Çok geçmiş olsun canım. Yayla havası bazen çarpıyor. Bizde gidince bazen oyle oluyo çocuklar kusma ishal filan. Yayla neresi sorması ayıp Maraşlıymışsın bende Osmaniye ondan soruyorum. Andırın tarafına gideriz bizdeSelam kizlar biz gezmeye gitmiştik yaylaya kayinvalideye apar topar geldik kızım hastalandı geri dönmek zorunda kaldık kuzum benim şu içse çıkarıyor
Ahahhaha sen beni anlatmışsın kız.Günaydın canm bende de var usengeclikçoğu zaman evisi yapmak istemem zorla yaparım, itiraf edeyim mecburiyetten yapıyorum çocuğu zaman, 3 çocuk dağınıklık haliyle oluyor toplayaya toplaya suburge yapa yapa alıştım anı misafi gelirse buralar böyle olmasın bulasi halledeyim önce o düşünceyle yapar oldum, benim komşular da biraz tuhaf,biri var evim dağılmasın diye çocuklu misafir almaz eve kolay kolay, kendiside bizlere gelir seve seve
Yeme konusunda asla erinmem
Çok geçmiş olsunSelam kizlar biz gezmeye gitmiştik yaylaya kayinvalideye apar topar geldik kızım hastalandı geri dönmek zorunda kaldık kuzum benim şu içse çıkarıyor
Dönemsel oluyor bende de böyle.esim mesaideyse eğer akşam yemegine bende özenmiyorum. Üşenmek değilde o yokken onun sevmediği seyleri yapıyorum.manti , makarna vs .Günaydın kızlar
Dün akşam uyumadan baya baya bişeyler düşündüm.
Benim genel sorunum üşengeçlik diyet yaparken de spor yaparken de kitap okurken bakım yaparken vs vs hep bir heves başlıyorum sonra bir üşengeçlik hep bir unutma hep bir erteleme hâli...
Sizde durumlar nasıl bazen o kadar üşengeç ouyorum ki kolumu kaldırasım olmuyor hiçbir şey yapmıyorum ne temizlik ne yemek bu sefer ya dışardan yemek söylüyorum ya hemen tost yapayım makarna yapayım geçiştiriyorum
Aynen çok haklısın ay bugün geç oldu yarın başlarım spora diye diye 29 sene geçtiDönemsel oluyor bende de böyle.esim mesaideyse eğer akşam yemegine bende özenmiyorum. Üşenmek değilde o yokken onun sevmediği seyleri yapıyorum.manti , makarna vs .
Birde birşeyi yapmak aklımdan geçiyorsa hemen harekete geçmek önemli.yoksa hep bı geçiştirme, isteksizlik oluyor.mesela spor aklına geldi ve işin yok üşeniyosun ya hemen kalk fazla değil on dk diye başla aç bi Leslie inan devamı geliyor.
Ben aslında spor yapıyordum ramazandan sonra bıraktım günler yoğun geçiyor fırsat bulamıyorum
Çok sağol canm.Evet Kahramanmaraş bizde andırın tarafina gidiyoruzÇok geçmiş olsun canım. Yayla havası bazen çarpıyor. Bizde gidince bazen oyle oluyo çocuklar kusma ishal filan. Yayla neresi sorması ayıp Maraşlıymışsın bende Osmaniye ondan soruyorum. Andırın tarafına gideriz bizde
Bende Maraş olduğunu tahmin etmiştim devamlı tarhana cipsi yediğin içinÇok sağol canm.Evet Kahramanmaraş bizde andırın tarafina gidiyoruz
Marsslilar için vazgecilmezdir tarhana bende de ayrı bir var, çok seviyorum üstelik corbalikta yapıyor um balkonumda kuzucuklarla beraber hem yiyoru hem yapıyoruz. Ben bilsinler görsünler istiyorum nasıl yapıldığınıBende Maraş olduğunu tahmin etmiştim devamlı tarhana cipsi yediğin içinMaraşlı arkadaşım vardı üni de ikram ederdi tarhana güzeldi tadı
Çok geçmiş olsunSelam kizlar biz gezmeye gitmiştik yaylaya kayinvalideye apar topar geldik kızım hastalandı geri dönmek zorunda kaldık kuzum benim şu içse çıkarıyor
Muhtemelen yayla havasından olmuştur. Geçen yaz ben çocukları annemde yaylada bırakıp ev taşımıştım. İkisi de rahatsızlanmışlar sürekli çıkarmışlardı. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah.Çok sağol canm.Evet Kahramanmaraş bizde andırın tarafina gidiyoruz
Ayy biz de fırınlıyoruz Maraş tarhanasını hafif pembeleşene kadar. Çok lezzetli oluyo yanında da ceviz uffMarsslilar için vazgecilmezdir tarhana bende de ayrı bir var, çok seviyorum üstelik corbalikta yapıyor um balkonumda kuzucuklarla beraber hem yiyoru hem yapıyoruz. Ben bilsinler görsünler istiyorum nasıl yapıldığını
Gerçekten cipsdende lezzetli kalorisi düşük sağlıklı bir yiyecek ve yanında da çerez çok yakisir, offf yemede yanında yat
Sağol canmÇok geçmiş olsun
Çok sağol canım, amin inşallahMuhtemelen yayla havasından olmuştur. Geçen yaz ben çocukları annemde yaylada bırakıp ev taşımıştım. İkisi de rahatsızlanmışlar sürekli çıkarmışlardı. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah.
öylede çok leziz oluyor ,evet suya devamAyy biz de fırınlıyoruz Maraş tarhanasını hafif pembeleşene kadar. Çok lezzetli oluyo yanında da ceviz uffneyse tmm su içelim