- 15 Nisan 2021
- 2.585
- 1.272
Sinameki diye bi bitki vardı bak aklımdayken alayım kilo vermeye yardımcı oluyormuşTamm canm sen daha iyi bilirsin kendini. Kiraz sapı da ödem atıyor bitki çaylarından da tuketebilirsin. Başka hangi bitki çayı ödem atıyor tam bilmiyorum
Öğle bir 100 gram kadar yemisimdir, çiğ fındık, biraz tarhanaKahvaltım
Sucuklu yumurta bir porsiyon,
Bir dilim ekmek,
7 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Bir kase havuç yoğurtlamasi
Onu ben daha önce kullandım şöyle diyeyim bağırsakları çok iyi çalıştırıyor temizliyor ama sağlıklı mı bilemiyecegim.bağırsak tembelliği yapabiliyormus iyi araştır derim.Sinameki diye bi bitki vardı bak aklımdayken alayım kilo vermeye yardımcı oluyormuş
Biraz deneyeyim bakayım duruma göre çok kullaanmam zaten canımOnu ben daha önce kullandım şöyle diyeyim bağırsakları çok iyi çalıştırıyor temizliyor ama sağlıklı mı bilemiyecegim.bağırsak tembelliği yapabiliyormus iyi araştır derim.
Tabi ki hoşgeldin canımMrb arkadaşlar yeniyim kabul eder misiniz beni de
Merhaba hoşgeldin, tabiki buyurMrb arkadaşlar yeniyim kabul eder misiniz beni de
Hoşgeldin bilgilerini ilk sayfaya eklerim müsait oldugum zamanda , şuan kayinvalidemdeyim ¹Teşk ederimşimdi oturdum baştan sona bütün mesajları okuyordum boyum 158 kilom 66.5 bu sabah tartılmıştım. 2 çocuk annesiyim. Yaşım 32.ev hanımıyım. ilk hedefim 60. Kilo alma nedenim saçma olcak belki ama korona. Ev hapisleri... Çünkü ıkıncı çocugumu emzirmeyi bıraktığımda 53 e kadar düşmüştüm.
Hoşgeldin canımTeşk ederimşimdi oturdum baştan sona bütün mesajları okuyordum boyum 158 kilom 66.5 bu sabah tartılmıştım. 2 çocuk annesiyim. Yaşım 32.ev hanımıyım. ilk hedefim 60. Kilo alma nedenim saçma olcak belki ama korona. Ev hapisleri... Çünkü ıkıncı çocugumu emzirmeyi bıraktığımda 53 e kadar düşmüştüm.
Tabi ki hoşgeldin canım
Merhaba hoşgeldin, tabiki buyur
Hoşbuldum teşk ederim kızlarHoşgeldin bilgilerini ilk sayfaya eklerim müsait oldugum zamanda , şuan kayinvalidemdeyim ¹
Genel olarak oyleyiz bizde. Üşengeçlik Bi yana da 1. Sınıfa giden oğlum var ödevler çok yüklü yemek hazırlamaya filan zaman kalmıyo artı benim bebeler aşırı yemek seçiyo ona ayrı buna ayrı yapmayım diyip bende sık sık makarna tost tarzı yapıyorumGünaydın kızlar
Dün akşam uyumadan baya baya bişeyler düşündüm.
Benim genel sorunum üşengeçlik diyet yaparken de spor yaparken de kitap okurken bakım yaparken vs vs hep bir heves başlıyorum sonra bir üşengeçlik hep bir unutma hep bir erteleme hâli...
Sizde durumlar nasıl bazen o kadar üşengeç ouyorum ki kolumu kaldırasım olmuyor hiçbir şey yapmıyorum ne temizlik ne yemek bu sefer ya dışardan yemek söylüyorum ya hemen tost yapayım makarna yapayım geçiştiriyorum
Günaydın canm bende de var usengeclikGünaydın kızlar
Dün akşam uyumadan baya baya bişeyler düşündüm.
Benim genel sorunum üşengeçlik diyet yaparken de spor yaparken de kitap okurken bakım yaparken vs vs hep bir heves başlıyorum sonra bir üşengeçlik hep bir unutma hep bir erteleme hâli...
Sizde durumlar nasıl bazen o kadar üşengeç ouyorum ki kolumu kaldırasım olmuyor hiçbir şey yapmıyorum ne temizlik ne yemek bu sefer ya dışardan yemek söylüyorum ya hemen tost yapayım makarna yapayım geçiştiriyorum
Çok geçmiş olsun hava değişimi yaramıyor çocuklara benimki de hasta oldu eve gelinceSelam kizlar biz gezmeye gitmiştik yaylaya kayinvalideye apar topar geldik kızım hastalandı geri dönmek zorunda kaldık kuzum benim şu içse çıkarıyor
Sağol canm. Gitmeden karnım ağrıyor diyordu ama gece çıkardı uyuyamadi düzgünce , sabahtan beride ne yese çıkarıyor usuttu galiba, çoğu zaman ince giyiniyor bazen denk geliyor atlet giymezmis, benden habersiz bakıyorum kısa şort giyermis apartmanın önünde oynamaya giderken , havalarda bı tuhaf olduÇok geçmiş olsun hava değişimi yaramıyor çocuklara benimki de hasta oldu eve gelince
Evet bir sıcak bi soğuk tam hastalık havası terliyor çocuklarSağol canm. Gitmeden karnım ağrıyor diyordu ama gece çıkardı uyuyamadi düzgünce , sabahtan beride ne yese çıkarıyor usuttu galiba, çoğu zaman ince giyiniyor bazen denk geliyor atlet giymezmis, benden habersiz bakıyorum kısa şort giyermis apartmanın önünde oynamaya giderken , havalarda bı tuhaf oldu