- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canm yarına dikkat edersinBenimde akşam yarım porsiyon kabak yemeği, 4 kaşık makarna, salata , 4 dilim karpuz
Çayla 4 lokum yedim
Bide latte içtim şekerli günü güzel başlayıp kötü bitirdim
Günaydın canm harikasın tebriklerGünaydın kızlar
Geçen hafta cuma 70.6
Bu cuma 69.8 şükür 60 ları görebildim
Henüz değil canım her an hersey olabilirH hiddet paradise sen kazandın beybisi harikasın
Halen rakibimsin beybiHenüz değil canım her an hersey olabilir
Süpersin darısı başımaGünaydın kızlar
Geçen hafta cuma 70.6
Bu cuma 69.8 şükür 60 ları görebildim
Günaydın canm bencede çok iyi tebrikler gezmede olmana ragmen eksi çıkmışsın harikaGünaydın kızlar şükür korktuğum gibi olmadı tatil evde olsam belki daha çok verebilirdim ama evime döndüğüne göre daha düzenli beslenme ve spor programı uygulayabilirim
Günaydın canm, yemiş olabilirsin hem emzikli kadınsın 3 çocuk kolay değil. Bugün ve sonrası na odaklan , bu biz8m savaşımız olacak arada böyle şeyler. Ben de kaçamak yapıyorum. Normalde baya vermem gerekir ki çok yavaş ilerliyorum. Sonrasında bırakmamak lazım. Bırakmayalım bırakırsak ipin ucu kaçar.Günaydın hanımlar. Lokumları falan yersem işte boyle olur. Bide bu aralar modum düşük bahane değil elbette ama işte öyle
Allah kolaylık versşn canım hangi şehirKizlar bende plan değişikliği oldu kayinvalideye bugünden geçiyoruz, yaylaya gideceğiz elektrik de kesilmiş 3 çocukla ne yaparsam gitmekde istemiyorum aslında
Sağol canım Allah razı olsun, KahramanmaraşAllah kolaylık versşn canım hangi şehir