağı bi yukarı oynayıp duruyor. Bebeğim küçük olunca yemezsem de süt azalıyor. Neyse duzelicez insallah bea
Vuuu harika sen bugünlük görevi tamamlamış sin hemen hemenSelam kızlar pazara gittim geldim 2.7 km yürümüşüm. Akşama misafir var spor yapamam büyük ihtimalle