Altın kizlar zayıflıyor

Kızlar bu aralar ben baya saldım 92 yi görmüştüm 94 çıktım tartıda yine bütün modum düştü kilo veremiyorum psikolojim bozuldu iyice 😔😔
Hayır hayır modunu düşürme sakın asla erteleme bu öğün çok yedim yarın başlıyım gibi bir düşünceye de kapılma öğlen fazla yersen misal akşam diyetine devam et biraz daha fazla hareket etmeye çalış telafi gibi düşün herşey kafada bitiyor inan sonuçta kilolar 1 günde gelmedi 1 günde gitmez öyle düşün

Bırakmayın kendinizi menülerinizi yazın hergun herdefasinda hesap yapın, güçlü olun savasimiz kendimizle, yediklerinize dikkat edin ,bol posalı yiyecekler tüketin bol su için, yeşil çayı eksik etmeyin, tok tutuyor iştah kesiyor dikkat edelim, salmak yok devam diyete

Önceleri benim elim arada ona buna gidiyor du biliyorum hataliyim, az yediğimi düşünüyorum ama hicde öyle olmuyor, kendi hatamizi görelim nerede yanlış yapıyoruz mesela karnınız yokken mi yeme ihtiyacı oluyor yoksa açken mi bunları bilelim dikkat edelim

Hayır hayır modunu düşürme sakın asla erteleme bu öğün çok yedim yarın başlıyım gibi bir düşünceye de kapılma öğlen fazla yersen misal akşam diyetine devam et biraz daha fazla hareket etmeye çalış telafi gibi düşün herşey kafada bitiyor inan sonuçta kilolar 1 günde gelmedi 1 günde gitmez öyle düşün
Hergün yürüyüş yapıyorum canım valla en az 10000 adım atıyorum ama tık yok normalde hızlı kilo veren biriyim ama bu ara oldugum yerde sayıyorum o yıprattı biraz beni

Doğru diyorsun canım belkide ödemdir inşallah ödemdir bol su da içiyorum ama inşallah düşerim
Canm munulerini hergun yaz buraya miktarı ve saati de . Mesala iki öğün arası kaç saat gidiyor,kaç öğün yapıyorsun o da önemli. Yediklerinin miktarı, bol sebze tüketiyormusun, limonlu suda yapabilirsin ödem atar ,

Kizlar menulerimizi hergun yazalım ,birbirimizin yediklerini yorumlayalim ki eksiklerimizi görelim , birde bol bol su içelim inşallah sporumuzu da yapalim

Selam kizlar yaylaya gidiyoruz elektrik yokmuş powerbenk aldık ama yinede gİremeyebilirim ,

Bırakmayın kendinizi menülerinizi yazın hergun herdefasinda hesap yapın, güçlü olun savasimiz kendimizle, yediklerinize dikkat edin ,bol posalı yiyecekler tüketin bol su için, yeşil çayı eksik etmeyin, tok tutuyor iştah kesiyor dikkat edelim, salmak yok devam diyete
Kız modumu yukselttin valla acayip motivasyon oldu ha.😂😂 Aynen bırakmak yok. Pes etmek yok gram gram da olsa gidecek.emzirdigim için çok katı yapmıyorum zaten öğünlerimi kasmıyorum aşırı.

Bugün sabah çeyrekten az fazla tost,5 zeytin ve çay
Yeşil çay ara

Öğle çeyrek ekmek, tavuk köftesi 1 tane
2 kare bitter

Akşam yemeği 3 etli dolma,1 bardak ayran ve salata yiyeceğim.

Canm munulerini hergun yaz buraya miktarı ve saati de . Mesala iki öğün arası kaç saat gidiyor,kaç öğün yapıyorsun o da önemli. Yediklerinin miktarı, bol sebze tüketiyormusun, limonlu suda yapabilirsin ödem atar ,
Tamam yazıcsm inşallah canım içiyorum ama fazla içmek zarar ya ondan hergün içmiyorum tansiyonu düşürüyor

X