Altın kizlar zayıflıyor

Aynıyız sanırım yeni gördüm mesajını dün çok yogundum girsim çıktım farketememisim.

Kizlar kalabaliklastik güzel bişey, bu ay eksilelim inşallah, ben umut ediyorum, spor konusunda da bir ir8mizi destekleyelim, yalnız spora katilamayabilirim kızım in hastalığı iyi olsun inşallah devamm, sporla ilgili fikirleri olan söylesin konusalim

1 aylık spor programları var ya canım gün gün uygulama şeklinde birini indirip hepimiz gün gün yapabiliriz nacizane fikrim. Ben yürüyüşe filan çıkamam sanırım ödevler bitmeeeyoooo bizim ama çocuklar yattıktan sonra bişeyler yapabilirim

Benimde kızın ödevi hale duruyor yapacak, küçük kızim hasta küçük bişey yemiyor hayırlısı bu hafta spor yapamam gibi geliyor bende genelde çocuklar uyuduktan sonra yapayım diyorum ama bende uyuya kalıyorum

Selam kizlar ilk defa kekik salamura yapacağım. Çok güzel bir tat ilk defa komşuda yedim. Bu yıl elime geçti tariflarre de bakıyorum yapmak için bileniniz varsa tarif verirmisiniz.

Bir kısmını bir limon ve salamura tuz ekleyip karıştırdım bekliyor

Zahteri yaptım kızlar nasıl olursa bilmiyorum.
Dünkü menümü yazamadım hastane ev derken saçma sapan bir menü oldu , hastaneden de geç geldik geç vakitte atıştırmalık ve çay oldu

Sabah menüm
Erken saatlerde, yenidünya ve erik yedim, toplam 7 yi bulmuştur
Kahvaltım
Çeyrek simit, bir dilim ekmek, mantar kavurma, salatalık, yesilsogan, kk peynir 7zeytin , haşlanmış yumurta

Sabah menüm
Erken saatlerde, yenidünya ve erik yedim, toplam 7 yi bulmuştur
Kahvaltım
Çeyrek simit, bir dilim ekmek, mantar kavurma, salatalık, yesilsogan, kk peynir 7zeytin , haşlanmış yumurta
Menümün devamını ekliyorum
Öğle sonrası sabah yediğim kadar yenidünya ve erik
Akşam 7 buçuk

Küçük kase paça,1yk bulgur pilavı
Yeşil saogan, 2 bardak ayran,5 çiğköfte
Bugün suyumu az içtim telastan

Kızlar biraz geç oldu ama yazayım
Sabah kahvaltısı hindi fümeli omlet birazda peynir
Ara da bişey yemedim
Akşam çorba bol salata azda makarna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…