Altın kizlar zayıflıyor

Tamm canm sen daha iyi bilirsin kendini. Kiraz sapı da ödem atıyor bitki çaylarından da tuketebilirsin. Başka hangi bitki çayı ödem atıyor tam bilmiyorum
Sinameki diye bi bitki vardı bak aklımdayken alayım kilo vermeye yardımcı oluyormuş

Sabah kahvaltısı alintida
Kahvaltım
Sucuklu yumurta bir porsiyon,
Bir dilim ekmek,
7 zeytin
Kibrit kutusu peynir
Bir kase havuç yoğurtlamasi

Öğle bir 100 gram kadar yemisimdir, çiğ fındık, biraz tarhana
İkindi sonrası pöc bir tabak

Akşam kayinvalidede yinede sofraya oturdum ama sadece küçük kase mercimek çorbası içtim.
Suyum bol içtim 2 litre den fazladir

Sinameki diye bi bitki vardı bak aklımdayken alayım kilo vermeye yardımcı oluyormuş
Onu ben daha önce kullandım şöyle diyeyim bağırsakları çok iyi çalıştırıyor temizliyor ama sağlıklı mı bilemiyecegim.bağırsak tembelliği yapabiliyormus iyi araştır derim.

Kızlar benim menülerim örneğin sabahları yumurta salata ekmek bazen arada bazen hiç yok diyebilirim ekmeği.öglenleri çorba pilav bazen sadece yogur pilav bazen avuç içi kadar et köfte yada tavuk pilav dönüşümlü akşamları çorba ekmek yok.ara öğünlerde ayran şekersiz kahve yeşil çay kefir.Tatlı neredeyse hiç yok diyebilirim.bazen kacamagim oluyor.Telafi etmeye çalışıyorum.Ertesi gün çok hafif besleniyorum dengelemek icin.okuldan dolayı hergun yazamıyorum ama vakit buldukça yanınızdayım.spor olmadan çok zor verildiğini anladım.Bu yüzden evde spor yapamazsam yürüyüşe çıkıyorum.Suyun ve yoğurdun önemi büyük sevgiler iyi geceler hepinize

Onu ben daha önce kullandım şöyle diyeyim bağırsakları çok iyi çalıştırıyor temizliyor ama sağlıklı mı bilemiyecegim.bağırsak tembelliği yapabiliyormus iyi araştır derim.
Biraz deneyeyim bakayım duruma göre çok kullaanmam zaten canım

Teşk ederim şimdi oturdum baştan sona bütün mesajları okuyordum boyum 158 kilom 66.5 bu sabah tartılmıştım. 2 çocuk annesiyim. Yaşım 32.ev hanımıyım. ilk hedefim 60. Kilo alma nedenim saçma olcak belki ama korona. Ev hapisleri... Çünkü ıkıncı çocugumu emzirmeyi bıraktığımda 53 e kadar düşmüştüm.

Hoşgeldin bilgilerini ilk sayfaya eklerim müsait oldugum zamanda , şuan kayinvalidemdeyim ¹

Hoşgeldin canım

Günaydın kızlar
Dün akşam uyumadan baya baya bişeyler düşündüm.
Benim genel sorunum üşengeçlik diyet yaparken de spor yaparken de kitap okurken bakım yaparken vs vs hep bir heves başlıyorum sonra bir üşengeçlik hep bir unutma hep bir erteleme hâli...
Sizde durumlar nasıl bazen o kadar üşengeç ouyorum ki kolumu kaldırasım olmuyor hiçbir şey yapmıyorum ne temizlik ne yemek bu sefer ya dışardan yemek söylüyorum ya hemen tost yapayım makarna yapayım geçiştiriyorum

Genel olarak oyleyiz bizde. Üşengeçlik Bi yana da 1. Sınıfa giden oğlum var ödevler çok yüklü yemek hazırlamaya filan zaman kalmıyo artı benim bebeler aşırı yemek seçiyo ona ayrı buna ayrı yapmayım diyip bende sık sık makarna tost tarzı yapıyorum

Merhaba kızlar yazmayı unutmuşum menümde eğer et yoksa kuru baklagil tercih ediyorum.Çözülebilir kahve metabolizmamı iki kat hızlı çalıştırıyor.özellikle kahve sonrası yürüyüş muazzam olur tabiki şekersiz

Günaydın canm bende de var usengeclikçoğu zaman evisi yapmak istemem zorla yaparım, itiraf edeyim mecburiyetten yapıyorum çocuğu zaman, 3 çocuk dağınıklık haliyle oluyor toplayaya toplaya suburge yapa yapa alıştımanı misafi gelirse buralar böyle olmasın bulasi halledeyim önce o düşünceyle yapar oldum, benim komşular da biraz tuhaf,biri var evim dağılmasın diye çocuklu misafir almaz eve kolay kolay, kendiside bizlere gelir seve seve
Yeme konusunda asla erinmem

Selam kizlar biz gezmeye gitmiştik yaylaya kayinvalideye apar topar geldik kızım hastalandı geri dönmek zorunda kaldık kuzum benim şu içse çıkarıyor

Selam kizlar biz gezmeye gitmiştik yaylaya kayinvalideye apar topar geldik kızım hastalandı geri dönmek zorunda kaldık kuzum benim şu içse çıkarıyor
Çok geçmiş olsun hava değişimi yaramıyor çocuklara benimki de hasta oldu eve gelince

Çok geçmiş olsun hava değişimi yaramıyor çocuklara benimki de hasta oldu eve gelince
Sağol canm. Gitmeden karnım ağrıyor diyordu ama gece çıkardı uyuyamadi düzgünce , sabahtan beride ne yese çıkarıyor usuttu galiba, çoğu zaman ince giyiniyor bazen denk geliyor atlet giymezmis, benden habersiz bakıyorum kısa şort giyermis apartmanın önünde oynamaya giderken , havalarda bı tuhaf oldu

Evet bir sıcak bi soğuk tam hastalık havası terliyor çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…