Maşallah,geçmiş olsun delikanliyaİyidir canım oğlum bugün sünnet oldu. Bir kaç gün sıkıntılı geçecek gibi. Çok yorgunum eve yeni gelebildik.
Sabah bir simit peynir zeytin biraz bal ve çay yedim.
Şimdi de bir tabak kısır yedim dünden kalmıştı.
Sen ne yapıyorsun nasılsın
Sağol teyzesi çok teşekkür ederiz. Valla çocuklar hasta olmasınMaşallah,geçmiş olsun delikanliyaAllah damatliginida görmeni nasip etsin , afiyet olsun canm,
Benimde komşularım gelmişti ziyarete , kızımla uğraşıyorum, ishali daha kesilmedi, yeni yeni yemeye başladı
Sağol teyzesi çok teşekkür ederiz. Valla çocuklar hasta olmasınRabbim şifa versin senin kızına da
Selam canm,kolay gelsin ,misafir gelince telaş oluyor o telasda ne yediğini de bilmiyorsun,Selam canlar benimde iki gündür misafirlerim var cok yoğun ve yorgun geçiyor. Yediklerime hiç dikkat edemedim. Çok üzgünüm
Bugun günlerden tartı günü
Günaydın canm,olsun baktım önceki kilona sadece 100gram fazlaligin var. Biraz daha çabayla eksilirsin bende ayniyim bu hafta olmadı eksilemedim ama yarın yeni birgün hepimiz için yeni bir fırsatGünaydın kızlar
İnternet sorunu var birkaç gündür tartı günü için eşimden giriyorum bilin bakalım kim artı çıktı
Ben ayniyimSanırım artı çıkacağım