- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım kabul etsin, bu saatlerde tartilabilirsin istersen tabiKızlar ben oruç tuttum bugün
Afiyet olsun canm çiğköfte yi çok severim yarın okulun kermesine bende yapacağım, yalnız benim yaptığım çiğköfte ye çok yağ koyuyorum tabi diyetlikten çıkıyor, normalde çok sağlıklı bir yiyecek,Öğle yemeği yarım lahmacun yedim kızlar akşama bi fikrim yok misafir gelcek çiğköfte yaptıralım diyoruz az bişey ondan yerim çok yemem şişirir zaten bulgur
Afiyet olsun canm menü gayet güzel of kısır ve çiğköftelere aklım gidiyor kolay gelsinSabah yumurtalı ekmek 2 dilim,1 kk peynir, form Çay
Öğle bir tabak kısır, biraz turşu, bir kaç tane kraker
Temizlik yapıyorum mola verdim türk kahvesi keyfi
O farklı evet biliyorum onu da benim dediğim daha çok yemeklerin yanında turşu niyetine güzel okuyor kısırla tirşik pilavla filan. Senin yaptığın da çok güzel olur kahvaltıya zeytinle harmanlayıp. Afiyet şifba olsunBende üç kisimlarini yaptım. Limon tuz pul biber ekleyip bastım şişeye üstüne de zeytinyağı ekledim. Birçok tarif böyleydi. Senin yaptığını ilk defa duydum. O da güzel oluyor dur.
İkiside tam benlik onunda deneyeyim bir dahaki sefere elime gecerse teşekkürler canmO farklı evet biliyorum onu da benim dediğim daha çok yemeklerin yanında turşu niyetine güzel okuyor kısırla tirşik pilavla filan. Senin yaptığın da çok güzel olur kahvaltıya zeytinle harmanlayıp. Afiyet şifba olsun
Benden ondesin az önce kek,tarhana ceviz gömdüm inşallah canm eksilrsin 69 Lara adım atsaydim kutlama yapacam kendimeBenim durumum stabil kızlar tomrs 69.8 cumaya kadar insallah eksilirim
Kahvaltınin devamiBende yediklerimi yazayım çoksa birşey canm istemiyor kızım hasta bişey yiyemiyor üzülüyorum, yinede oğlana süt olsun diye birşeyler yedim
Bir avuç çiğ fıstık,bir ceviz, iki lokma patetes haslamasi
Tartılacaktım unutmusum valla kuzum ya sonra yemek işine giriştik biraz fazla kaçırdım bugün ama normal kilom gene suyu da ihmal ettim haliyle yarın düzenli gideceğim inşallahAllah'ım kabul etsin, bu saatlerde tartilabilirsin istersen tabi
Önemli değil inşallah bende dikkat etmeye çalışacağım.Tartılacaktım unutmusum valla kuzum ya sonra yemek işine giriştik biraz fazla kaçırdım bugün ama normal kilom gene suyu da ihmal ettim haliyle yarın düzenli gideceğim inşallah
Günaydın canmGünaydın kızlarrr
Afiyet olsun canm bende sabah yedim 4 sıkım okula yapmıştım kermes için. Çok olmuş günü icinde bende yerim galiba bol yeşillik leGünaydın kızlar
Dün akşam 4 5 yumruk çiğköfte yedim marulla
Bugün kahvaltım
2 dilim ekmek peynir zeytin çay salatalık
Uzun zamandır bu kadar hafif kahvaltı yapmamıştım sanırım
İyidir canım oğlum bugün sünnet oldu. Bir kaç gün sıkıntılı geçecek gibi. Çok yorgunum eve yeni gelebildik.Selam kizlar ne yaparsiniz