Altın kizlar zayıflıyor

İyidir canım oğlum bugün sünnet oldu. Bir kaç gün sıkıntılı geçecek gibi. Çok yorgunum eve yeni gelebildik.
Sabah bir simit peynir zeytin biraz bal ve çay yedim.
Şimdi de bir tabak kısır yedim dünden kalmıştı.
Sen ne yapıyorsun nasılsın
Maşallah,geçmiş olsun delikanliya😊 Allah damatliginida görmeni nasip etsin , afiyet olsun canm,
Benimde komşularım gelmişti ziyarete , kızımla uğraşıyorum, ishali daha kesilmedi, yeni yeni yemeye başladı

Maşallah,geçmiş olsun delikanliya😊 Allah damatliginida görmeni nasip etsin , afiyet olsun canm,
Benimde komşularım gelmişti ziyarete , kızımla uğraşıyorum, ishali daha kesilmedi, yeni yeni yemeye başladı
Sağol teyzesi çok teşekkür ederiz. Valla çocuklar hasta olmasın 😢 Rabbim şifa versin senin kızına da

Kızlar akşam 2 börek bir dilim yaş pasta yedim.misafirlerim vardı sonrasında yarım muz suyu da az içtim bugün ,👎

Sagol canm,bir lokma bişey yiyemedi kuzum dun çok kötüydü akşama kadar ishaldi kuzum . Cumartesi den beri iyileşmedi. Bugün sabah yoğurtlu makarna yedirdim inşallah çıkarmaz. ishali de geçer kuzumun. Allah'ım sağlık versin yavrularimiza
Sağol teyzesi çok teşekkür ederiz. Valla çocuklar hasta olmasın 😢 Rabbim şifa versin senin kızına da

Günaydın canımlar
Kahvaltım:
2 dilim tam buğday ekmeği
Peynir zeytin salatalık çay

İyi akşamlar kizlar kızımdan dolayı çok meşgul dum annemler geldi birkacgundur kalacaklar çok fazla ugrayamadim ,

Screenshot_20220525-205044~2.png

Selam canlar benimde iki gündür misafirlerim var cok yoğun ve yorgun geçiyor. Yediklerime hiç dikkat edemedim. Çok üzgünüm

Selam canlar benimde iki gündür misafirlerim var cok yoğun ve yorgun geçiyor. Yediklerime hiç dikkat edemedim. Çok üzgünüm
Selam canm,kolay gelsin ,misafir gelince telaş oluyor o telasda ne yediğini de bilmiyorsun,
annemler bizde bende dikkat etmeye çalışıyor um ama bazen olmuyor çok şükür artı değilim, yarın arti gelebilirim ama, bol erik yedim tuzla🙈 , bir 69 u yakalayamadim:kızgın:

Günaydın kızlar
İnternet sorunu var birkaç gündür tartı günü için eşimden giriyorum bilin bakalım kim artı çıktı🤦

Eklentiler

• IMG_20220527_093553.jpg
    IMG_20220527_093553.jpg
    177,7 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar
İnternet sorunu var birkaç gündür tartı günü için eşimden giriyorum bilin bakalım kim artı çıktı🤦
Günaydın canm,olsun baktım önceki kilona sadece 100gram fazlaligin var. Biraz daha çabayla eksilirsin bende ayniyim bu hafta olmadı eksilemedim ama yarın yeni birgün hepimiz için yeni bir fırsat😊

Selam tatlı kızlar. Ben 87 çıktım eee yersem olacağı buydu tabi. Resim çekmeyi unuttum yarın çekip atayım bari. Dün de kahvaltıda misafirlerim vardı. Mecbur kalorili şeyler de yaptım e biraz da yedim.ben adam olmam 😵😩

X