Altın kizlar zayıflıyor

Selam kizlar biz gezmeye gitmiştik yaylaya kayinvalideye apar topar geldik kızım hastalandı geri dönmek zorunda kaldık kuzum benim şu içse çıkarıyor
Çok geçmiş olsun canım. Yayla havası bazen çarpıyor. Bizde gidince bazen oyle oluyo çocuklar kusma ishal filan. Yayla neresi sorması ayıp Maraşlıymışsın bende Osmaniye ondan soruyorum. Andırın tarafına gideriz bizde

Kızlar selam
Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 dilim ekmek
2 kaşık yumurtalı patates
Peynir zeytin çay

Akşamüstü çeyrek tost

Yarım saat zumba yaptım
Hala pazara gidemedik eşimin iş yoğunluğundan dolayı yarın gitcez artık sebze yemeyi özledim

İyi akşamlar arkadaşlar bugün yediklerim sabah ıspanaklı 1 yumurta 2 dilim ekmek yarımşar domates ve salatalık 5 zeytin

Yarım elma 2 ceviz yeşil çay

6 7 kaşık taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı 1 kaseye yakın cacık

2 litre su
Spor yapmadım ev işleriyle uğraştım baya. yoruldum

Ahahhaha sen beni anlatmışsın kız. Bende üç çocuk.evi hep temiz tutmaya çalışırım aniden gelen giden olursa diye. Yemek konusunda herkes çok beğenir yemeklerimi.hatta eşim dahil ailesi biz evlendikten sonra hep kilo aldılar pasta börek hep mutfağımda olur. Çocuklar yer, beslenmeye koyarım,eşim sever. Tabi bende yemeden duramıyorum

Bugünkü menüm
Sabah türk kahvesi bol su

Öğle sucuklu yumurta, 5 zeytin,2 dilim ekmek ,1 kk peynir, domates, salatalık ve çay.

İkindin 3 minik çikolata

Akşam 1 haşlanmış patates,1 yk tereyağ, yarım lavaş ekmek , 2 etli dolma,1 bardak ayran.

Dönemsel oluyor bende de böyle.esim mesaideyse eğer akşam yemegine bende özenmiyorum. Üşenmek değilde o yokken onun sevmediği seyleri yapıyorum.manti , makarna vs .
Birde birşeyi yapmak aklımdan geçiyorsa hemen harekete geçmek önemli.yoksa hep bı geçiştirme, isteksizlik oluyor.mesela spor aklına geldi ve işin yok üşeniyosun ya hemen kalk fazla değil on dk diye başla aç bi Leslie inan devamı geliyor.
Ben aslında spor yapıyordum ramazandan sonra bıraktım günler yoğun geçiyor fırsat bulamıyorum

Aynen çok haklısın ay bugün geç oldu yarın başlarım spora diye diye 29 sene geçti
Bi de şunu anladım yemeklerimi sabahtan hazır etmem lazım gün içinde bir yere gidiliyo bişey çıkıyo kalıyo sonra hemen hazır şeylere yöneliyorum

Çok sağol canm.Evet Kahramanmaraş bizde andırın tarafina gidiyoruz

Kizlar çok yorucu birgundu hastaneden yeni geldik tahlil istedi doktor. Çok şükür tahlilde birşey çıkmadı. İnşallah kusmalar devam etmez aksa kadar ne yedikse ictiyse çıkardı kuzum, serum verdiler ondan sonra biraz kendine geldi çok şükür

Bende Maraş olduğunu tahmin etmiştim devamlı tarhana cipsi yediğin için Maraşlı arkadaşım vardı üni de ikram ederdi tarhana güzeldi tadı
Marsslilar için vazgecilmezdir tarhana bende de ayrı bir var, çok seviyorum üstelik corbalikta yapıyor um balkonumda kuzucuklarla beraber hem yiyoru hem yapıyoruz. Ben bilsinler görsünler istiyorum nasıl yapıldığını
Gerçekten cipsdende lezzetli kalorisi düşük sağlıklı bir yiyecek ve yanında da çerez çok yakisir, offf yemede yanında yat

Ayy biz de fırınlıyoruz Maraş tarhanasını hafif pembeleşene kadar. Çok lezzetli oluyo yanında da ceviz uff neyse tmm su içelim

Çok sağol canım, amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…