Altın kizlar zayıflıyor

Selam hanımlar
Dün bahçe evindeydik, yazamadım.dun ki menü
Sabah sucuklu yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tk tereyağı
1 tk reçel
1 tk tahin pekmez
Domates
Salatalık
3 dilim ekmek

Ara türk kahvesi

Akşama kadar bişey yemedim
Akşam. 2 tavuk pirzola , 2 kanat,1 bardak kola,2 dilim ekmek, soğan, domates, biber

Günaydın kızlar kontrol tartısında eksi gördüm🌸🌸🌸
Ben yediklerimi anlık yazmayı düşünüyorum çünkü akşam olunca unutuyorum atlıyorum vs.

Eklentiler

• IMG_20220523_092858.jpg
    IMG_20220523_092858.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 24
Selam hanımlar
Dün bahçe evindeydik, yazamadım.dun ki menü
Sabah sucuklu yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 tk tereyağı
1 tk reçel
1 tk tahin pekmez
Domates
Salatalık
3 dilim ekmek

Ara türk kahvesi

Akşama kadar bişey yemedim
Akşam. 2 tavuk pirzola , 2 kanat,1 bardak kola,2 dilim ekmek, soğan, domates, biber
Afiyet olsun canm 😊

Günaydın kızlar kontrol tartısında eksi gördüm🌸🌸🌸
Ben yediklerimi anlık yazmayı düşünüyorum çünkü akşam olunca unutuyorum atlıyorum vs.
O onutkanlik bende de oluyor 🙈 tebrikler eksiliyor sun, bu hafta eksileri çok göreceğiz inşallah 😍

Kahvaltı
2 dilim el açması börek
Zeytin
Çay

Şimdi pazara gidicem biraz uzak bize inşallah kız arabasında durur hem baya yürüyüş olur bana😃

Bende yediklerimi yazayım çoksa birşey canm istemiyor kızım hasta bişey yiyemiyor üzülüyorum, yinede oğlana süt olsun diye birşeyler yedim

Bir avuç çiğ fıstık,bir ceviz, iki lokma patetes haslamasi

Günaydın kızlar. dün köye gitmiştik sabah yulaflı tost yedikten sonra öğlen arkadaşlar geldi börek getirmişler 3 lokma ondan yedim. Akşam anneme geçtim 1 tabak kuru fasulye pilav yedim pilavı azdı. Yanında bolca salata yedim. Koyde olunca hiç totpmuzun üstünde oturmadık spordan sayılabilir 😅 su içmeyi ihmal ettim biraz.

Selam kizlar ilk defa kekik salamura yapacağım. Çok güzel bir tat ilk defa komşuda yedim. Bu yıl elime geçti tariflarre de bakıyorum yapmak için bileniniz varsa tarif verirmisiniz.
Ben geçen yaz yapmıştım canım kekiklerin sadece uç taze kısımlarını alıp yaptım. Bi tasta tuz ve limon tuzuyla karıştırdım üzerine sıcak su döküp kapatmıştım konserve gibi. Bu senede yaparım diyordum gidip kekik toplayamadık.

Benim kilo 86.7 bı aşağı bi yukarı oynayıp duruyor. Bebeğim küçük olunca yemezsem de süt azalıyor. Neyse duzelicez insallah bea😅😅

Selam kızlar pazara gittim geldim 2.7 km yürümüşüm. Akşama misafir var spor yapamam büyük ihtimalle

Günaydın kızlar. dün köye gitmiştik sabah yulaflı tost yedikten sonra öğlen arkadaşlar geldi börek getirmişler 3 lokma ondan yedim. Akşam anneme geçtim 1 tabak kuru fasulye pilav yedim pilavı azdı. Yanında bolca salata yedim. Koyde olunca hiç totpmuzun üstünde oturmadık spordan sayılabilir 😅 su içmeyi ihmal ettim biraz.
Afiyet olsun canm menü gayet güzel 😊

Ben geçen yaz yapmıştım canım kekiklerin sadece uç taze kısımlarını alıp yaptım. Bi tasta tuz ve limon tuzuyla karıştırdım üzerine sıcak su döküp kapatmıştım konserve gibi. Bu senede yaparım diyordum gidip kekik toplayamadık.
Bende üç kisimlarini yaptım. Limon tuz pul biber ekleyip bastım şişeye üstüne de zeytinyağı ekledim. Birçok tarif böyleydi. Senin yaptığını ilk defa duydum. O da güzel oluyor dur.

X