- 30 Kasım 2016
- 1.156
- 4.035
- 30
Hayır hayır modunu düşürme sakın asla erteleme bu öğün çok yedim yarın başlıyım gibi bir düşünceye de kapılma öğlen fazla yersen misal akşam diyetine devam et biraz daha fazla hareket etmeye çalış telafi gibi düşün herşey kafada bitiyor inan sonuçta kilolar 1 günde gelmedi 1 günde gitmez öyle düşünKızlar bu aralar ben baya saldım 92 yi görmüştüm 94 çıktım tartıda yine bütün modum düştü kilo veremiyorum psikolojim bozuldu iyice
Bırakma kendini hemen ödem felan da olabilir. Bundan sonrasında yediklerine dikkat etmeye çalış 92 gireceksindirKızlar bu aralar ben baya saldım 92 yi görmüştüm 94 çıktım tartıda yine bütün modum düştü kilo veremiyorum psikolojim bozuldu iyice
Benim eşimin tarafıda giresunlu onlar da da yaylalar varya ondan sordum:)Sağol canım Allah razı olsun, Kahramanmaraş
Hergün yürüyüş yapıyorum canım valla en az 10000 adım atıyorum ama tık yok normalde hızlı kilo veren biriyim ama bu ara oldugum yerde sayıyorum o yıprattı biraz beniHayır hayır modunu düşürme sakın asla erteleme bu öğün çok yedim yarın başlıyım gibi bir düşünceye de kapılma öğlen fazla yersen misal akşam diyetine devam et biraz daha fazla hareket etmeye çalış telafi gibi düşün herşey kafada bitiyor inan sonuçta kilolar 1 günde gelmedi 1 günde gitmez öyle düşün
Doğru diyorsun canım belkide ödemdir inşallah ödemdir bol su da içiyorum ama inşallah düşerimBırakma kendini hemen ödem felan da olabilir. Bundan sonrasında yediklerine dikkat etmeye çalış 92 gireceksindir
Canm munulerini hergun yaz buraya miktarı ve saati de . Mesala iki öğün arası kaç saat gidiyor,kaç öğün yapıyorsun o da önemli. Yediklerinin miktarı, bol sebze tüketiyormusun, limonlu suda yapabilirsin ödem atar ,Doğru diyorsun canım belkide ödemdir inşallah ödemdir bol su da içiyorum ama inşallah düşerim
Kız modumu yukselttin valla acayip motivasyon oldu ha.Bırakmayın kendinizi menülerinizi yazın hergun herdefasinda hesap yapın, güçlü olun savasimiz kendimizle, yediklerinize dikkat edin ,bol posalı yiyecekler tüketin bol su için, yeşil çayı eksik etmeyin, tok tutuyor iştah kesiyor dikkat edelim, salmak yok devam diyete
Off afiyet olsun bacım bugün senin kaçamak günün olsun. Sefan olsunBugün coştum kızlar
Sabah 2 orta boy krep
Akşamüstü 1 porsiyon İskender
Yarım dilim San Sebastian
Kız ben 10 gündür kaçamaktayım gezmek filan derkenOff afiyet olsun bacım bugün senin kaçamak günün olsun. Sefan olsun
Çok sevindim canm yaKız modumu yukselttin valla acayip motivasyon oldu ha.Aynen bırakmak yok. Pes etmek yok gram gram da olsa gidecek.emzirdigim için çok katı yapmıyorum zaten öğünlerimi kasmıyorum aşırı.
Çok güzel menünu begendim,harikaBugün sabah çeyrekten az fazla tost,5 zeytin ve çay
Yeşil çay ara
Öğle çeyrek ekmek, tavuk köftesi 1 tane
2 kare bitter
Akşam yemeği 3 etli dolma,1 bardak ayran ve salata yiyeceğim.
Tamam yazıcsm inşallah canım içiyorum ama fazla içmek zarar ya ondan hergün içmiyorum tansiyonu düşürüyorCanm munulerini hergun yaz buraya miktarı ve saati de . Mesala iki öğün arası kaç saat gidiyor,kaç öğün yapıyorsun o da önemli. Yediklerinin miktarı, bol sebze tüketiyormusun, limonlu suda yapabilirsin ödem atar ,
Tamm canm sen daha iyi bilirsin kendini. Kiraz sapı da ödem atıyor bitki çaylarından da tuketebilirsin. Başka hangi bitki çayı ödem atıyor tam bilmiyorumTamam yazıcsm inşallah canım içiyorum ama fazla içmek zarar ya ondan hergün içmiyorum tansiyonu düşürüyor